• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SUCUBIS: a zkoušeli jste všichni alergologické testy na potraviny? Mně i dceři díky tomu velmi vážný atopický ekzém vymizel.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    TANAIS: a mohu se zeptat o jakou jizvu se pak jedná? Je to přes velkou část břicha nebo není?
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    LORAIN: jo halt u nekoho se musi jezdit vickrat :o(
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    KACHNY: Já ekzém nemám, ale kluci všichni. Má ho můj brácha, kterého naši vzali k moři ve třech letech, a pomohlo mu to na několik let. Doufala jsem ve stejný zázrak!
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    KACHNY: nejvic me stve ze nikde moc nemaj vzorky a ja nechci dat 300 za krem po kterem se osypeme vsechny :O((
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    LORAIN: ja to znam u sebe je to des, me zabral pobyt u more ale na mesic dva roky po sobe ( 1. a 2. trida ) a pak jeste myslim v 6. tr. sem tam byla v laznich.
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    KACHNY: Promazávadla jsme testovali pět let :-( Vloni v zimě se zdálo, že pomáhá vazelína. Teď už od minulého jara všechny tři mažu emolienčním krémem nebo mlékem od Adermy. A to teda naštěstí na všechny zatím funguje.
    Moře jednou zabralo na dlouho, na dvojčata ale vloni prakticky vůbec :-(
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: nejhorsi na tom je ze na kazdeho zabira neco jineho, ja se zatim ubranila kortikoidum ale z toho vecneho promazavani mi hrabe .. A porad sme nenasli neco co by ji uplne sedelo a poradne fungovalo a ta testovaci faze je des. Jediny co me uklidnuje ze uz zacina jaro a pak se to zlepsi samo!
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KACHNY: o ekzemu mi povidej, ma ho Tobias a ted se ukazal i u Vojty, nejblbejsi na tom je, ze se mu udelal prave pod protezou a zase jak u Tobiase po zavedeni mrkve :/
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    TANAIS: poreferuj jak se Vam letos zadari a ja se necham inspirovat :o)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    KACHNY: no... tak to budu... držet palce :-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    KACHNY: jojo, operace se dělá až po té, co se rozhodneš už nemít děti.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    TANAIS: tak more budeme muset absolvovat nejdyl za rok, L.ma po me ekzem tak sem na nas zvedava
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    TANAIS: no asi me taky ceka, neni to nahodou az kdyz uz se neocekavaji dalsi deti? Budu uset sesbirat odvahu, kazdy pobyt v nemocnici a operace me desi
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    KACHNY: máme barák v Sázavě, s velkou zahradou. Klukům jsou tři. Na dovolený jsme s nima ještě nebyli. :) Nějak se nám z tý jednoduchý varianty se zahradou nikam moc nechce. Ale letos už pojedeme. Chceme někam k moři.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    LORAIN: já to mám už víc jak rok za sebou. Myslím tu abdominoplastiku :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    CANNIBALHAMSTER: pokud nepomůže cvičení, spraví to abdominoplastika.
    To se nedá nic dělat, teď během těhotenství to moc neovlivníš.
    Po porodu řešit s nějakým odborníkem na rehabilitace.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    CANNIBALHAMSTER: ja ve vinohradech byla uz to bude 4 roky :)
    CANNIBALHAMSTER
    CANNIBALHAMSTER --- ---
    SUCUBIS: No ja uz jsem registrovana na vinohradech. Razitko tam teda ale nemam. Pry si mam sama vyplnit pridelene cislo. Do pribrami se neregistruje.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    CANNIBALHAMSTER: ja muzu jen rict jak to bylo v podoli a na vinohradech, podolsky byla registrace prez net a do nekolika dni tam musel clovek prijit osobne a dostal razitko, ve vinohradsky jsem se tak zapisovala osobne a razitko taky dala rovnou
    CANNIBALHAMSTER: ono jde hlavne o o, aby v nejaky porodnici s tebou pocitaly, pak te tam vezmou rodit spis, nez nejakou nezaregistrovanou maminu, ale kdyz se ti spusti porod, vezmou te do nejblizsi prazdny porodnice kdyz to pujde
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam