KEYMASTER: tak velká část obyvatel ČR patří mezi velké nadšence pro jadernou energii právě na základě takovýchto "znalostí z mateřídoušky"... mě z něčeho takového obvinit nemůžeš (tedy že bych tvrdil, že o tom něco vím). (já chci právě používat spíše jednodušší fyzikální zákonitosti, které jsem schopen pochopit...)
dobře obvinění "nic jsem nepřečetl" se mění na "nepochopil jsem kontext".... a když, teda odhlédneme od toho včerejšku, kde jsem chování při změně AR bohužel teda špatně pochopil, co jiného tak zásadně pochybného, vyplývajícího z nepochopení kontextu, teď podle vás vlastně tvrdím?
já se totiž tak nějak začínám ztrácet v tom, co vlastně obhajuju, či tvrdím, co je tak strašně zavrženíhodné? mohli byste mi to zopakovat? jako možná skutečně vykřikuju jakési svoje "a přece se točí" ... ale je docela možné, že se v tom případě bavím o své solární pípě, či vrtuli u letadla, nebo tak něco :-)
rád bych měl jasno v tom, s čím přesně id DAVIDO polemizuje, z toho co jsem řekl. naposledy řekl - možná jsou ty formulace neobratné a složité ale fakt neříkají nic špatného. říkám v podstatě že "kluzáky klouzají" - co zpochybníte příště? že upuštěná cihla padá kolmo dolů?