• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    VERONIKA22: holkam jeste neni rok a ja teda na ty testy moc neverim, podle nich bych ja osobne nesmela jist hromadu veci ktere mi nic nedelaji, nesmela se priblizit ke kocce atd. A pak treba takove pomerance, ktere nesmim mi test ukazal jako uplne ok ..
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    TANAIS: Hmm pravda díky za info. Ano kůže mám také na rozdávání :o/ Prostě takové celkové vylepšení :oD
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    No... ono je to většinou ruku v ruce s povolenou kůži, takže to není pak jen plastika vnitřní, ale i vnější. Kus kůže odřežou :)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    TANAIS: a tím myslíš klasické místo dole u kyčlí? to asi né ne? Neb ty rozestoupené svaly jsou nad pupíkem že?
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    VERONIKA22: já to mám v místě jizvy po císaři, akorát je ta jizva delší.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SUCUBIS: já nechala dceru testovat v 12 měsících. Vysadili jsme brambory a hurá. Stal se naprostý zázrak s její pokožkou :o)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    VERONIKA22: Tobiasovi to vymizelo na dost dlouho a ukazalo se mu to zcista jasna, Vojta je na to jeste malickaty
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SUCUBIS: a zkoušeli jste všichni alergologické testy na potraviny? Mně i dceři díky tomu velmi vážný atopický ekzém vymizel.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    TANAIS: a mohu se zeptat o jakou jizvu se pak jedná? Je to přes velkou část břicha nebo není?
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    LORAIN: jo halt u nekoho se musi jezdit vickrat :o(
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    KACHNY: Já ekzém nemám, ale kluci všichni. Má ho můj brácha, kterého naši vzali k moři ve třech letech, a pomohlo mu to na několik let. Doufala jsem ve stejný zázrak!
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    KACHNY: nejvic me stve ze nikde moc nemaj vzorky a ja nechci dat 300 za krem po kterem se osypeme vsechny :O((
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    LORAIN: ja to znam u sebe je to des, me zabral pobyt u more ale na mesic dva roky po sobe ( 1. a 2. trida ) a pak jeste myslim v 6. tr. sem tam byla v laznich.
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    KACHNY: Promazávadla jsme testovali pět let :-( Vloni v zimě se zdálo, že pomáhá vazelína. Teď už od minulého jara všechny tři mažu emolienčním krémem nebo mlékem od Adermy. A to teda naštěstí na všechny zatím funguje.
    Moře jednou zabralo na dlouho, na dvojčata ale vloni prakticky vůbec :-(
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: nejhorsi na tom je ze na kazdeho zabira neco jineho, ja se zatim ubranila kortikoidum ale z toho vecneho promazavani mi hrabe .. A porad sme nenasli neco co by ji uplne sedelo a poradne fungovalo a ta testovaci faze je des. Jediny co me uklidnuje ze uz zacina jaro a pak se to zlepsi samo!
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KACHNY: o ekzemu mi povidej, ma ho Tobias a ted se ukazal i u Vojty, nejblbejsi na tom je, ze se mu udelal prave pod protezou a zase jak u Tobiase po zavedeni mrkve :/
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    TANAIS: poreferuj jak se Vam letos zadari a ja se necham inspirovat :o)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    KACHNY: no... tak to budu... držet palce :-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    KACHNY: jojo, operace se dělá až po té, co se rozhodneš už nemít děti.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    TANAIS: tak more budeme muset absolvovat nejdyl za rok, L.ma po me ekzem tak sem na nas zvedava
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam