• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBIng. Miloš Zeman - Prezident České republiky
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    ANDY_WARHOL: Já spíš nevidím smysl argumentovat tím, co lidem prospěje. O tom se přeci lidé hádají furt, které řešení jim prospěje a které uškodí. A vzhledem k fragmentaci politické scény je jasné, že se neshodnout.

Dle mého názoru by ČR prospěla moderní levicová strana oproštěná od existencí jako Škromach nebo Hašek. A pokud tento typ lidí, dnes v socdem, naleze k zemanovcům, je to pro socdem z dlouhodobého hlediska výhra. A ano, mluvím z pozice člověka který schvaluje silný sociální stát.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    ANDY_WARHOL: Včera cestou z lesa s košíkem hub sem přemejšlel, jestli bych neměl zajít do nějakýho baráku a v rámci přerozdělování rozdat ty houby lidem, co celej den házeli relax na gauči, aby nedošlo k narušení houbosociální solidarity a nerovnosti ve společnosti.........ale pak jsem se na to vykašlal, musel bych si na to vyrobit ouřad aby to bylo správně rozdělený a vymyslet aspoň čtyři formuláře a pět diagramů a nevim komu bych poslal zprávu o výsledcích houbodotací....
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PAGAN_DARKEN: jeste jednou pro male deti, ktere maji problemy s psanym textem
    ve svem prispevku jsem mluvil o zestihleni statu, ale nikoliv o minimalnim statu. a ptam se te znovu v cem by transformace cssd v moderni levicovou stranu pomohlo k tomu aby stat byl efektivnejsi aka jak by to pomohlo nam obcanum ? omlacuju ti to o hlavu, protoze mi je divny mit z neceho takoveho radost, pokud to lidem nijak neprospeje, tak je to proste jen jina forma toho co tu je ted a co neni vyhovujici... a tedy resim, jak by nam to prospelo, na coz neustale odmitas odpovedet, protoze mas praci s tim, aby si me urazil.
    pritom zesmesnujes sam sebe...
    a jestli se chces zesmesnovat tim, ze me budes nalepkovat jako konspiratora, aby si nemusel odpovidat na neprijemne otazky, tak to svedci jen o tve hlouposti.
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    ANDY_WARHOL: Protože nesouhlasím s tvým tvrzením že nutně směřujeme k otroctví a i když stát je v mnohém dosti neefektivní tak ve škrtání a minimalizaci ala svobodní nevidím řešení. A tento svůj postoj sem tu už několikrát vyjádřil a tys to musel zaznamenat. Proto nechápu proč mi stále omlacuješ o hlavu minimální stát když víš, že v něj nevěřím.

Ale pokud opravdu žiješ ve světě kde vše nevyhnutelně směřuje k americké světovládě a otroctví tak je tato debata asi opravdu bezpředmětná.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    jinymi slovy, pronesl si prazdnou frazi o necem, a kdyz sen se zeptal na detaily, tak si sahnul k osobnimu utoku.
    byt tebou tak si dam facku... chovas se jak maly dite.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PAGAN_DARKEN: kde pisu o minimalnim statu v prispevku na kterem reagujes?
    bez ohledu na moji tezi o minimalnim statu jen trouba nevidi, ze stat je dnes prerostlym byrokratickym molochem, ktery by zaslouzil zmensit (a ted se muzeme bavit jak a o kolik, ale to je vedlejsi) a ktery naopak neustale roste, ac se vlada deklaruje jako pravice ci levice
    to ze moderni levice by zadnou redukci statu neprinesla a naopak by bobtnal dal, coz nutne povede k otroctvi (ted je danova zatez dost vysoka a jakekoliv bobtnani statu ji jen zvysuje, takze jednoho dne proste vse co vydelas odevzdas statu, kdyz to takto bude dal a nikdo to nezastavi. co budes potom ? totalni otrok)

muzes tedy odhlidnout od nejakych osobnich debilovin a vysvetlit mi,jak by moderni levice zabranila otroctvi, ke kteremu nutne smeruje ? a rict mi, v cem by to tedy nam obcanum pomohlo ?
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    ANDY_WARHOL: Jdi už do řiti s minimálním státem. Víš dobře, že stoupencem pochybných utopií alá svobodní nejsem a tudíž mě představa tvého minimálního státu fakt nerajcuje. Nevím proč tedy reaguješ jak reaguješ.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    ANDY_WARHOL: Že by museli postřílet tu partu starejch harcovníků-což by prospělo všem našim stranám :-)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PAGAN_DARKEN: a to by nam pomohlo v cem presne ?
    zadluzovani by to nezastavilo, stat by se nezmensil ani o pid, korupce by byla stejna mozna vyssi
    PAGAN_DARKEN
    PAGAN_DARKEN --- ---
    Já sem za Zemanovce rád... z dlouhodobého hlediska můžou hodně napomoci k tomu aby se ČSSD transformovala v moderní sociální demokracii jakou známe ze západní evropy :)
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    CROSS: Váš názor beru a schovám si ho do 26.října
    CROSS
    CROSS --- ---
    JOSEFDRUHY: pro selektivní čtenáře připomínám, že moje reakce měla dvě věty. Tu druhou jste možná nečetl, možná i dvě věty jsou příliš takhle večer?
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    JOSEFDRUHY: do PS se z nových stran dostane SPOZ a ANO. okamurovi moc nevěřím...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    CROSS:
    citace : myslim, že šanci dostat se tam má kdokoli, kdo sežene dost peněz ..

reakce : to by opravdu pohádkového ( hloupého Honzu ) opravdu nenapadlo... já se ptal "koho si typnete" a nikoliv na to, co jste odpověděl.
    CROSS
    CROSS --- ---
    JOSEFDRUHY: poté, co se do PSP dostaly VV, myslim, že šanci dostat se tam má kdokoli, kdo sežene dost peněz na přesvědčení čtenářů Blesku. Divil bych se, kdyby se tentokrát neprotlačili Zemanovci.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    CROSS: No fajn.

Co si myslíte : která nová strana se prodere do voleb, která nová strana má naději se dostat do Poslenecké sněmovny. A která vypadne z žebříčku ? Kdo si typne ? (( volby jsou za dveřmi ))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    CROSS: nechame toho, tohle stejne nevyresime...
    CROSS
    CROSS --- ---
    ANDY_WARHOL: to je čistě hypotetická otázka, protože nevíš, že nespokojených je 5-10 procent. To jsou ti, kdo dávají nespokojenost najevo, ostatní mlčí, protože se bojí. Lidé nejsou spokojení, ale problém je v tom, že nevědí, co chtějí (mít se líp), resp. nevědí, jak toho dosáhnout.

To by ses mohl ptát, když režim vyvražďuje jenom 5-10 %, tak měla by nějaká revoluce nebo revolta být? Ptát se s Cimrmanem: a není to málo?

Když už i mistr offtopicu nás napomíná, asi toho necháme. ;-]
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Putin, USA, Hamás, Libie..... to je pěkná debata v klubu o M.Zemanovi., hm...

Co takhle změnit téma ?!
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    CROSS: no a ted mi odpovez, kdyz sou lidi spokojeny, tak proc by mela vubec nejaka revoluce byt, kvuli 5-10 procentum nespokojenych, kteri jsou vetsinou nespokojeni, protoze by chteli byt u lizu, tak maji tito lide pravo udelat revoluci a kazit zivot tem zbyvajicim na dlouha leta ?
    me se treba nelibi nase zrizeni, mam pravo podle tebe tedy sehnat par barelu sarinu a vyderatizovat parlament i vladu aby bylo po mem ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam