• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    TANAIS: to asi kazdej :o))
    za me byla nejlespi investicic odsavacka ( ale ja mela i s prvnim okolo 4 mesice problem s mlikem a prisla sem o nej ) a pak sterilizator do mikrovlnky!!
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Já nevím, já si neumím představit, že bych je nějak dlouho vláčela... přeci jen, ona ta váha roste dvojnásobně :-) Takže nevím, jestli to není zbytečná investice na tak krátkou dobu :-) Ale jasně, taky jsem koupila spoustu věcí, které jsem nutně potřebovala jen pár týdnů :-)
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    SUCUBIS: fakt se mi to líbí, asi koupim z druhý ruky...
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KAROLKA: osobni ne, ale znam par mamin co to ma a jsou s tim spokojene
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    SUCUBIS: To vypadá moc pěkně! Máte s tím nosítkem někdo osobní zkušenost?
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    SUCUBIS: ty jsi zlata, dekuju ti moc!
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    predvazany satek caboo (mam jeho alternativu close baby carrier), zkusila jsem je tam dat oba najednou, ale moc se mi to nepodarilo, jsem trosku leva, ale dat tam oba dva najednou se da snad jen kdyz jsou opravdu jeste malicti (ten satek je ale super pro jednoho i pro telata co neumi s klasickym satkem jako jsem ja)
    nebo nositko primo urcene pro dvojcata je pak toto
    DVOJČÁTKA.CZ - extra obchod pro dvojčata a předčasně narozená miminka | NOSÍTKO NA DVOJČATA
    http://www.dvojcatka.cz/detail/1403311/nositko-na-dvojcata
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    prosím vás, před nějakou dobou tu někdo mluvil o nosítku/šátku, do kterého se dají dát dvojčata...nemůžu to najít a potřebovala bych to pro ségru, když vede staršího do školky, tak aby dvojčata jen do něčeho šupla a nemusela tahat kočár...nepamatujete si o jaké nosítko šlo?
    pokud to nebylo v tomto klubu tak se moc omlouvám
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Nechtěl by někdo golfky? Maclarenky? Já je kupovala nový, používali jsme je rok cca
    A ne moc často.
    JUGI
    JUGI --- ---
    AVATAR: nebo napiš až tam budete mít sníh aspoň na bobování, nesmí ale moc foukat :)
    JUGI: ok, tak napis, az to bude aktualni a neco podniknem ;)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    DOCTOR23: tak ta je moc uzka, ale dekuji !!
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    KACHNY: zhruba takovou
    PEJSCI | Zábrana do dveří SEND - Quick close Safety 1st | 4NohýSvět .cz
    http://www.4nohysvet.cz/...et/eshop/2-1-PEJSCI/0/5/5174-Zabrana-do-dveri-SEND-Quick-close-Safety-1st
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    DOCTOR23: a jak velikou? teda sirokou?
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    KACHNY: zábranu do dveří budem teď prodávat
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    AVATAR: aha ne neni uz zas tyden nespim tak mi to nemysli :o))
    Hele nevim, jestli to bylo uplne jasny, ale jak ja, tak ohradka jsme v jihlave. Nevim, kde jsi ty ;)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    AVATAR: :o)) tak kdyby ste nekam jeli dej pls vedet a pokud bych nesehnala tak bych ji brala, ted je to nejak neunosne a nemuzu ani na zachod :o)
    KACHNY: mozna... prvne musime nekam pryc a az se budem vracet, pojedeme do jihlavy :)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    AVATAR: a nepojedete nekdy nahodou do Jihlavy?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam