ACIF: smaho se vzdycky bere s rozumem. to snad znas "ja to mam pod kontrolou a muzu kdykoliv prestat".
AIM_FREEMAN: prosimte, chtel bych se zeptat, zda-li je duchovni srdce na prave strane hrudi i v pripade levaku. Ja jako pravak si mam tendenci sahnout na pravou stranu hrudi. Ale jak to ma levak? Bude si taky v pripade zduraznovani "ja" sahat na pravou stranu hrudi? ale chapu, ze je to filosoficka otazka jako v pripade "kolik andelu se vejde na spicku jehly?"
ja teda zadny mantry, duchovni promluvy neposloucham, pacto jak jste si vsimli, neni to muj myslenkovy smer. Pokud sem ale roztrelenej nejakym fetem, moje zachytny body jsou predmety vsedniho dne. Pocitac, zapalovac, popelnik, lednicka, propiska, proste to co mam zrovna po ruce ci na cem mi spocine zrak nebo mysl. A kdyz je nejhur, tak hlavu pod studenou sprchu :))
co se tyce zvirat, nepopiram to, ze kocky zerou konopny listi, maji-li moznost dat si cerstve, nepopiram to, ze pes je schopen a ochoten, pokud ma chut, jit si pro shota hasise nebo travy, ale jsem-li napriklad na tripu, tak nase dve feny poznaji, ze nase mysleni a vniman je pozmeneny, takze si vetsinou nekam zalezou a hlavne se divaji. Pozoruji a sleduji muj pohyb ocima. Ja osobne si nejsem uplne jistej tim, zda-li jsou z toho ta zvirata nadsena, ze maji panicka out of reality.