• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    WASQ
    WASQ --- ---
    LOBOTECH: Nejsou to prachy zadarmo no :) Zábava bude potom, když díky tomu budu mít matroš na craft Delphinad luku, co má skoro 2x větší DPS, než můj t3 Hasla :D

Jinak je dobrý jet v raidu na moře. Mít 30k+ fishing (mám skoro 40k) to pak chytíš i ty velký 37k ryby. Chytají se Sailfish a nejlépe Marlins. Ostatní nestojí za to. Takže do 20k-30k doporučuju afk rybařit a pak vyjet na moře. Jsou to vážně nejrychlejší prachy i když to nějakej čas zabere.
    Jinak doporučuju (případně) udělat hotkeys na ty rybářský "úkony" jde to mnohem mnohem líp (třeba na numlocku 456 12 - jak je to v tý řadě ingame).
    Průměrně mi to zatim vychází kolem 100g / 1k LPs. Kdo ti to dá?! :D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    WASQ: Taky update k fishingu. Zkusil jsem to jednou, pak sem zlomil prut, druhej i s navnadama daroval kamaradovi, protoze tohle uz nehodlam nikdy absolvovat :P Absolutne nechapu tu zabavu na tom, podle mrnavy ikonky poznavat kterou ze 4 voleb dole mam davat. Tahal sem rybu 10 minut a pak mi proste zmizela, kdyz mela asi uz jen 15 procent :) tohle fakt ne, zlaty farmeni v hasle :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Update: fishing boat je parádní stroj na prachy, stejně jako 6 místná kárka. Ale furt vychází líp to rybaření. Až bude nálada, tak postavim merchant shipu, s tou to prej taky docela frčí. Navíc se mi děsně líbí :))

Jinak jsme včera pomáhali při siegi jednoho hradu (scroll na náš si nikdo nekoupil - respektive my sami, aby byli peace funds) a největší nuda.. Je to tak děsně zabugovaný. Kdyby bránící guilda nebyla rozpadlá a byla schopná spacifikovat plnej raid na obranu, tak si myslim, že není šance ho jakýmkoliv způsobem dobít.
    Musíš zničit xx zdí, abys mohl napadnout ten lodestone (?) a zabrat území. Nicméně tomu čimkoliv dáváš za 1 a ty zdi mají třeba mega HP a víc. Siege weaponou to dostávalo za 2,5k tušim. Navíc jim stačí za 3 stone packy postavit novou zeď a může se jet na novo (ano novou zeď postavíš 10x rychleji, než jí zbouráš.. :D ) a to všechno by se mělo odehrávat při normálním bitkaření. Tudíž ty bys reálně musel mít třeba 20 siege strojů (každej stojí na postavení 1 thunder strom a je použitelnej jen hodinu a půl = mega výdaj) a každej musí ovládat jeden člověk a hned jsi o 20 lidí v bitce chudší...

No jsem rád, že ten náš hrad máme i když z toho teď moc peněz neteče, jak je Auroria skoro prázdná, protože než se ten siege hratelně vyladí podle mě ještě nějakej pátek potrvá :)
    KURE
    KURE --- ---
    LIQUIDFREAK: o.O lol to sem vubec nevedel :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Ja to ted dva dny z technickych duvodu nezapnul, pretejka mi labor urcite, ale to nevadi o vikendu se k tomu dostanu a uz se tesim :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    btw udelal jsem si (zkusebne) ucet na US serverech a prekvapilo me, ze latenci mam uplne stejnou, .. lidi je tam take +- stejne, v chatu 100% vic spameru ..
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: no ono zalezi kolik se tam sejde lidi .. uz nekolikrat jsme dostali na zadek ... ostuda, vim :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Tak to cucim :) Dyt u nas je 3x vic nepratel nez nasich :) To musi byt dycky desnej zerg :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: no ja chodim pokazde kdyz si vsimnu ze se blizi cas ..
    kazdopadne obcas tam ta bitka nabira luxusnich rozmeru ,..
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    KURE: Aha, to sem ani nevedel :) dik

LIQUIDFREAK: Ty jo, tak truhlicek jsem si vubec nevsimnul :) Ale stejne budu asi i linej tam portnout, je to tam desna nuda. Par mobu a pak mlatit jak debilove do sutru, pripomina mi to zabavnosti tezeni v exelochu, kdyz se spawne skala :P :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KURE: tech moznosti jak ziskat medaili je nekolik. Prvni je z daily questu za jeden kus, dalsi je z truhlicek kolem mista kde se spawnuje vlajka, tam mas moznost ziskat 1-4 myslim. A posledni je pak z artefaktu, ktery vsak musite znicit a tim padem halcy vyhrat. Tam najdes 3 kousky. Takze jedna halcy, vyhrana, 4 coiny.
    V neposledni rade je treba zminit luxusni buff po vyhrane halcy, kde v hlavni bazi dostanes na dve hodiny buf, ktery ti zvysuje drop rate a xp z labor use o 10% myslim. :)
    KURE
    KURE --- ---
    LOBOTECH: na ten necklase se nemusis vubec prat... staci vzdy jen dojit pro medaili. na zacatku bitvy.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LIQUIDFREAK: Dik :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    WASQ: Ja sem tu karku zacal taky stavet :) Zatim mam jen dvoumistnou karu, na upgrade na 4 mi chybi jen ten 2x thunderstuck tree a sunridge ingot, ingot si vycraftim nejak sam a ny stromky musim posetrit, pripadne rozprodat nejaky nasysleny apexy :) Jeste mi jich 5 zbyva, ale cena sla ted na chvili zase dolu, tak jich spis par koupim a pak odprodam, az budou nekde na petikilu :)

WASQ: Ty dmg redukce jsem si nevsiml, nemas nahodou nekde link na tu vyupgradovanou verzi? Ale jako na musel bych asbolvovat asi 100 bitek abych to mohl nejak vyrazne upgradovat a ta sance na fail je proste spatna :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    LOBOTECH: jde právě o ten amulet, kterej je super na vyšších levlech. Spousta stamky a k tomu dost DMG redukce. To prostě chceš! :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Jo jinak mám rybářskou bárku!! :) Pokud jdou hezky spoty, tak i s 25k fishingem a průměrným štěstím na ryby jsem měl třeba 100g za hodinu (na třeba 1k laboru). Týpek v guildě psal, že na spotu, kde jsem byl vylovil asi za 180g marliny což s 50k fishingem dáš za 20-30 minut a 500 laborů. Ujde..

Nicméně mám v zásobě akorát 2 Thunder stromky a chystám se do konce týdne dostavět farm hauler (6 sedaček pro packy), páč to je taky vejvar. Zdaleka ne tolik co ryby, ale za to to jde dost semi-afk metodou. Poznatky napíšu později :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    WASQ: U nas bitvy o Haly moc nejsou. Nasich je tak tretina co enemaku, tak uz tam nikdo ani moc nechodi :) By me zajimalo o co v ty haly vlastne jde, nejak mne nemotivovalo tam na ty bitvy vracet. Jediny co sem z toho mel byl nejakej bazmek na amulet, kterej se mi za tu namahu ani tolik prospesnej nezdal :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Venku je dost PvP - Hasla + Fred + super bitvy o Halcyonu to snad stačí ne? :)

Arény mě mrdaj, protože hraju Primevala a ten se v aréně moc nechytá. Narozdíl od mass PvP, kde je super (nicméně už mám skoro doexpenou def větev, takže to bude stone arrow a ten vypadá do arén dost použitelně)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ALONSY: To se jim moc nedari :) V arenach jsou lidi zalezli stejne, venku jsou lidi zalezly na Heidrich Islandu (ja vim, ze se to jmenuje jinak, ale jinak se tomu rict neda :P). Vsichni jsou nekde zalezly :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam