EDERA: tak to já nechci přítele od erika odhánět a nedat mu prostor, naopak, já doufám, že se třeba vyhnu tomu, že v současný době musím zastávat obě role - tedy tu výchovnou, zakazovací, autoritativní a i u tu víc mateřskou, ochrannou, láskyplnou a pečující a milující.
už teď jsme narazili na to, že mu přišlo, že se crcá s jídlem, tak jsem mu vysvětlila, že se cpe prostě hodně přes den, takže ne každou večeři prostě pěkně sní. vysvětlili jsme si to. na druhou stranu jsem fakt citlivá na to, když erika kritizuje (např. poslední dobou je takovej trochu rozcapenej, asi by bylo potřeba....), protože mám pak pocit, že kritizuje mě. a jistěže mi pak naskakuje ten argument, že já s ním nějak musím vyjít celý den, takže dělat dusno kvůli maličkostem se mi nechce.
trochu doufám, že se to právě změní tím, že společně budeme víc. snažím se ho teď zapojovat, třeba i na dálku se s ním radím, když byl erik nemocný, jsem ráda, že někoho takovho vedle sebe mám, kdo nezavírá před erikem oči a nedělá, že tam není. úžasně se mu věnuje, erik skáče do stropu, když ho vidí, tak doufám, že se to nějak vystříbří...
a díky moc za ten bod s jednotou, to je super...