• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIMalá bydlení ☼ žijme nezávisle ♫♪☺◄◄ neobvyklá obydlí ►► Jak žít ve zdravém prostředí a hlavně, co s hovnama? ☼☺☺
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    CUKI & ZORB: díky, přepošlu mu to a ev. se ozvu :)
    ZORB
    ZORB --- ---
    ZATAMOKO:
    Drahan znam docela dobre, zije tam prima komunita altenativcu, ktera je vetsinou i na Nyxu.
    Kamaradi si tam ted otevreli stanek, je to tam docela prima vylet, myslim ze mistnaci se radi podeli o zkusenosti. Do posty poslu po domluve kontakty, pokud mate zajem.
    Ted koukam na fotky a primo vedle bydli i jeden kamos, je i na nyxu.
    Ma to sve ale, tadle chata je na severnim svahu, v lete je tam prima chladek, ale zima dlouha a pro mne osobne trosku depresivni.
    Elektrika je do udoli natazena pre peti lety v tom bych nevidel problem.
    Pripadny okruh ale rozhodne nepovede na timto mistem, most by mel byt jeste pred Drahani. Ale bez dopadu to na tomto miste rozhodne nebude.
    Dalsi vec, ze je to v lese a clovek tam toho moc na tom severnim svahu nevypestuje...
    Na autobus je to pesky z tohodle pozemku 20-30 minut peknou prirodou.
    Kazdopadne chce to zvazit, za ty penize to neni az takovej kauf, je to opravdu udoli a jeste severni svah...
    CUKI
    CUKI --- ---
    ZATAMOKO: " Druhá nejkrásnější lokalita v Praze" a která je ta první? :-D
    jinak cena je asi dobrá vodu bych si ověřil elektriku taky aby byl elektroměr na hranici pozemku a ne někde mimo. Problém této lokality je extrémně stinné údolí a vlhko. Druhá věc je jak tam bude umístěn okruh města. To že tam bude už je skoro jistý... Bydlet pod mostem bych zrovna nemusel.
    Chatku chce předpokládám zbourat a postavit něco lépe obyvatelného. Tam je výhoda té velké zastavěné plochy. Jinak je to oblíbená lokalita znám i na NYXu hodně lidí co tam bydlí... Drahá lokalita to sice je ale docela dobrá dostupnost do centra... V těchto místech bych hledal spíše nahoře na slunném kopci v Brnkách. Po lokalitách na západ od Prahy je tohle pro jedna z nejzajímavějších lokalit na bydlení. Je to ale takovej ostrůvek uprostřed ničeho...
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Když jste tu nadávno narazili na Draháň.
    Kamarád shání malé bydlení a narazil na http://www.sreality.cz/...mek/zahrada/praha-dolni-chabry-k-drahani/1827713372#img=0&fullscreen=false
    Nějaké bližší info někdo nemáte?
    Případně jiné tipy z údolí? :)
    CUKI
    CUKI --- ---
    TSOH: To vypadá zajímavě jen mě překvapilo to křehké schodiště...
    A přiznám se že se mi moc nelíbí pohledová překližka, ale z venku nádhera.
    KUURA
    KUURA --- ---
    SINC: Jako pekny, ale ta cena...
    SINC
    SINC --- ---
    Cardboard house design is also waterproof - Tech Insider
    http://www.techinsider.io/cardboard-house-design-is-also-waterproof-2016-4
    TSOH
    TSOH --- ---
    Malá chalupa v Kalifornii pripomína kôlňu na drevo, ale očarí. – Doba Mag.
    http://www.doba.sk/2014/09/04/mala-chalupa-v-kalifornii-pripomina-kolnu-na-drevo-ale-ocari/
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    CUKI: Allotments in the Avanchets estate, tohle je celej nazev
    CUKI
    CUKI --- ---
    ZABAKOVA: zahrádková osada na ženevský styl? :-) nebo v tom někdo bydlí? Kéž by se u nás takové zahrádky ve městech hromadně nerušili...
    CUKI
    CUKI --- ---
    TSOH: mě to přišlo spíše velký z venku a malý zevnitř :-) Ale to je asi spíše nevhodným pohledem kamery. V černém domě bych taky bejt úplně nemusel a cena minimalistická není vůbec
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    SISTA: Geneva
    SISTA
    SISTA --- ---
    ZABAKOVA: kde to je?
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    ZONKER
    ZONKER --- ---
    doplnuji: (okna a vlna, francouzká dveře mám)
    ZONKER
    ZONKER --- ---
    77WHITE: Pokojíček pro malého zatím neřeším, chce být všude s nama a tak nám to zatím vyhovuje.nemám rád dveře a stěny,dle mého to rozděluje rodinu,nebrat jako dogma. Až bude malej chtít pokojíček, zaděláme terasu na loznici a vezme si starou ložnici.
    rozepsaná hrubá stavba a co vše na to mám je tady (okna a vlna, francouzká dveře)
    ZONKER:
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    ZONKER: nejde o to vyprudit tě do jinýho auditka:) Ale projektovat terasu (resp lodžii) do baráčku o zastavěný ploše 49 metrů jen za mě hodně zbytečný. Defacto 1+1 s otevřenou pracovnou a galerií a terasou, s hodně obtížnou eventuelní dostavbou/ přestavbou dětskýho pokojíčku. A se skleněnejma velkejma výplněma co můžou klidně stát jako celá hrubá stavba (alespoň pokud bych šel do normálních stavebních standartů a zaběhlejších výrobců).
    R6ANDREW
    R6ANDREW --- ---
    77WHITE: Ty vzdycky napises nakou pravdu, ale abys to rozvedl, to ne. Kdyz je to plytvani prostorem, tak ukaz kde a jak? My neznali se to radi dozvime.

ZONKER: A ty se neboj pokracovat s debatou i tady, my ostatni, ktere to zajima, tu debatu treba nemuzeme najit:)

Dekujeme
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam