TRISSIE: me staci i dve. Uplne mi obratily muj denni rezim. Byl jsem zvyklej chodit spat ve dve v noci a vstavat v deset. Ted chodim spat uplne vyfluslej v devet vecer a vstavam v jednu, ve ctyri a v sedm rano :D
A jak to zkloubit s praci jsem porad jeste nepochopil, protoze v sedm jde zena obstarat osobni hygienu, odstrikat mliko, najist se a trochu si "odfrknout", coz znamena, ze ja do deviti zabavuji decka v posteli. Pak me teda vystrida, takze se jdu omejt a najist zas ja. Pak vyvencit psa a obstarat psa a kocku, umejt lahvicky a nekdy po desate se tedy dostanu "do prace". Nastesti ji mam doma, jinak bych jeste prisel o cas pri cestovani.
Na druhou stranu nejde pracovat, kdyz slysis deti o patro niz rvat, coz s oblibou delaji pul dopoledne. Potom obed (vetsinou na etapy, takze prvne se najim ja, zatimco zena dela budliky na deti a pak zase naopak). Vetsinou to zvladnu do hodiny, jenze potom je zas treba odstrikat mliko, coz znamena, ze se zena nemuze venovat obema najednou = rev. Takze jdu dolu, protoze v te atmosfere beztak nenapisu ani radku kodu a radeji se venuju detem.
Modlim se, aby bylo venku alespon trochu snesitelne a zena s detma vyrazila aspon na dve hodky ven. V tom pripade obcas i neco udelam, jinak je moje denni produktivita opravdu zalostna. Kolem seste deti ukladame a pak uz je klid, jenze jsem za celej den tak vyfluslej, ze vetsinou vyhniju na gauci pred televizi a jsem rad, ze se nemusim hybat a myslet. Vcera jsem byl uz tak utahanej, ze jsem na tom gauci usnul pred osmou.
No, vysledek je ten, ze jsem se vykaslal na podnikani a nasel si praci, ktera mi snad trochu umozni fungovat jak jako zivitel (protoze za poslednich par mesicu jsem vydlela leda tak na hypnu), tak jako otec.