• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAURUSSpartan Race a další OCR: Predator Race / Army run / Bahňák / Tough Mudder / Beskydská 7
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    RONDALUS: Medaili máš?
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    UGLUGF: nooo byla to legrace :)
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    RONDALUS: Neboj sa ;)
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    Ahoj, za tyden bezim svuj prvni Predator masakr a trochu me desi casovej limit na checkpoint. Muzete mi pls nekdo popsat co to je? Je to jen obrana proti tem co jdou vylozene na vylet a nebo ten limit je opravdu kruty sejto? Dikys
    MACHYK
    MACHYK --- ---
    TAURUS: U me tez v sobotu prvni spartan nula a obrovska radost. V nedeli na Supru jsem se zas vratil na zem, bo se podelalo co mohlo a dorazil me Herkules, který jsem vyrval do pulky a pak to zas v klidu sjelo k zemi
    Na krece se mi v zavode osvedcil magnetrans, který jsme v nedeli par lidem daval a podle toho jak pak kmitali se i osvedcil :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    GIMEL: Jak o tom mluvíš, tak vlastně jsem taky viděl s křečema hlavně kluky. Možná na tom něco bude.
    Tak dej kotník do kupy a dobře se připrav na další závod. V týmu je vždy sranda :D
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    TAURUS: Krece se mi diky bohu vyhly. Zlate vlnene podkolenky. Ale videla jsem pak taky hodne lidi, co jim dobrovolnici pomahali ty krece rozehnat. Pod sikmou zdi lezeli hned dva. A vzdycky to byli chlapi. Mozna zeny nejak zvladaji studenou vodu lip, nevim... Ja jela na adrenalinu takovym zpusobem, ze jsem mela posunute vnimani tela a ze je ta voda studena mi doslo az nekde v pulce :D.
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    TAURUS: zatim se neprihlasuju, protoze jsem si zvrtla kotnik :), tak chvili pockam. Ale bavilo me to hodne. Taky diky tymu. Ten jsem mela skvely.
    Boulder obcas u me probehne, takze tam to naposiluju a taky mame blizko skvele streetworkoutove hriste, kde ty hrazdy jsou. Moznosti pripravy jsou snad na vsechno, az na ten hod ostepem :D. Letel dobre, ale malo. Po tech kyblikach jsem byla tak servana, ze jsem blbe odhadla s jak velkou silou hodit. Na vsech tech fotkach vypadal, ze je mnohem lehci :))
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    GIMEL: Tak hlavně že jsi dala první závod! Bavil tě? Přihlašuješ se na další? :)
    A voda v pohodě? Já v ní strašně ztuhnul a až do cíle jsem měl křeče v lýtkách. Na ručkování můžu doporučit (kromě shybů a ručkování) trénovat boulder. To se mi osvědčilo, boulder má do všech těchhle překážek skvělý přenos ale dost zábavný na to ho dělat dlouhodobě.
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    Mne prijdou nejtezsi vsechny ruckovaci opicarny. Zato ve vode jsem si rekla konecne prekazka, kterou davam bez problemu :D.
    Na prvni zavod 150 burpees si pripadam hrdinsky, tak snad to priste dam lip. :)))
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Přátelé, u mě Kutná Hora Sprint dnes za ZERO burpees! :D
    Fajn běh, akorát ta studená voda mi dala zabrat.
    MACHYK
    MACHYK --- ---
    GIMEL: tak na Kutne hore se uvidime, bezim sprint (9:45) i super (9:30). Lano rozhodne zkus, sel jsem na prvni zavod se stejnym predpokladem, ale nakonec jsem ho dal a byl to uplne nejvic pocit :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    GIMEL: po ledovy vode je hlavni bezet... kdyz tam vbehnes tak je to nejdriv dobry, pak to zaboli a kdyz vybehnes tak to taky zaboli, ale po 10s behu o tom nevis. Me se vyplatilo se hlavne nezastavit. Jo a po ostnacem (pokud to teda pujde) je lepsi valet sudy nez se plazit.
    Todle teda popravde nevim jestli je povoleny a nebo zakazany, ale na Lipne jsem se nejdriv plazil a kdyz se kolem me provalelo sudama nekolik lidi, tak jsem to zkusil taky a dobrovolnik nad nama nerek ani slovo. Tak to povoleny asi je...
    Jeste k tomu balancu jak psal Taurus... kdyz uz myslis, ze spadnes, tak jeste zkus udelat jeden dlouhej krok a a jakoby se rozebehnout a treba to vyjde a dostanes se za caru.
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    TAURUS: případně rovnou zaskočit do vedlejšího klubu a začít praktikovat WHM :).
    Jo, to je asi dobrý tip...

    a ještě jedna věc mě trochu zneklidňuje. Moc jsem trénovala a teď mám dobíhající zánět šlach (asi to nebyl úplně zánět, ale dost mě to vyděsilo a už týden a půl neběhám). Nerada bych si ublížila, takže si před závodem nechám zatejpovat kotníky. Je ještě něco dalšího, co můžu udělat, abych se vyhla případné katastrofě? Jako vždycky můžu odstoupit ze závodu, předpokládám. Ale raději bych upřednostnila prevenci. Takže počítám s dobrou rozcvičkou, zahřátím, hezky pomalu a postupně a s vlněnýma ponožkama :). Procházka ledovým potokem se mi z tohoto důvodu vůbec nelíbí, ale s tím nic víc neudělám...
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Ještě jedna věc... doporučuju začít dávat studený sprchy ráno i večer. Naprosto nepochybuju, že tam zas bude ostnáč v potoce. A voda není zatím kdovíjak horká. Otužení pomůže.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    JAIME24: Hele technika by mě docela zajímala. My jsme si vyvinuli vlastní, ale nedělám si iluze o efektivitě :D Je trénink přístupný, a pokud ano, kdy a kde?
    JAIME24
    JAIME24 --- ---
    Zrovna v neděli na Kladně pořádáme venkovní trénink zaměřený na nácvik techniky hodu oštěpu:)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    GIMEL: Spartan má svůj oštěp, který jednu dobu prodávali na závodech. Já jsem si jeden takový pořídil na cvičení a s ním trénuju. Pak taky na FB se prodává velmi podobný oštěp. Pomůže ovšem fakticky zkusit si to s jakoukoli tyčí. Jde o to naučit se chytit na správném místě za těžištěm a hodit tak, aby letěl rovně.
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    TAURUS: a to je nějaký unifikovaný oštěp co se týká délky a hmotnosti nebo můžu čekat jakýkoliv klacek? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam