VYHULENY_UFO: nerejpej, jediny co Trissie napsala bylo, ze radeji bude poustet diteti krtecka, nez vysilani TV. Tyhle utocny kecy vedou jen ke flameu, tak si je odpust, protoze tohle auditko ma pomahat a ne tu byt zaplava nesmyslnyho balastu.
ja teda na tv koukam spis vyjimecne (s zenou na gilmorky, obcas vecer na nakej film) a pres den s detma jen kdyz davaji snooker. Ale ten je teda moc nezajima, radeji se venujou hrackam, kteryma jsou obsypane ;)
TRISSIE: no, ja uz dovolenou nemel dva roky. A ctyri tydny? Tak dlouhou jsem nemel v zivote. Kdyz delas na sebe, nemuzes si dovolit rict, ze ted nebudes mesic pracovat, protoze tim ztratis vsechny klienty, kteri potrebuji porad vse a nejlip vcera. I tak jsem o dva nejvetsi prisel, protoze jsem trikrat tydne dojizdel za zenou do brna (byla v nemocnici dyl nez dva mesice) a vykonnost tim klesla na bod mrazu. Sice mi rekli, ze to chapou, ale stejne mi prestali davat zakazky :D
LORAIN: tak o tom nepochybuj, ze jsem vyhra ;)
ale bohuzel to fakt nefunguje, protoze si jako OSVC proste nevydelam. 2k mesicne UM, 2k plenky, 1K mobily, 4k zdravotko a socialka, 7k hypna, 4k sluzby, 5k jidlo. Jen tohle je dohromady 25k, coz je prumernej plat v CR. Vzhledem k tomu, ze zena dostava 7k mesicne od statu (nechapu, jaktoze na dvojcata dostava stejne, jak kdyby mela jedno) a ja vydelam za 4h prace denne tak 15k (kdyz se klienti necukaj a zaplati), jsme konstatne v minusu. Kdyz si k tomu pripoctes jeste cesty do brna za doktorama, ktery jsou tak dvakrat do mesice a bezny lidsky potreby, vychazi z toho slusnej pruser. Absolutne nechapu, jak podobnou situaci muzou zvladat lidi, kteri si nenasyslili predem a nevydelaji ani tolik, co ja ted. Maji muj neskonalej obdiv.
Pred detma jsem byl zvykly pracovat aspon deset hodin denne, zatimco ted jsem rad za ctyri. Takze to ted zena bude mit tezsi, kdyz budu jezdit do prace, jenze se neda nic delat. Ale ona to zvladne, je skvela. Tam kde ja uz odpadam, ona nastupuje...