• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    LORAIN: my s zenou nejsme zadni drobci a tak nam staci EasyWalker Duo. Golfky by pro nas byly jen ztrata penez. Ono to zas o tolik mensi a lehci asi byt nemuze, pokud se tam maji vejit dva a pul roku stary deti.
    KACHNY: niceho se neboj. Budou se horsit, budou se lepsit. Moje mely zloutenku obe a pak se jeste vratila. Nic hroznyho a aspon ma prdacky brejle, zejo...
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    je to ono?
    VODÍCÍ KŠÍRY, BATOHY |
    http://www.promimishop.cz/VODICI-KSIRY-BATOHY-c24_0_1.htm
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SHIVASANTI:
    TANAIS:
    LORAIN: diky je proste divna predstava jit domu bez nich na 5 tydnu ..

ale jinak Betka je uz bez kysliku !! akorat porad jeste ani jedna moc netravi mliko a Terka ma zloutenku .. a teda Terka je strasnej vztekloun neustale si vytahuje sondu z briska a vzteka se kdykoliv ji cokoliv dela a to teda fest .. a Betka je takova buchticka ne ze by se nedokazala vztekat ale proste ji to nebavi bych rekla .. a jak uz nema hadicky tak splaskla a je taky jako panenka ..
    SHIVASANTI
    SHIVASANTI --- ---
    LORAIN: Nám se nevesel EasyWalker do rentgenu, ale nejak moc to neresili ... prohlidli ho, zasmali se, co to mame za autobus a pokracovali jsme dal. Doporucuju si vzit nositka, protoze kazda ruka dobra;)
    BLOUBEKNT
    BLOUBEKNT --- ---
    TANAIS: no jeden páreček důchodců měl problém a občas se to někomu nezdálo, ale to byly opravdu asi jen výjimky. Velká většina reagovala pozitivně.

AVATAR: najdu, zjistim a pošlu. Dostali jsme to darem, švagrová to kupovala v anglii někde.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    LORAIN: Dvojčecí kočár projede stejně, jako jiný. Tak jako tak ho musíš složit před tím, než nastoupíš do letadla. Na některých letištích Ti pošlou kočár na pás, na některých (jako třeba u nás) si musíš počkat u nadměrných zavazadel.

Co se golfek týče, není to žádná velká sláva. Já mám ty maclarenky a že bych z nich byla odvázaná, to tedy nejsem. Dvojčecí kočáry a golfky nejsou prostě nikdy tao dobrý, jako mono kočáry.
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    A jdu se zeptat na golfky.

Velký kočár máme TFK, který je sice fajn, ale velký, těžký, nepříliš skladný...
    Kdybych si kupovala golfky nové, beru MacLaren, ale švagrová se půjde podívat ještě na nějakou dvojčecí burzu, kde by mi případně koupila nějaké použité, takže bych ráda měla víc tipů (případně tipů na to, co rozhodně nebrat).
    Jde mi o to, aby nebyly příliš těžké, byly skladné a složitelné a aspoň přiměřeně pohodlné.

Jo, a nevíte, jak to funguje s dvojčaty na letišti? Že infanti potřebují každý svého dospělého, je mi jasné. Ale projede dvojčecí kočár? Případně jiná specifika?
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    KACHNY: Taky jsem rodila v Podolí - před rokem a půl. Tehdy byly podmínky ukončený třicátý šestý týden, dvě kila a sami pít (=ne sondou). Ale jedna sestřička na intermediálu mi říkala, že se to nebere zas tak přísně. Obzvlášť ta váha. A že se prý často stačí zeptat.
    Ale taky byli moc rádi, že jsem tam nebyla celou dobu s klukama. Dojížděla jsem tam tři týdny. Chtěla jsem, protože jsem měla doma staršího syna, kluci byli zpočátku v inkubátorech a beztak mi je dovolili vyndat jen na chviličku. nácvik kojení jsem měla "dovolený" jednou denně, klokánkování taky. Ale myslím, že by nebyl problém, kdybych tam s nimi chtěla být od rána do večera... jen jsem se prostě cítila být užitečnější doma.
    TANAIS: toho se taky prave bojim. On Simon nema zdaleka takovou stabilitu. Precijen prvni rok a ctvrt svyho zivota nemohl hybat levou nohou.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AVATAR: my máme jiný. Tommy Guard nebo http://www.hyperzbozi.cz/vysledek-hledani?q=k%C5%A1%C3%ADry+tommi+guard

Tohle, co odkazuješ, by naši klucí mít nemohli. Furt by byli na zemi. Jeden druhýho by strhávali.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    BLOUBEKNT: ještě se mi nestalo, že by mi za to někdo nadával. Spíš jsou lidi pobavení a chápaví.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AVATAR: my je používáme furt :) V Praze si bez kšírů nedovolim jít, bydlíme na magistrále a lovit pod autem se mi je fakt nechce :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    KACHNY: Gratuluji. Dneska mi přijde, že to vážně neni možný, že ti naši taky byli takhle mrňaví... :)
    BLOUBEKNT: p.s. lidi jsou casto dementni, s tim nic nenadelam. Ale ukocirovat dvojcata v jednom cloveku, kdyz vubec neposlouchaj, to proste nejde. A vbehnout je pod auto fakt nenecham.
    BLOUBEKNT: jak se to jmenuje, prosimte? Vypada to docela pekne :D
    ja zatim nasel tohle, ale moc se mi nezda ta cena:
    Walkodile Duo - detske choditko - WALKODILE new
    http://www.walkodile.cz/duo.html
    BLOUBEKNT
    BLOUBEKNT --- ---
    AVATAR: vodítka jsme používali velmi často a rádi. na akční děti je to skvělý, obzvlášť když je potřeba, aby děti někam došly jen s jedním rodičem. Ale teda překvapily mě některý reakce kolemjdoucích. Většinou byly pozitivní, ono to vypadá jako že má dítě batůžek ve tvaru zvířátka. My měli opici a psa a doprovod drží to děcko vlastně za ocásek toho zvířete. celkem se to dá považovat za roztomilou věc (obrázek zde). A přesto se našli takoví, co si div neodplivli nebo nám přímo nadávali. Srát na ně samozřejmě, vodítka byly jednoznačně užitečný.
    SHIVASANTI
    SHIVASANTI --- ---
    KACHNY: My to meli hodne podobne. Kluci se narodili v 32+1 na Bulovce. Oskarek vazil 1910 a Krystufek byl podstatne mensi 1230. Me pustili po 5 dnech domu a jezdila jsem za nima 3x denne na navstevu a vozila jim odstrikany mliko. Z nemocnice kluky pustili po mesici, s tim, ze jsem tam s nimi posledni tyden mohla byt na rooming-inu, abychom se sehrali. Pro pusteni museli mit nad 2000g, sami pit a byt 36+6. Krystufek se posledni tyden pred propustenim temer zastavil na vaze a vypadalo to, ze tam jeste nejaky tyden pobudeme, ale primar udelal vyjimku a pustil nas i pres to, ze mel 1880g. Dojizdeli jsme kazdy tyden na kontrolu a klukum jsme museli asi mesic davat do mlika fortifikace. Vim, ze je to pro tebe ted hodne tezky a nepredstavitelny, ale zachvilku uz si budes obe princezny uzivat doma;)
    Ted je jim 10 mesicu a jsou z nich takovyhle valibuci;)

TANAIS: asi budem muset porditi naky ksiry... fakt kazdej bezi na jednu stranu. Aby sli nekam spolecne, to se nestava moc casto :D
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AVATAR: .... teď teprve začneš šilhat! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam