BUTTERFLY: Stoprocentně souhlasím. Počítám, že si to Zuzka teď asi přebírá, protože pádem na Olympusu přišla o zlato v jednotlivcích a pádem na Twisteru o stříbro či zlato v týmech. Ale chápu, že to muselo být opravdu hodně náročné a druhé místo v jednotlivcích a třetí v týmech je pořád skvělé umístění, když třeba GB skončila až osmá!
Týmový závod byl skvělý. Každý tým byl nadšený, ať běžel o první nebo o dvacáté místo. Bylo úžasné sledovat země jako Island, Jižní Korea, Čína, Hong Kong a další v závodě Spartan Race.
Albona mám taky rád. Je to neuvěřitelný běžec, neustále usměvavý, pozitivní a s dobrou náladou a píše napínavé reporty. Velmi skromný mezi těmi Američany a přitom špičkový univerzální závodník.
Přenos se mi velmi líbil. A souhlasím, že to bylo napínavé. Zvlášť, když divák zná příběhy některých závodníků a o co vlastně běží. Jen tak dál. Umím si představit, že tohle bude jednou v televizi (ačkoli o té Olympiádě stále pochybuju, i když by se mi chtělo věřit).
Podobné přenosy mívá i Toughest. Mimochodem zdá se, že letos bude Toughest final ve stejném duchu jako loni - hon na Jona Albona, který zatím na Toughest skončil vždy první. Doporučuju nenechat si ujít, zvlášť, pokud jsi jeho fanoušek!