• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KACHNY: a kdy půjdeš k nim na intermediál?

v Motole se teda jelo pravidelně po 3 hodinách, ovšem zas prudili s ranními vizitami, kdy mi sestry nechtěly dát mlíko na dokrm, než přijde doktor, takže já tam měla hladový dítě, který chtělo jíst o půl šesté a místo toho dostalo mlíko až skoro v sedm. Ale jinak jsem si dělala víceméně co jsem chtěla, oni mě jako druhomatku moc neřešili :-)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KACHNY: a nejde se nejak branit aby jste to meli tak jako predtim ? ze to nevyhovuje ani tobe ani detem ?
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    mam dotaz ohleden pobytu deti po porudu v nemocnici , dokud sme byli na RESu tak holky jedli po 3 hodinach, klokankovalo se defacto kdykoliv ale minimalne hodinu a pokud se holky prikladaly tak pred klokankovanim.. Ted sou na intermediaru a tady je vsechno jinak, klokankovani je maximalne hodinu, s tim ze jenom u terky, betka je oblecena a oblecene mimina se neklokankuji, a piklada se po klokankovani, zto je ale terka tak unavenma ze nevytahne nic .. Terka ji po 3 hodinach a Betce to i pres muj protest prodlouzili na 3-4 hodiny s tim ze je velka a proste se to tak dela a vratit to zpet na 3 hodiny ( aby to meli nastejno ) nejde .. Me se to nelibi ale proste nevim co s tim.. komplikuje to strasne prikladani a navic Betka ty posuny podle me nenese dobre, pul hodiny pred jidlem rve a pak po 5 minutach po prilozeni vytuhne unavou a pak se dokrmuje z lahvicky kde ji to tece lip ( ne calma systemem ji krmit nebudou protoze proste nebudou ) a z lahvicky to bud vypije nebo se to do ni cpe jak do husy ( je vytuhla a spi ) a pak to vybleje ( sondicku ji hned vzali ) .. bohuzel jak to maji casove rozhozeny tak ani neni moznost kojit najednou a fakt se desim toho co bude az budeme doma zrejme budu cely den kojit bud jednu nebo druhou .. taky je to dost na hovno kdyz nakojim Terku tu pak muzu mit u sebe jenom 10 minut a pak ji musim dat zpet a cekam trebas 2 hodiny.. Betku si vzit sice muzu, ale kdyz ji probudim tak pak si uvedomi ze ma driv hlad a kolotoc se opakuje takze tam muzu leda sedet a koukat na spici deti .. s tim ze prikladani Betky taky obsa vyjde tak ze v prsu nic neni ( protoze mezi tim musim odsavat ) .. s tim vism mi jeste ubylo mlika a to tak ze jeste pred tim nez jim to v patek rozhodily sem odsavala z kazdeho prsa 110 - 200 a ted sem na 30 ml .. uz mi z toho jebne
    SUCUBIS: chapu... hodne sily preju. Taky to mame tri patra, ale ja pracuju z domu, takze se s detma zena nikdy netahla sama.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    AVATAR: tak ono je rozdil kdyz mas na krku jen ty dva a kdyz mas jeste to jedno co ma zrovna obdobi vztekani, vzdobu, vybuchu a kdo vi jakych pakaren :) do toho 3 patra po schodech, nemocna pater a kolena a nez se tahat s dvema korbickama + co patro dobihat pro stavkujici dite - to by me uz ani ten psychiatr nezachranil :D
    SUCUBIS: Mno, my jsme sli se zenou cestou nejmensiho odporu. Vybirali jsme podle toho, co slo nejrychlejsi a nejsnadneji. Coz satek vyloucilo ;)
    ale ono to nejak pujde.. vzdycky to nejak jde :D
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    AVATAR: zkusenost s satkem nemam, ale s manducou ano a tu jsem nebyla schopna si na sebe narvat, az kdyz bylo mladymu kolem roku, takze za mne manduca ne, s trema se stejne budu vypravovat jak do divadla, takze otazka casu v tom uz moc roli nehraje, svagrova bude satkovat tak budu mit i skolitelku :)
    SUCUBIS: mas s tim zkusenosti? Kamaradka ho pouzivala, ale vzdycky se vypravovala dyl, nez ja s dvojcatama. Me se dost osvedcila manduka, coby nositko - je podstatne rychlejsi do ni dite dostat. Ale to je spis az pro pulrocni a vejs. Kazdopadne Anicka se nosit nechtela nechat a Simon kvuli vyhozeny kycli nemohl, takze jsme ji v podstate nevyuzili :(
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    SUCUBIS: Slozit se da, ale neni to nic jednoduchyho. Musi se tam vypruzit takovej drat, coz chce dost velkou silu a mam pocit, ze to na casty skladani a rozkladani delany neni. Kde planujes mit druhy mimino?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SUCUBIS: ne, korbička má pevnou konstrukci, to jednak, a druhak, jak tu padlo, konstrukce košíku je extrémně dementní, je problém tam dát pytlík cibule, natož něco většího.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    AVATAR: korbicka jestli se da slozit a dat do kosiku co je uplne dole, korbicku na kocarku budu mit vzdy jen jednu, druhe bude sportak pro starsiho
    SUCUBIS: moc nechapu na co se ptas. Do jakyho kosiku? U EW jsou korbicky dve - vedle sebe. Daji se snadno nandat i sundat, pouzivali jsme je i na prenos deti.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    do toho EW se ta korbicka da nejak slozit a schovat do kosiku ? nebo vejdou se 2 skvrnta do jedne ? a co TFK ?
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KACHNY: ja byla schopna zatim kojit max 4mesice a to jsem mela jen jedno :(
    SUCUBIS: my za ne davali cca 1200,- mesicne. A to kupujem jen ve slevach :D
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: joo kojeni sem se bala nejvic ze nebudu mit mliko a jak to zvladnu a to se teda bojim porad, ale mlika mam spoustu jen me stve ta odsavacka, prijdu si fakt jako krava .. a mliko je vsade plnej maraz v podoli 4 litry vsade mliko.. chtela sem ho darovat ale mam alergii a i kdyz bych nebrala leky tak jako darkyne mam smulu :o(
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    diky manzelove potrebe vest si ucty jsem ted spocitala, ze za uplynulych 12 mesicu jsem za plenky vyhodila 6200,- (+ nejaky plenky kupoval on a to u sebe zapsane nemam) a to moje ditko uz mesic chodi na nocnik a plenku ma jen na ven a na spani, no jeste ze jsem nepocitala co jsem dala za Nutrilony, snad je zvladnu aspon kojit
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    AVATAR: tak jsou málo čůrající děti, kterým to stačí, jedno takové znám osobně, ale mým rozhodně ne, pročůraj už od malička 2 čtverce za 2 hodiny, to nešlo. S kalhotkovkou, když je zle (výlety v zimě) zvládnou i 5 hodin bez nehody.
    TRISSIE: mno ja mam zkusenosti jen od kamaradky, ktera se na tom fakt zadrela. Ale ona pouziva ty stary ctvercovy :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam