• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    TANAIS: dotazy nekterych lidi jsou usmevne, ale obcas i na ranu... v nemocnici je jedna sestra, ze ktere zene uz fakt tecou nervy. Chytra jak radio - chtel bych ji videt jedinej den se starat samotnou o dvojcata.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Dnes se mě jedna maminka zeptala, proč ty kluky dávám na ty skříňky, že to nechápe, že se jim přece něco může stát :-) Ach jo :-)
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    AVATAR: my jsme se chechtali, jak mu ho teda milostivě vrátila, aby byl od něho konečně pokoj :D
    TALENKA: jak dostala toho dudlika, to je vtipny :D
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    Našla jsem důkaz, že si tam hráli :D Hlídal tehdy tatínek, proto ten pořádek a řádný oděv :D ty jo a v úterý jdou k zápisu do školy, to je neuvěřitelný...
    http://s248.beta.photobucket.com/user/talenka/media/PICT0017.mp4.html?sort=3&o=3
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    TALENKA: Maty potřebuje mít pocit volnýho prostoru, jinak ho může vzteknout, že já jsem někde, kam on nemůže. Jemu vadí i to, když se opřu o linku, na kterou nedosáhne. To hned natahuje moldánky, ruce a mý nervy, jen abych ho vzala na ruku, aby viděl to, co já... :)

Ale jinak jsou to samozřejmě zlatíčka.
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    TANAIS: Aha, dvojky si v ní spolu moc pěkně hrály...
    Moje teta měla dvě dcery 11 měsíců po sobě. A ta ohrádku využívala jinak - když bylo nejhůř, sedla si do ní s flaškou fernetu, aby na ni holky nemohly :-D
    my poridili tuhle:
    SCARLETT - OHRÁDKA PÉŤA BOROVICE - PŘÍRODNÍ | www.detskyraj.cz, s.r.o.
    http://www.detskyraj.cz/dalsi-nabytek/scarlett-ohradka-peta-borovice-prirodni

tak jsem zvedavej, jestli bude fungovat, nebo dopadnem jak Tanais :D
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Konkrétně tahle, s polohovatelným dnem, my máme dvoupodlažní dům, ložnice jsou v prvním patře, tak jsme je přes den, když spávali ještě víckrát, nechávali spát dole v obýváku, bylo to o dost pohodlnější, než s nima běhat nahoru:

Geuther dřevěná ohrádka Octo-Parc přírodní 113x113cm 2012 | Dětský obchod Špuntík -
    http://www.spuntik.cz/geuther-drevena-ohradka-octo-parc-prirodni-113x113cm-2012/

teď už v ní máme jen krámy
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AVATAR: my už jí nemáme. Zbyla nám teď akorát taková tak šestihranná ze špuntíka, ve který kluci spávali, když byli úplně malí...
    TANAIS: jak velkou ji mate, jestli se muzu zeptat?
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    TALENKA: Ohrádku máme, jenomže Maty to nenávidí a jakmile je v ohrádce, tak řve. Dokonce jsem třeba v bytě pořídila zábramu jen do dveří a nechala jim na pospas celý obývák, ale i tak to Maty těžce nese.
    Na tohle lezou asi tak 50x denně, takže bych je musela mít v ohrádce celý den, což by je asi kleplo. Nehledě na to, že v ohrádce by se rvali jako koně :-)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    AVATAR: tohle jsem si pouštěl od tý doby co jsem veděl,že budem mít dvojčata a přivozoval jsem si tím slušnou schízu a depku....:))
    dzeezis, uplne se toho bojim :D
    dvouletá brutální dvojčata útočí ! - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=mvyjbSAPG_E
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    TALENKA: neva..seženu jinde..
    TALENKA: megaohradku jsme si uz poridili, takze doufam, ze to pomuze. Ksiry mame na psa, tak snad to pujde pouzit i na deti o_O
    TALENKA
    TALENKA --- ---
    DOCTOR23: škoda, myslela jsem že se zbavím dětí :-P
    kde je kšírám konec... u některé kamarádky asi, netuším :/ takové ty půjčky na věčnou oplátku...
    Skladuju už 5 let výbavičku pro dvojčata, čekajíc, že sestra nebo švagrová otěhotní. Už mi to leze krkem a ze skříní. A jsem přesvědčena, že jakmile to začnu prodávat/rozdávat, v tu chvíli některá fakt otěhotní :/

DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    myslim kšíry samozřejmě..:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam