• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KACHNY: to je Vojtisek :)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: mmj syn ( nevim ktery to je ) ma krasne puclate tvaricky !
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: jo tak na tu to nepridelas to jsem zkousela kdyz chvilku pobyvali v jedne cestovni postylce v obyvaku, ale kdybys chtela je tu!
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KACHNY: ja tu mam pro ne taky ohradku v obyvaku, ale tam mi prijde je to zatim docela nudi, kazdopadne dost vyvadi kdyz je tam dam
    postylky maji ty cestovni, tak musim vymyslet nejaky kolotoc co by se dal pripevnit na to, jak tam nejsou ty spruchtle tak na to vyrobci moc nemysli

KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: pokud bys chtela jeden tu mam dostala sem ho a nepouzivame ho .. ja mam holky pres den v obyvaku na zemi nebo na gaucia tak se mi nechce jim do postylky kterou maji jenom na spani davat hracky
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    dneska uz si dokonce Vojta po ranu broukal v postylce nez se zacal nudit, musim jim sehnat ty kolotoce at maj na co koukat, vazne jim to zacina chybet a krasne si obcas ozuzlavaj rucicky :)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: ja si to tu jeste filtrovala jak sem to tu resila .. listovala sem starejma fotkama a to je mazec !
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KACHNY: 36 ? tak vidis, uz i ja to mam v ty pameti zresleny a to jsme sli domu v zari :D dneska by je sestricky nepoznaly
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    KAROLKA: no cca jo u nas to tak vyslo pretahovali sme asi o dva dny ale jenom kvuli zvykacce, tam driv nemeli volno ..
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KAROLKA: u nas to tak vyslo uplne presne, jak se blizil ukonceny 36tyden meli kluci ty 2kg, ale oni zas tak moc neztratily na zacatku
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: 36 tyden to je , uz sem na to uplne zapomnela !
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    SUCUBIS: tak ono to tak stejně vychází, ne?
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    v podoli teda krome vahy a samostatneho jezeni taky musi dosahnout 37tt na propusteni
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    KACHNY: to jo, i když Maruška ještě nemá svojí porodní váhu, je mnohem kulatější a vypadá už jako miminko
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    KAROLKA: to mi prislo uzasny jak je na nich videt kazdej gram!
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    PASTEL: to asi zkreslujou ty fotky, jsou to pořád žížaly. Ale je pravda, že se zakulacujou...
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    PASTEL:
    KACHNY:
    Jojo, tak to je tady taky tak...já jsem si nejdřív myslela, že bych nás nechala převézt do podolí,kde jsem měla původně rodit, ale jsem tu tak spokojená, že vlastně do Prahy ani nechci. Už se těšim, až nás převezou dolů, kde budu mít děti na pokoji. Sice to bude makačka a nevyspím se, ale už si budu připadat, že jsou to moje děti.takhle mám někdy pocit, že si je jen půjčuju od sestřiček
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    KAROLKA: ty tvoje holky jsou takový pěkný, podle fotek bych jim tipovala mnohem vyšší váhu
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    KAROLKA: ty sou krasny!
    jinak v Podoli to byli 2 kila a jedi bud z lahvicky nebo z prsu .
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    KAROLKA: tak to bude asi jako vsude:
    Jist bez sondy z prsu nebo flašky
    váha nad 2kg aby udržely teplotu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam