TAURUS: Díky :) Jo, je to tak, ty překážky už se více méně opakovaly. Je super, že je tu nějaká schopná konkurence, protože bude aspon na SR tlak to zlepšovat a obměnovat překážky. To říkali sami pořadatelé, takže jsem zvědavý na příští sezonu. Jen je to trochu komplikovanější v tom, že všechno musí být schválené od US. Co se týká stoky, tak jsem se dověděl od místních, že tam pouští sračky z JZD, takže tak :)
Doufám, že příště se PR nebude s ničím křížit, chci na něj taky. Ale v sobotu bych si to asi neužil, ještě mám v háji rameno z Klínovce a na ty překážky bych nestačil - aspon bude v zimě na čem makat :)) Ještě jeden postřeh: jeden víkend a dvě vyprodané akce! To je skvělý, lidi to baví! Už i media si víc všímají, jsem zvědavý, jak se to bude vyvíjet.
Btw. docela halo je s pojištěním - na trhu jsem našel zatím jen 2 pojištovny, které jsou ochotné tenhle sport krýt bez nějakých extrémních přirážek. Když jsem se jich ptal, jestli to krejou, tak první reakce byla WTF???, pak jsem jim to vysvětlil o co jde, pak nevěděli, pak dotaz na metodiku a pak teprve nějaký vyjádření. No mazec..