BURAN: to je asi pravda... ale ve fázi, kdyby by to bylo takhle daleko, bych si už nějaké peníze na ty panely právě našel :-) v podstatě já jsem opravdu šikovnější v psaní na klávesnici,než ve své manuální zručnosti: to samozřejmě není záruka, že budu extra úspěšný v úkolování lidí, kteří šikovní jsou, ale minimálně jsem obeznámený s tím, na co všechno jsou lidé, co šikovní jsou, připraveni nemyslet (například hrozně rádi napodobují něco, co někde viděli, ale strašně neradi dělají něco podle přesného návrhu, u kterého nechápou proč něco nějak je...)
já jsem mimochodem s nějakým základním lepením už začal, a minimálně vím, že bych nějaké díly potřeboval s 3D tiskárnu a ne je dlabat z polystyrénu... jsem fakt nešikovný na dlabání čehokoliv :-) ale nějaký záměr s 3D tiskárnou mám, ale v téhle fázi to nebude o tom modelu, ale spíše o testu vnitřní struktury nějakého materiálu (který ale teoreticky na stavbu letadel vhodný byl... ale nejdřív z toho udělám obecný nosník jasně definovaných vnějších rozměrů a otestuju, kolik váží, a jaké mechanické vlastnosti... to je už rozjednané, toto... na to ale peníze nepotřebuju)