• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIGTRAGEDDrogy s rozumem
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    VKLF: asi si nerozumime, ja nemam problem s odstranenim sveho ega, i kdyz je to obcas fuska a stres. tady jde o zdravi a v tomto pripade nejaky strach ze smrti je legitimni. hodlam si psychedelickych drog uzivat jeste dlouha leta a nepotrebuju to tady predcasne zabalit, napriklad tak, ze priotraveny kdy o sobe nevim vdechnu svoje zvratky a skoncim jako hrdina ktery se nebal smrti. overdose neni bezny zpusob uzivani drog.
    VKLF
    VKLF --- ---
    _BENNY: ja si prave rikal ze se na muj vkus nak bojis smrti a resis to tim ze si vypinas bu bu stavy..
    na durmanu mas halucinace neceho, co fakt neexistuje, zadna fraktalova slejvacka..
    smrt a konec existence se pak derou do popredi, proste se naucis umrit a nemit z toho strach,.. celkove nemit tolik strach z toho ze stav je silenej. ne ze bych to nekomu doporucil jako zabavu, pze ten stav je snad nejneprijemnejsi co znam, ale nauci,)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    AIM_FREEMAN: aha, takze to klidne muze bejt na pate, jako to mel achilles :)
    LAKSHMANA
    LAKSHMANA --- ---
    AIM_FREEMAN:
    "ad dávkování: dokud si člověk neříká, že je to moc a pak nechcípne a znovu se nezrodí, tak je to - z hlediska toho, kam to může vést - málo."

    Ano.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    VYHULENY_UFO: vzdy nejelepe k nalezeni napravo, ale ve skutecnosti vsude, resp. je to nelokalni, to umisteni je jen pomucka. test s levaky jsem nikdy neprovadel ale taky me to napadlo:)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ACIF: sehnat si dobryho varice, a vyzkouset cistej matros (ne z polskejch leku :)). pak muzes dva-tri roky rikat, ze to zvladas uplne v pohode a ze to nema zadny negativni nasledky :0)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    ACIF: dát si tak jednou, dvakrát a pak se na to vykašlat... u takovýchto látek velmi rychle převažuje negativní nad pozitivním...
    ACIF
    ACIF --- ---
    VYHULENY_UFO: tak jsem to nemyslel.. spis se ptam na nejaky osvedceny rady - jak to udelat, aby z toho clovek dostal to dobry, ale to spatny minimalizoval.. proste neco jako skvelej najezd, bezva jitzda a rano jidlo, spanek.. nejaky rady proti sezvejklejm celistem? atdatd...?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ACIF: smaho se vzdycky bere s rozumem. to snad znas "ja to mam pod kontrolou a muzu kdykoliv prestat".


    AIM_FREEMAN: prosimte, chtel bych se zeptat, zda-li je duchovni srdce na prave strane hrudi i v pripade levaku. Ja jako pravak si mam tendenci sahnout na pravou stranu hrudi. Ale jak to ma levak? Bude si taky v pripade zduraznovani "ja" sahat na pravou stranu hrudi? ale chapu, ze je to filosoficka otazka jako v pripade "kolik andelu se vejde na spicku jehly?"

    ja teda zadny mantry, duchovni promluvy neposloucham, pacto jak jste si vsimli, neni to muj myslenkovy smer. Pokud sem ale roztrelenej nejakym fetem, moje zachytny body jsou predmety vsedniho dne. Pocitac, zapalovac, popelnik, lednicka, propiska, proste to co mam zrovna po ruce ci na cem mi spocine zrak nebo mysl. A kdyz je nejhur, tak hlavu pod studenou sprchu :))

    co se tyce zvirat, nepopiram to, ze kocky zerou konopny listi, maji-li moznost dat si cerstve, nepopiram to, ze pes je schopen a ochoten, pokud ma chut, jit si pro shota hasise nebo travy, ale jsem-li napriklad na tripu, tak nase dve feny poznaji, ze nase mysleni a vniman je pozmeneny, takze si vetsinou nekam zalezou a hlavne se divaji. Pozoruji a sleduji muj pohyb ocima. Ja osobne si nejsem uplne jistej tim, zda-li jsou z toho ta zvirata nadsena, ze maji panicka out of reality.
    ACIF
    ACIF --- ---
    a co smaho s rozumem?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    VKLF: s tim zadne zkusenosti nemam
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    INK_FLO: 2cb s kočkou potvrzuju taky :) A nevím teda, kdo si ty taktilní vjemy užíval víc :-)
    AIM_FREEMAN: jojo, takové maličkosti... :o)
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    INK_FLO: DARJEEL: souhlas s darjeelem. já bandhy používám k vystřelení se. ale je fakt že to může pomoct, když je nerovnoměrně distribuovaná energie v těle - asi typicky přebuzená hlava a had ještě spí. pak to může být docela funkční. ale na koncentraci mi to přijde bezpečný až od břicha výš, pokud se člověk nerozhodne přímo v těch nižších sférách pracovat.

    jinak pro mě nejlepší grounding bylo vždycky soustředění na duchovní srdce, což je "centrum," které lze nalézt dobře na pravé straně hrudi. tam kam člověk bezděčně ukáže, když řekne "já". přičemž nejde o to místo, ale o kvalitu, která se soustředěním na to místo více zpřítomní. je to na dýl, ale vyplatí se. když došlo na nějaké scenérie bez těla nebo scénáře bez fyzického těla, tak ta kvalita jáství, čistého uvědomování, nesmrtelného základu všeho je jediné na co se dá spolehnout a neudělat si z toho psycho. on je to často strach ze smrti, co dělá brajgl. a kdo se má vlastně vracet? kdo jsem já? (co když se nevrátim? no, tak budu jinde neasi:)). což je taky jedne z nápadů proč v chvíli průseru člověk má tendenci přitopit vyšší dávkou - aby ho to konečně rozpustilo a byl klid.:)

    taky pomáhala brainwave hudba kterou jsem měl hodně naposlouchanou z neformálních meditací z běžného stavu. je to taková milá svěrací kazajka pro příliš rozevlátou mysl. awakened mind system od jeffreyho thompsona.
    skvělý je obrázek duchovního učitele, kterému důvěřujete..a kolikrát z toho může být velmi zajímavý zážitek.:) mantry, bhadžany, nahrané duchovní promluvy..člověka to mlže velmi uklidnit a otevřit se tomu, být tomu nezaujatým svědkem, či promítacím plátnem a světlem.

    trip bez oltáře, meditace, upřímné vroucí modlitby a očištění prostoru? no tak to se pak nedivte. :o)
    jsou to takové maličkosti, ale byť i náznak rituálu může mít mocný vliv na průběh sezení.

    ad dávkování: dokud si člověk neříká, že je to moc a pak nechcípne a znovu se nezrodí, tak je to - z hlediska toho, kam to může vést - málo.
    VKLF
    VKLF --- ---
    _BENNY: daval jsi nekdy durman?
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Tak možná proto jsem na 2 CiBulích navštívil svět láskyplných kočičích bytostí :-)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    MORRELLI: kdyz jsem sezral tech 300 hub pochybneho puvodu a myslel jsem si ze jsem se otravil a bude konec, byl to nakonec kocour, ktery zrejme neco tusil a hlasite mi mnaukal do ucha a dloubal do me drapama, kdo me donutil sebrat posledni zbytky soudnosti a sil a vstat a tu vec nejak dostat ze sebe (pokus o vyzvraceni se + mliko + benzo + uhli). kamos :)
    MORRELLI
    MORRELLI --- ---
    Já byl jednou mimo realitu a vůbec jsem netušil jestli se vrátím. Najednou jsem nevěděl vůvec ani jestli jsem v tom pokoji kde jsem byl. Čas hrozně dlouho stál a já si byl jistej, že jsem se úplně zbláznil. A vytáhl mne z toho pes, celou dobu najednou byl u mne a lízal mi ruce. To byla jediná věc o které jsem věděl že je reálná. Fakt mne z toho vytáhl. Ty zvířata to asi vycítí, že něco není úplně v pořádku a snaží se pomoct.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    _BENNY: náš kocour byl nejvíc hotovej z 2-CB, to když jsem měl v sobě, tak se mohl umazlit :-)...příjde mi, že kočkám se tyhle energie líbí víc než psům
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    jako dobra kotva mi nekolikrat poslouzil muj domaci kocour :) realita se rozpadne, clovek se rozplizne v casoprostoru, zapomene ci je... ale pak se staci kouknout na tu chlupatou vrnici vec, ktera si navzdory tomu chaosu okolo spokojene lezi na svym miste a nechape proc se stresuju a hned jsem zase zpatky na svem miste, kde to dobre znam :)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    PANKAAC: tak to se ale bavíš už o trochu víc "advanced" herácích nebo pernikářích ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam