FEMUR: já ne.
BURAN: v podstatě ano - jsem původní specializací programátor, a zdrojový kód programu, může obsahovat chyby a překlepy, které mě donutí opravit už compiler. pak následuje proces testování, nalézání chyb, debugování. ani ve snu by mě nenapadlo, že bych měl mít povinnost hned napoprvé něco napsat "bez chyby" a neměl nárok na "debugování"... nejsem ani náhodou zvyklý dělat věci "napoprvé bez chyby".
Pro oba (i pro id OMNIHASH): další debatu na téma "práva na korektury" odeslaných příspěvků bych tu rád uzavřel. když místo neplodných flamewarů každý dostane šanci po sobě nekvalitní příspěvky smazat a znovu postnout opravené, bude debata daleko použitelnější pro daleko větší množství lidí. Za další pokračování bych tu musel dát ban na blíže neurčtý počet dnů, protože chci uhlídat, aby se debata držela tématu.
upozornění na překlepy, "přeřeky" či numerické chyby je samozřejmě potřeba, ale teď tu máme zase 20 příspěvků o ničem: napsat místo toho jednoduché "chtěl si asi říct....", je daleko efektivnější.