tak já pokračuju ve sbírání faktů k tý losi micro... co sem vysledoval a co se mi u toho 1/24 zamlouvá méně než u micro-t 1/36 je že má ve předu rovný uložení ramen.
Micro-t má přední ramona naklopena tak, že když dostane náraz na kolo, tak to uhne nahoru a část energie tak pohltí ten tlumič, kdežto ta 1/24-tina má ramena vodorovně, takže když dostane náraz na kolo tak to nikam neuhne a dostává to zabrat všude v uložení.. Co si o tom myslíte, nebude se to lámát? A jak to maj řešený vaše "dospělácký" modely?
Další věc kerá mě překvapila, že ta 1/24 (záměrně neuvádím SCT, protože sem pochopil že je to identický jako rally) má stejnej pohonnej motor jako micro-t 1/36 (u tý stejnosměrný verze) to mě celkem překvapilo, protože je větší a má náhon na všechny 4, nicméně nás zajímá spíš ta střídavá verze, takže to jen tak mimoděk... Respektive u tý stejnosměrný jsou u toho nějaký výhody oproti stříďáku?
a poslední věc, zjistil jsem že je ještě nějaká micro truggy,
http://www.modelarina.cz/rc-auto-team-losi-microtruggy-124-4wd-rtr-p-4172.html
stojí stejně jako střídavej SCT/rally, ale má stejnosměrnej motor a nemá to ani 2,4ghz narozdíl od výš zmíněných, v čem je teda lepší, má lepší podvozek? na pohled se zdá být skoro stejnej ale nic o tom zatim nevim...