• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LIQUIDFREAK: Merge serveru? Ale fuj, proc pro pana? Dyt to bude desnej bordel s tema zonama. Navic nikde nic o mergi nepisou, nebo mas nejakej zdroj?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LOBOTECH: priprava na merge.. :-( A prej to chcou udelat tak, ze kdyz prijdes z druhyho srv, tak abys mel budovy a misto, budes jakoby v channelu 2,3. Ja kazdopadne dnes oznamil guilde oficialni ukonceni hrani AA, po 14dennim nehrani.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Ja sem tak rad, ze tu hru neplatim... nedele odpoledne a na nasem serveru je Maintence....
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    FURRYK:
    LOBOTECH:
    hned pod tim streamem ma nejaky texty a je tam i odkaz na build. Aktualne (nevim zda ho meni) tam je: http://arche-base.com/builds/26415-1v1_Stone_Arrow#8.6.3/zhE8U0j7721

btw jeho statistika: 1056 Wins 169 Losses 5 Draw
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ELIDOR: co ten typek hraje za klasu? a da se nekde dohledat jeho build?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Zrejme slusnej oddil :) Na stream zkusmi mrknout, ale pochybuju ez ho chytnu zrovna online :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: tak urcite tam bude hrat roli kdo to hraje, ale na streamech je to videt docela pekne. bohuzel.
    az bude streamovat, tak doporucuju kouknout na tohodle manika: http://www.twitch.tv/rischie pastva pro oci, ale soucasne cloveku neskutecne klesne chut chodit do areny.
    koukam na nej uz dva mozna tri mesice a ani jednou jedinkrat jsem nevidel delsi arenu nez 40s (s vyjimkou aren, kdy protivnikovi necha milimetr zivota a skace kolem nej) ..
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Ty jo, to sem nevedel, ze SA sejme kazdyho opkud utoci prvni. Budu na ten build muset kouknout, ja jedu primevala a desne mne bavi :) A dokonce uz sem v arene i par lidi zabil :D Dycky je to bud ze dostanu nasekano behem chvikly a nebo ze vyhraju bez ztraty kyticky. Ty areny jsou fakt desny :D

A co se craftingu tyce, tak mas pravdu v tom, ze se to tak prodrazi, ze to pak nikdo nechce kupovat, kdyz si muzes vychodit haslu a instance. Jenze ten nejlepsi gear je prave z crafteni a to, ze je to tak pekelne tezky se mi na tom libi :) Na prodej to moc neni, ale pro osobni ucely je to super :) Akorat se bojim, ze kdyz si udelas nejakej armor, tak v dataci ho budes moct vyhodit :P A to diky tebou zminovane namaz je dost neprijatelny.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: to by vyzadovalo balanc povolani a ne ze stone arrow sejme kohokoliv 1v1 pokud zautoci prvni.
    obecne by to chtelo asi i nejake redukce dmg, pac cloth vs archer je obvykle peklo na dve tri vteriny.
    clerik (nejsilnejsi healer) by mel mit moznost se uhealovat - coz tady opravdu nejde.

co se mi tu nelibi jsem uz psal nize [ ELIDOR @ ArcheAge mmorpg ]
    pridal bych jeste postrehy z craftingu ...
    v kazde hre co jsem kdy hral byl craft o tom, ze craft vi co vyrobi .. zni to logicky ze, v AA tomu tak neni .. v AA vyrobis item a teprve pote co je vyrobeny zjistis jeho staty. priklad: chces prsten s +int a nez se ti to podari, tak jich vyrobis treba 20 .. pac ti tam leze str, stam, agil ...

u drazsich itemu se vyroba tak prodrazi, ze jsou ve vysledku temer neprodejne a kdyz tak za castky desitek tisic.

nerikam, ze by craft mel byt jednoduchy jako ve wow, kde i nejvetsi trubka ma po mesici hrani top craft itemy (ne ze by mel ve wow craft nejaky vetsi vyznam), ale craft je tu opravdu v tomhle slepem vyrabeni docela nestastny.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    BARTUC: Trpasliky neurazet! Trpaslici si to dlouho pamatuji! :)

ELIDOR: To bylo rpesne to proc mne wowko od BC nebavilo :) Davam dohromady top gear sitej na myru moji classe takovuo dobu a pak prijde datadis a v prvni zone mi pada zelenej gear, lepsi nez muj dlouho farmenej :P :) ale v AA se mi tohl elibi. Vseobecne se mi ta hra libi, skvely by bylo jen, kdyby to bylo trochu prisnejsi. Pri killu ztrata komplet vybavy i mounta a tak, to by bylo konecne super :) Ikdyz s jejich crashema, by asi lidi nadavali no... lepsi technicky zazemi by tomu prospelo :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: wowko ma problem v tom, ze tam neexistuje system upgradovani craft itemu a proto s kazdym datadiskem muzes kompletne vyhodit banku, pac nepouzijes na novem datadisku vubec nic ... ani v craftu, ani zbrane ci equip .. vse beznadejne ztrati hodnotu.

wowko je obecne chudej pribuznej ... ale zavidet mu lze dungeony a raidy .. v tomhle nechapu malou nabidku v AA
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LOBOTECH: siemky sou vsude sou horsi jak trpaslici... :-D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    BARTUC: Nestras mne :P Siemky at si zustanou u WoWka :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LOBOTECH: samozrejme ze to tak skonci, protoze siemka crybabies jsou vsude :-D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LIQUIDFREAK: Aha :))) Tak to mozna jednou az nebudu vedet co s goldama :D Ale jako libi se mi, ze je to tak tezky, douam ze to nepujde cestou wowka, kdyz za mesic pridaj item co to udela na 100 procent a podobny picoviny :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LOBOTECH: No, je treba si pripravit tak 2,3,4 tydle sety nez se ti to povede :D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LIQUIDFREAK: Ty krabe, takezja zalpatmi 400 goldu za ten resplended a to druhy sem snad v aukci ani nevidel a pak mam 24 procent sanci ze se to povede? :) Premejslim, ze si necham zajit chut :DDD Ale diky moc za popis, presne tohle mne zajimalo.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: blby je, ze neni siroko daleko dostatek relevntnich dat jak to vlastne funguje. Ale u t3 hasla je to cca 12% sance + 100% red charm = 24% sance ze to dostanes nahoru na unique. Pocet sipek ktere ti ukazujou vlevo je kam az maximalne by to mohlo jit, tedy z heroic na unique, eternal ci divine max..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LOBOTECH: resplendend scroll + red regrade charm. Ale porad to neni 100% sance. kdyz downgradnes, nezoufej a zkus to znovu
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    SYLVAEN: Špatnej drak :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam