• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    JUGI
    JUGI --- ---
    Čus, chci naše pětiletý holky dvojčata letos naučit lyžovat ale nezbláznit se u toho. Můj nápad je:
    a) dát je v ČR/AT do lyžařský školky a dohlížet na to jen..
    b) s kámošem/kámoškou je to naučit

P.S.: žena jezdí dobře na snowboardu ale na lyžích nesjede kopec..
    P.S.2: já jezdím dobře lyže i board a myslím si že je dobré začínat na lyžích a pak se uvidí..

Máte někdo zkušenosti? dík
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    ZU_22: 29+1
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    KAROLKA: neboj za chvili jim budou maly!;) v kolikatym si rodila jestli se muzu zeptat?
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    ZU_22: a ty plínky od tebe by teď mohly mít jako spacák :)
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    ZU_22: no jo, bylo to rychlý jak průjem :D
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    SUCUBIS: tak natáhni provizorně provázek a na něho zavěs chrastítka apod .. malý měl nad postýlkou ramínka spojené do kříže a na nich plyšáčky..dokud jen ležel to stačilo.. ale měli jsme nebesa,tak to bylo kam zavěsit
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    KAROLKA: ty uz si porodila?? Gratulace!;)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    mám na prodej 2 autosedačky chicco 0-9Kg více info pošta
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KACHNY: to je Vojtisek :)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: mmj syn ( nevim ktery to je ) ma krasne puclate tvaricky !
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: jo tak na tu to nepridelas to jsem zkousela kdyz chvilku pobyvali v jedne cestovni postylce v obyvaku, ale kdybys chtela je tu!
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KACHNY: ja tu mam pro ne taky ohradku v obyvaku, ale tam mi prijde je to zatim docela nudi, kazdopadne dost vyvadi kdyz je tam dam
    postylky maji ty cestovni, tak musim vymyslet nejaky kolotoc co by se dal pripevnit na to, jak tam nejsou ty spruchtle tak na to vyrobci moc nemysli

KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: pokud bys chtela jeden tu mam dostala sem ho a nepouzivame ho .. ja mam holky pres den v obyvaku na zemi nebo na gaucia tak se mi nechce jim do postylky kterou maji jenom na spani davat hracky
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    dneska uz si dokonce Vojta po ranu broukal v postylce nez se zacal nudit, musim jim sehnat ty kolotoce at maj na co koukat, vazne jim to zacina chybet a krasne si obcas ozuzlavaj rucicky :)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: ja si to tu jeste filtrovala jak sem to tu resila .. listovala sem starejma fotkama a to je mazec !
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KACHNY: 36 ? tak vidis, uz i ja to mam v ty pameti zresleny a to jsme sli domu v zari :D dneska by je sestricky nepoznaly
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    KAROLKA: no cca jo u nas to tak vyslo pretahovali sme asi o dva dny ale jenom kvuli zvykacce, tam driv nemeli volno ..
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KAROLKA: u nas to tak vyslo uplne presne, jak se blizil ukonceny 36tyden meli kluci ty 2kg, ale oni zas tak moc neztratily na zacatku
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: 36 tyden to je , uz sem na to uplne zapomnela !
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    SUCUBIS: tak ono to tak stejně vychází, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam