• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    Rady, nápady, zkušenosti a vše okolo výchovy dvojčat a vícerčat.

Českomoravská asociace Klubů dvojčat a vícerčat
    dvojčata.cz
    Centrum pomoci rodinám s vícerčaty - Klub dvojčat a vícerčat, o.s.
    Centrum pro rodiny s dvojčaty a vícerčaty

Důležitá informace: umělé mléko pro nedonošené děti do 5kg (PreBeba Discharge) je možné mít na recept plně hrazený zdravotní pojišťovnou
    rozbalit záhlaví
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    my poridili tuhle:
    SCARLETT - OHRÁDKA PÉŤA BOROVICE - PŘÍRODNÍ | www.detskyraj.cz, s.r.o.
    http://www.detskyraj.cz/dalsi-nabytek/scarlett-ohradka-peta-borovice-prirodni

tak jsem zvedavej, jestli bude fungovat, nebo dopadnem jak Tanais :D
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Konkrétně tahle, s polohovatelným dnem, my máme dvoupodlažní dům, ložnice jsou v prvním patře, tak jsme je přes den, když spávali ještě víckrát, nechávali spát dole v obýváku, bylo to o dost pohodlnější, než s nima běhat nahoru:

Geuther dřevěná ohrádka Octo-Parc přírodní 113x113cm 2012 | Dětský obchod Špuntík -
    http://www.spuntik.cz/geuther-drevena-ohradka-octo-parc-prirodni-113x113cm-2012/

teď už v ní máme jen krámy
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AVATAR: my už jí nemáme. Zbyla nám teď akorát taková tak šestihranná ze špuntíka, ve který kluci spávali, když byli úplně malí...
    TANAIS: jak velkou ji mate, jestli se muzu zeptat?
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    TALENKA: Ohrádku máme, jenomže Maty to nenávidí a jakmile je v ohrádce, tak řve. Dokonce jsem třeba v bytě pořídila zábramu jen do dveří a nechala jim na pospas celý obývák, ale i tak to Maty těžce nese.
    Na tohle lezou asi tak 50x denně, takže bych je musela mít v ohrádce celý den, což by je asi kleplo. Nehledě na to, že v ohrádce by se rvali jako koně :-)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    AVATAR: tohle jsem si pouštěl od tý doby co jsem veděl,že budem mít dvojčata a přivozoval jsem si tím slušnou schízu a depku....:))
    dzeezis, uplne se toho bojim :D
    dvouletá brutální dvojčata útočí ! - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=mvyjbSAPG_E
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    TALENKA: neva..seženu jinde..
    TALENKA: megaohradku jsme si uz poridili, takze doufam, ze to pomuze. Ksiry mame na psa, tak snad to pujde pouzit i na deti o_O
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    DOCTOR23: škoda, myslela jsem že se zbavím dětí :-P
    kde je kšírám konec... u některé kamarádky asi, netuším :/ takové ty půjčky na věčnou oplátku...
    Skladuju už 5 let výbavičku pro dvojčata, čekajíc, že sestra nebo švagrová otěhotní. Už mi to leze krkem a ze skříní. A jsem přesvědčena, že jakmile to začnu prodávat/rozdávat, v tu chvíli některá fakt otěhotní :/

DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    myslim kšíry samozřejmě..:)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    TALENKA: kdybys je chtěla prodat jsem vážný zájemce..;)
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    zlatá megaohrádka :D
    i když období "všechno důležité a rozbitné od metru dvaceti výš" bylo fakt výživné :D
    A na procházky venku jsem jim na chvilku pořídila vodítka a kšíry, málem jsem si bez nich odrovnala záda :D
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    TANAIS: hustý..:))
    TANAIS: tak dej pak vedet, ale asi mi bude stacit ew :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Jinak jsem se dneska konečně odhodlala k objednání golfek. Nakonec jsem vybrala golfky maclaren. Ale že bych byla o nějakým modelu zcela přesvědčená, to nejsem ani omylem.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AVATAR: a to jsem občas na ně fakt ostrá. A přes ten zadek občas dostanou i tak, že si toho i všimnou. Ale ono se v tomhle věku s tím dítětem zkrátka nedá domluvit. Když nepotřebuje lézt po výškách, je snadný ho v tomhle "vychovávat" a říkat, co všechno bych nedovolila. Dcera taky nikam nelezla a nic nekramařila. Ale s klukama je to fakt jiný. Oni ví, co znamená "ne", ale ještě jim nedocvakává, že to "ne" je v určitých případech zkrátka "trvalé". :-) Tak je to taková hra na "kdo s koho". A neposlouchají nikoho, nejenom mě :-)
    TANAIS: to je mi jasny. Zjevne z tebe maji fakt prcu ;)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    dvojčata provdaná za dvojčata

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam