Ahoj,
Přidávám se ke skupině. Teď asi z druhé strany, otec dětí si pořídil 'partnerku' a ta se střídavě se mnou stará o holky. I ona má dvě děvčata, věkově velice podobná mým. Ty starší mají i stejná jméne, její mladší má to co jsem chtěla i pro svoji mladší, ale rodinou mi to bylo rozmluveno :D No byla by to velice komická situace, kdybych si to nenechala rozmluvit :D
Paní je na ně prej milá a hodná, no starší dcera je povětšinou naštvana, že když je nejstarší, má za ty ostatní mít jaksi zodpovědnost. Já s tím taky nesouhlasím a rozčiluje mne to. No, je otázkou, nakolik je to frustrace a histerie a nakolik pravda. Je taková dost dramatická.
Některé věci dost prodýchávám, např. když jdou do takového toho dětského centra jen s ní a ne i s jejich otcem. Ona má na krku 4 děti bez mého souhlasu a já si nejsem jistá, jestli si uvědomuje svou plnou zodpovědnost za všechny děti. Jestli se ona bude zodpovídat za to, když se něco stane, nebo plně spoléhá na pojistku, kterou platím. Tohle mne dost stresuje. Navíc se snaží i v mých víkendech nacpat holky spolu k sobě. Starší mizí někam ven a mladší jsou u otce těch druhých dvou holčiček, a já si k němu po ně mám dojít. Nechápu, kam to má směřovat, teda asi podprahově chápu, ale tohoto se nemíním účastnit.
Celé mi to přijde jako podraz. On si našel ošetřovatelku a chůvu pro svoje děti, aby si mohl dělat, co chce, a háže to všechno na svou novou přítelkyni. Jsem vlastně nasraná na to, že se opět zbavuje zodpovědnosti a háže to na někoho jiného.
Tolik na úvod.
Děkuji