Takze pokus c.1: pouzila jsem ciste suseny datle country life bez jader (neni v nich zadna dalsi primes - konzervanty, cukr...), mandle a kesu - vzala jsem to cca 1:(1:1) :)
datle nakrajela na kousky a pak je hodila do mixeru (takovy ten chopper obyc z lidlu), tam to sekala tak dlouho (cca 30 sec?) dokud se z toho neudelalo nekolik hrudek ktere byly pekne mazlave. Ty jsem si dala vedle, do mixeru hodila orisky, nasekala tak aby tam zustaly nejaky vetsi kousky. Pak jsem to oboje smichala, hezky rukou prohnetla a zapracovala do toho ty orisky - slo to fakt pekne. Vytvarovala tycinku, dala do trouby (na takove te teflonove folii) na 160 a pekla cca 20 minut. Po vyndani jsem to nechala chvili vychladnout - zvenci to trochu ztvrdlo a prestalo lepit :), zevnit to bylo krasne mekke. Pri kousnuti jsem se bala ze neco se bude drobit ale dopadlo to dobre.
Takze asi neni problem, akorat bych to mozna balila do neceho co to trosku stahne - treba potravinova folie.
Kazdopadne dalsi experimenty cekaji, zkusim to mozna na trosku vyssi teplotu, navic chci vyzkouset i ostatni prichute a chci vyzkouset jak se to bude chovat (na B7 si jich par urcite udelam), ale rozhodne si myslim ze s trochou cviku to bude fakt ok (nevim jak s tim mrazem, to teprv budu zkoumat, ale urcite to vykoumat pujde :) )