• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    Kluky nejraději oblíkám taky do stejného typu věcí jiných barev. A zrovna modrá mi nedělá žádný problém, mám ji odjakživa ráda. Když si můžu vybrat, beru k ní zelenou.
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    TANAIS: to máš bezva! zrovna jsem myslela na to, že si musím něco "vypěstovat". Tím, jak jsme se kvůli dvojčatům přestěhovali na venkov, se mi zrovna tohle dost zkomplikovalo.
    Říkám si, že zkusím běhat, protože to se tady přímo nabízí. Jen nevím, jestli budu mít dost sil a jestli mě to bude dostatečně uspokojovat. A plánuju se taky poohlídnout po nějakém kurzu.
    TANAIS: ja parim na kompu a obcas zajdu na kulec, abych se dostal mezi lidi ;)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Mimochodem - máte nějakou věc, která vás drží při životě? Mám to štěstí, že jsem si mohla dopřát kurz figurální kresby a že jednou týdně chodím večer do ateliéru. Je to neskutečně povznášející. Taktéž na kávu a na sem tam kino či divadlo si udělám čas. Co vy?
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    DOCTOR23: nádhera :-) Kluci jsou šikulové :-)

DOCTOR23: já oblíkám stejně z praktických důvodů - vymejšlet do určitýho počasí dvě "stejně teplé" jiné varianty je vždycky větši makačka, než jim vrazit stejný věci a vymejšlet to jenom jednou :-) Já mám ale nejradši stejnej typ věcí a jiný barvy nebo vzory. Uvidíme, co na to budou říkat, až do toho začnou mluvit, jestli nebudou chtít stejný věci nebo naopak úplně jiný :-)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    AVATAR: máme spoustu jinejch barev,tohle je zrovna náhoda,že měli modrý a ještě navíc skoro stejný..oblíkáme je spíš každýho jinak..
    DOCTOR23: a mate pro ne jiny obleceni, nez modry? My co dostali, tak bud modry, nebo ruzovy. Teda az na jedny hadriky od kamosky, ktera mela jako jedina rozum a podarovala nas zlutym a zelenym :)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    AVATAR: to dělá ta fotka,zatím mají oba ještě modré,ale já i žena máme hnědé oči,takže je asi stejně budou mít po nás..;)
    DOCTOR23: vazne maji oba hnedy oci, nebo to dela ta fotka? :)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    tak kluci už začínají zvedat hlavičky,jsou jim 4 měsíce(korigovaný věk 1 měsíc)
    ANICHQA: to se ti jen zda :)
    pohlidam, lahvicky vysterilizuju, prebalim, nakrmim... ale ty dulezity veci jsou na zene - priprava a aplikace leku, vyrizovani s doktorama a hlavne organizace vseho.

ja jsem v te vychove spis jen takovej podrztaska :)
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    AVATAR: hodne se mi libi, jak se podilis na te peci o deti. Takovy spravny chlap! ;-)
    ohradka je uzasna vec, vcera zena vyprala povlek na matraci, takze jsme ji rano nemeli povlecenou a tak jsem musel mit deti venku. Anicku, ktera se uci valet sudy, jsem zachranoval pred nabytkem asi tak sedesatkrat, ale aspon jsem se nenudil ;)
    TANAIS: taky tak.. bez stridani to pomalu nejde. Vcera jsem usnul v sest vecer (fakt jsem odpadl a usnul driv, nez deti po veceri) a vstaval az s detma v sest rano (samozrejme se ctyrma krmicima pauzama). Vzal jsem decka dolu a nechal dospat zenu do desiti. Oba jsme se zas po tydnu vyspali a jedem dal.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    TRISSIE: to zvládnete :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TANAIS: očividně nám Pánbůh hodně věří, když nám do téhle konstelace poslal rovnou dvojčata :-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    TRISSIE: no... to je dobrodružné rozpětí mezi prvním a dvojčaty :-) Ale aspoń si Pavlík zvykne rychleji a nebude tolik žárlit... ale teda... nezávidim :-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    LORAIN: no, když on to občas manžel bere za mě a o víkendu dospávám ráno, to hlídá manžel, případně v noci spí u kluků on... střídáme se, jak to jde... takže dobrý.
    A teĎ, co jsem po plastice, mám leháro, si ani nepamatuju, že bych někdy takhle flákala všechno :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    LORAIN: ale doporučuju zkusit tuhle:

Ohrádka 8-dílná dřevěná | Centrum pomoci rodinám s vícerčaty
    http://www.dvojcata.org/node/712586

be.st znám, něco jsem od ní kupovala, je zcela v pohodě.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TANAIS: jak jsem otěhotněla, když byl Pavlovi rok, a že on byl velkej nespavec, tak já už vlastně ani nevím, co to je spát... celou noc v kuse naposledy snad před dvěma lety touhle dobou, ještě v prvním těhotenství. je zvláštní, jak si na to člověk zvykne a že vůbec je schopnej na tom fungovat. ale docházej mi teď baterky fest.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam