• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    CANNIBALHAMSTER: když se bude předem vědět o komplikacích tak Te stejne pošlou do nějaký velký porodnice, kde na to jsou jakože zařízeny, i když tam vůbec registraci nemáš.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    CANNIBALHAMSTER: oni po tobe budou chtit, aby jsi jim tu registraci potvrdila a daji ti razitko do prukazky a tam rozhodne mit dve razitka moct mit nebudes, toho by si vsimly :)
    CANNIBALHAMSTER
    CANNIBALHAMSTER --- ---
    Hele a netusi nekdo tohle: kdyz jsem se zaregistrovala do dvou porodnic (kde budu rodit se rozhodnu az podle hrozicich komplikaci), kam chodit do poradny? Do obou?
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    TRISSIE: no meli sme dve lounice, v jedne spal desetiletak a v druhe my ctyri. A sousedi nas museli milovat, pres zed bylo slyset vsechno jako v panelaku a holky rozhozenej rezim a nejpozdeji zacali knourat a vyluzovat jine zvuky ve tri. Nastesti meli alespon siroke postele tak se dalo je vzit k nam nechat se trosku zmasakrovat a tim dockat rana ( dam mame par "facek, tatu capnu za dredy a hned mam lepsi naladu )

V lete asi budeme jezdit po chalupach, na jedne uz za nas sousedy vytrenoval synovec s neteri a na druhe si budou muset zvyknout. Vyhodou chalup je dvur s vraty a neni kam utect! A u jedne jeste vinny sklep ktery konecne budu moct vyuzivat ..
    Loni to bylo ponekud snadnejsi, sme jeli na tyden na Slovensko, cestou sme udelali jednu pauzu. Holky porad v kocare a spokojene. Sem zvedava na tohle leto, chteli sme jet opet na Slovac, ale po vcerejsi ceste dom a hodinovem jekotu, protoze byla venku tma me to trosku desi, pak uz brecel i desetiletak, protoze mu holky nesly uklidnit.
    Kdyz jedete velke trasy jak to resite? Vyjizdite na noc? To je jedine co me napadlo, ale nejsem si jista jestli to pomuze
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KACHNY: byli jsme na Božím daru, pronajatý obrovský apartmán (dvě ložnice a obývák s kuchyní asi 40m2) - takže si děti hrály tam. Ale noci byly peklo... když jsou všichni tři v jednom pokoji, tak prostě nespí :-(

Na léto to vidím tak, že pronajmeme někde chalupu nebo chatu, s třemi ložnicemi. A budeme tam sami, takže nebudu muset řešit to, že jejich jekot v jednu ráno budí ostatní lidi v budově.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    TRISSIE: no ja sem to chtela napsat, proto sem psala ze holky po nich ok. Jen sem nejak bez sil, sme se vratili po tydnu domu. Predsin zastavena zavazadlama, pracka jede od vecera a ja touzim po uklizecce a snidani ve forme bufetu. Ale dostala sem alespon kafe.

Kam jezdite na dovolenou s dvojkama? Jestli teda jezdite, ja sem po tydnu na Lipnu uplne vyrizena a priste leda do apartmanu s prackou, potoze obleceni na tyden nemame a tak sem porad prala, venku zima a holky nesedi jen se pidaji, ale v kocaru je to zacne po hodine stvat, takze sme byli parkrat v bazenu( vířivka se jim moc libila ), nebo v Hopsariu, cimz moznost aktivit s lezoucima detma koncila. Takze sem byla s holkama pul dne na penzionu kde mely vybeh metr na metr a odpoledne nas kluci po lyzovani vyzvedli a jeli sme plavat hopsat ci tak neco. Uznavam ze v lete budou chodit a bude to lepsi, ale jak to resite vy?

a abych jenom nekecala tak hopsarium a kulicky byly fakt super!

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZARZAROSA, KACHNY: já si nemyslím, že je to jen tou plínou - spíš jde o kombinaci plíny a konkrétního dítěte, že někdy si to sedne a někdy ne. Jsou zas děti, co se opruzují po Pamperskách a po DM/LIDL plenách ne. Takže prostě to chce vyzkoušet a všímat si, jestli zrovna tohle jedno konkrétní dítě je OK nebo ne - stejně jako u střihu plenky.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    ZARZAROSA: hmm tak po dm plinach holky v pohode, ale jinak pouzivame Háppy, protoze jdou objednat po netu, takze objednam jednou za mesic nebo dva a sice mame doma stohy plen, ale nic netaham!
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    KAROLKA: všechny je otevři a ono to trochu vyvětrá... sice přijdeš o "skladnost" ale nebude to tak hrozný...

TRISSIE: přesně! nechtěla jsem si to připustit, ale taky opruzení po DM plínkách :( a přitom nepůsobí tak igelitově...
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    CANNIBALHAMSTER: Taky se mi rozestoupily. I když jsem cvičila dle pokynů. A poporodu se to spravilo jen velmi minimálně, takže se odhodlávám k plastice. A moc mi to nejde :-(
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    PASTEL: me se teda nic nespravilo a to sem cvicila :o( halt asi druhe tehotenstvi a dvojky k tomu no
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    kdyby někdo potřeboval, mám jeden nenačatý balík happy bella 1, ale tady asi už nikdo, co
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    a ty bella happy jsme měli nulky a pak jedničky.nulky byly v pohodě, ale ty jedničky holkám vůbec neseděly, mezi nohama měly obří bouli a na zadku krátký, kolikrát se jim svezly do půli zadku, ačkoli byly normálně utažený.Jsou od dvou do pěti kil a holky měly 2500g, tak malý jim být nemohly. Tak dvojky už jsem pak nekupovala a koupila ty smradlavý pampersky :(
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    nic netušíc jsem právě těch oranžovejch koupila několik balíků :( v březnu jedu k rodičům na chalupu a není tam pračka, tak musíme mít jednorázovky
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    nejvíc teda ty oranžové. Kupuju normální zelené Active baby a nesmrdí (bohužel, po LIDL i DM plenách se mi děti opruzují).
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    KAROLKA: pleny nejlepší Huggies ale z nějakého důvodu jsou v ČR v distribuci jen do velikosti 3. Bella happy. trochu voní Tim ten tree ale docela přijemne, ten příšerný chemicky smrad fakt jen pampersy.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    CANNIBALHAMSTER: Mne se to zlepšilo AZ spravnym cvičením po porodu. Poradi ti rehabilitační doktorka v porodnici. Jestli s Tim budeš Mít problém tak hlavně cvic to co ti Poradi a ne žádný sklapovacky.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    CANNIBALHAMSTER: mela jsem pri zatnutem brise uplny spicaty A, po porodu to bylo v pohode
    CANNIBALHAMSTER
    CANNIBALHAMSTER --- ---
    Aajaj! Pomoc, nikdy jsem nebyla tehotna. Ted jsem v patym mesicic a rozestoupily se mi brisaky, jsem z toho desne vyvalena, je mi to neprijemny a kdyz je zatnu, tak ten vylejzajici prostredek vypada strasidelne. Je to bezny? Aspon u dvojcat? Co s tim? Jde to nejak eliminovat nebo prevenci predchazet?
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    bella happy a tesco zelene, oboji mi prijde bez zapachu a kvalitou stejna uroven :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam