• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Dvojčata a vícerčata
    Rady, nápady, zkušenosti a vše okolo výchovy dvojčat a vícerčat.

Českomoravská asociace Klubů dvojčat a vícerčat
    dvojčata.cz
    Centrum pomoci rodinám s vícerčaty - Klub dvojčat a vícerčat, o.s.
    Centrum pro rodiny s dvojčaty a vícerčaty

Důležitá informace: umělé mléko pro nedonošené děti do 5kg (PreBeba Discharge) je možné mít na recept plně hrazený zdravotní pojišťovnou
    rozbalit záhlaví
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    AVATAR: ja sem si tim prosla s jednim zhruba od roka a ctvrt, podle me na tom bylo nejtezsi ze sem ho musela dat do jesli a nebyla snim. A vikend sem ho mela jednou za 14 dni, coz pro me bylo ze zacatku taky tezky, ale zase sem si odpocinula. Nonstop zodpovednost to mi ani neprijde jako zmena ta je na me stejne i ted :o)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    AVATAR: gratuluju :) je fakt, že non-stop musí být záhul... většina maminek na to bývají sice skoro celý den samy, ale aspoň mají tu vidinu "těšit se, až někdo večer přijde". Když jsem třeba s holkama sama přes víkend nebo večer muž nestíhá dorazit, tak to sice zvládnu, ale mám pocit, že jen proto, že vim, že to je výjimka a jako takovou si to užijem. Tak držim palce. ona ta láska dětí tě odmění!
    ZARZAROSA: skolka uz je snad vyrizena :)
    A zabava je s nima uz ted. O zabavu se nebojim, spis o tu non-stop odpovednost. Ale ono to bude v pohode, ja to vim. Jen jsem si chtel popovidat s nekym, kdo si tim uz prosel ;)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    KACHNY: že by sis ty postýlky nakonec přeci jen vzala? ;)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    AVATAR: určitě až půjdou do školky (držím palce, ať je vezmou), tak už je s nimi mnohem lepší řeč a zábava a bude to určitě fajn!
    Jo, jsem rad, ze mi vysla vstric a uzna mi alespon to, ze jsem dobrej tata :)
    Ale taky se toho trochu bojim. O deti se postarat umim, ale celej tyden v kuse na ne byt uplne sam, to bude nova vyzva :)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    AVATAR: Tak střídavá, i když to není nic moc, je rozhodně pořád lepší, než být úplně sám.
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    tohle je super :)

Back on Trees: Nošení dvojčat v šátku - proč nosit a jaké jsou možnosti?
    http://backontrees.blogspot.cz/2015/03/noseni-dvojcat-v-satku-proc-nosit-jake.html
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KACHNY: ctvrty dite ? by me slehlo, to stene by bylo mozna lepsi :D
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SUCUBIS: sem tehotna :o))
    Mno, vypada to na stridavou, az pujdou do skolky. Ted jsem spis skolka :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AVATAR: počkej, ty seš otec samoživitel s dvojčatama?
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    HANELA: me napadly spis blesky nebo stenata :)
    HANELA
    HANELA --- ---
    SUCUBIS: třeba vesky? :-)
    SUCUBIS
    SUCUBIS --- ---
    KACHNY: marne neustale premyslim, co za cerne pasazery to je, jsem nejaka natvrdla ? :D
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    TANAIS: no nahodou, stejnou formu ochrany sme pouzivali 5 let a nic !!! A holky byly planovane, teda az na ten pocet :o)) Je fakt, ze prcek mi pomohl presvedcit manzela o tom ze domek bude lepsi ted a ne za 6 let. A se zahradou to zvladneme! Takze az na pocatecni des, mi vlastne pomaha ! Ted me jenom ceka 14 dni nejistoty ohledne poctu Herbertu ( pracovni nazev privezli sme ho/je z Herbertova )

njn, ja musim byt furt neco extra :)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    AVATAR: Naštěstí ne, musím přiznat, že to je v současné době moje celkem velká noční můra. Vyvolaná děním v našem velmi blízkém okolí a rodině.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    KACHNY: ... mně baví to označení "nějakou náhodou se stalo" :-)

Já ti dám náhoda :-)))

Nojo,, když budou dva... tak holt budou dva... zvládneš to, jsi silná žena :-)
    Je tu nekdo, kdo vychovava dvojcata sam?
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    ZU_22: no jen sem to napsala tak se zacaly stavet, sou oprene rukama o valec a postavi se na nohy ( zadek maji nad hlavou ) a nebo i normalne .. proste nepolezou :o))
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    KACHNY: ha no ja bych hlavne resila ten kocar, rok a trictvrte holky budou urcite jeste v kocaru aspon obcas a k tomu jedno ci dve mimina nevim jaky kocar bych dala a jak bych s nim cestovala, atd....jinak to ze v roce nic nedelaj to je jedno, moje Matylda taky nedelala, ale pak to slo vse po ctrnacti dnech a byla si jista, rozumna, vedela co dela, cili podle me snad i lepsi varianta oproti Bertikovi, kterej v deviti mesicich stoji a snazi se chodit kolem nabytku, ale je silene vratkej, pada jak prkno dozadu na hlavu a vubec nic nechape k tomu:))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam