TAURUS: ted to ctu taky - priznam se, ze original pravidel jsem necetl uz jen proto, ze tohle pravidlo tezko nekdy budu muset resit osobne. Z toho, co jsem si precetl jsem pochopil to same - chceme to na promo fotku na uvodni nastup, pak si na sobe mejte co chcete. Kdybych byl ja na miste vedeni, tak to uvedu na pravou miru, vsem se omluvim s tim, ze se proste stala chyba a price money vyherci vyplatim. Jinak to schytaj jeste vic, tohle uz prijde mimo i me. Protoze se po vydani pravidla ohaneli s tim, ze je to globalni z US. Pokud to tady blbe pochopili, tak to uz neni problem US, ale CEU.
K tem negativnim kecum... v ramci SR funguje nekolik urovni Kids (startovne 275), dela se special (zdarma), udelal se detsky den (vypadal hodne dobre), dela se workout (startovne 275), a potom jsou tu SRTG, ktere maji povinny alespon 1 trenink tydne delat zdarma. Pak je tu nove HH - ano, ten je drahy jako prase, ale momentalne jedina akce sveho druhu tady, co ja vim, takze nema prislis konkurence ve stredi Evrope. Tihle vsichni, co se motaji okolo akci, co jsem vypsal (me nevyjimaje) se citi byt soucasti SR, takze kdyz to potom nekdo zavrhne s tim, ze je to cim dal horsi a ze jde jen a jen o prachy, tak to poradne zamrzi. Ale za sebe nemam nejak moc silu se tam s nima dohadovat. Zitra mam trenink, kam uz ted je prihlaseno asi 15 lidi. Az se zase se vsema uvidim, tak me nic mrzet nebude.