• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    jak to mate s autem ? nejak si nedokazu predstavit, ze odnesu jedno dite do auta, zamknu ho tam a skocim si domu pro druheho, ale tak jeste nebudou chodit a sedacka bude v aute na pevno, kocarkem je po schodech nedovezu a drzet jednoho na ruce a druhehou poutat do auta ... to se proboha jak dela ?! nejaka cervi dira domu do obyvaku ci co ?
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    no kdyz uz sme u toho prodavam dve autosedacky vajicka, adaptery na EW, a korbicky kdybyste vedeli o nekom kdo ceka dvojky, nejspis to budu davat na aukro
    SUCUBIS: ja ti je klidne zarezervuju. Jsem z Jihlavy, tak treba budete mit nekdy cestu kolem.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    ja nabizim 3 deti, usmevave a velice zabavne kousky to jsou, berte dokud jsou cerstvi, mohli by se zkazit :)

AVATAR: sedacky budu schanet nekdy na konci kvetna
    a ja furt nabizim dve autosedacky - vajicka romer. Jako nove.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Konkrétně jsou to tyhle:

[ OFFERINGNABÍZÍM: 2. bílé postýlky ve skvělém stavu (po dvojčatech, pro dvojčata) / ČR a Slovensko / 3000 CZK ]

Původně jsem je nabízela za tři, ale kdyby si je někdo vzal rychle obě... tak bych je dala za míň :-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    já bych radši prodala najednou obě, samozřejmě :-)

KACHNY: kdyby nikdo nechtěl obě, budu s Tebou počítat :-)

CANNIBALHAMSTER: co znamená "chvíli trvat"? Já se toho potřebuju fakt zbavit rychle. Prodáváme byt a já je potřebuju dostat z domu :)
    CANNIBALHAMSTER
    CANNIBALHAMSTER --- ---
    TANAIS: Ja bych asi taky brala jednu. Nakou jednu mame jeste po mne, tu jsme jeste nekontrolovali. Pokud by ta nefungovala, tak obe. Jenze ji mame na chalupe a bude chvili trvat, nez se tam dostanem
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    TANAIS: ja bych kdyby nikd nechtel obe tak potrebovala jednu, mame nejakou asi ikea nejlevnejsi a je tam poloha matrace bud nahore nebo dole, a holky se pritahuji do stoje ( ne ze by jim to nejak vyrazne slo) a tak matrace musela dolu, coz znamena ze na L. skoro nedosahnu a lezi az u zeme )
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Nepotřebujete někdo postýlky? Potřebovala bych se jich rychle zbavit. I s matracemi (zdravotními) a s mantinely...
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    VERONIKA22: Alergotesty mimo jiné i na potraviny dělali staršimu synovi teď v listopadu (tj. přesně v pěti letech). Nevyšlo mu z potravin nic a jinak jen plísně. A obecně se všichni kožaři, které jsme navštívili, shodují na tom, že potraviny atop způsobují jen zřídka. Ty agresivnější - jahody, citrusy, čokoláda - ho můžou zhoršovat, a když pozorujeme, že něco fakt vadí, máme to vysadit. Nic jsme ale nevypozorovali.
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    VERONIKA22: Kamarádka má celkem škaredou jizvu přes celé břicho a celkem vysoko, že jí ji sotva zakryjí vyšší kalhotky. Ale jí teda zároveň spravovali pupík a odřezávali tuk a kůži.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    VERONIKA22: holkam jeste neni rok a ja teda na ty testy moc neverim, podle nich bych ja osobne nesmela jist hromadu veci ktere mi nic nedelaji, nesmela se priblizit ke kocce atd. A pak treba takove pomerance, ktere nesmim mi test ukazal jako uplne ok ..
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    TANAIS: Hmm pravda díky za info. Ano kůže mám také na rozdávání :o/ Prostě takové celkové vylepšení :oD
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    No... ono je to většinou ruku v ruce s povolenou kůži, takže to není pak jen plastika vnitřní, ale i vnější. Kus kůže odřežou :)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    TANAIS: a tím myslíš klasické místo dole u kyčlí? to asi né ne? Neb ty rozestoupené svaly jsou nad pupíkem že?
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    VERONIKA22: já to mám v místě jizvy po císaři, akorát je ta jizva delší.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SUCUBIS: já nechala dceru testovat v 12 měsících. Vysadili jsme brambory a hurá. Stal se naprostý zázrak s její pokožkou :o)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    VERONIKA22: Tobiasovi to vymizelo na dost dlouho a ukazalo se mu to zcista jasna, Vojta je na to jeste malickaty
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SUCUBIS: a zkoušeli jste všichni alergologické testy na potraviny? Mně i dceři díky tomu velmi vážný atopický ekzém vymizel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam