• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEADMT - "duchovní molekula"
    ZELA23
    ZELA23 --- ---
    MEA: mě to přijde psychedelický docela dost :)
    MEA
    MEA --- ---
    ZELA23: tos mi připoměl, jak jsem byla na výstavě raqip shaw a mazec to byl, psycho.. ale ne, že by dělal zrovna psychedelické obrazy, ale bylo vidět, že mají psychedelický náboj a že by asi potřeboval nějaký ten malý terapeutický trip, aby se v něm "něco" víc uvolnilo ven..
    MEA
    MEA --- ---
    MEA
    MEA --- ---
    JAZZZ: nestalo.. tobě jo?
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    Mě se líbí, jak emotivně popisoval svoji zkušenost s DMT Terence McKenna. Např. zde, v čerstvě zveřejněné audio nahrávce jedné z jeho veřejných přednášek:
    Podcast 368 – “Psychedelics and the Feminine”
    http://www.matrixmasters.net/salon/?p=737
    (citace z cca 50. minuty):
    "V tom okamžiku jsem byl transformován... Je to čistá, stoprocentní magie. To je magie. To není droga, ale událost. To není něco, co si vezmeš - je to něco, co se ti stane, jako událost. Jako když tě zasáhne blesk..."
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    stalo se vam, ze byste se ocitli v tomhle svete ? jenom je tam barevne vykachlickovano, misto lidi po tech schodech skacou mice a je to mnohem rozlehlejsi?
    JESTERDAY
    JESTERDAY --- ---
    MILOSHIT: To je z angličtiny - I'm fine = jsem v pohodě...sorry za zmatek, asi jen lokální slang naší partičky, kde použáváme frázi "já jsem fajn" na denní bázi ;-)
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    JESTERDAY: to by se přesně mělo! materializovat v kapse pro ty "kdo vědí" .)) a že jsem fajn? No to bych netvrdil o někom koho neznám. Když si najdeš auditko místních tripreportů, asi zjistíš že sem trochu psycho.
    JESTERDAY
    JESTERDAY --- ---
    MILOSHIT: Dobrej přístup, ale zase nečekej že se ti samo materializuje v kapse :-). Prostě až se na to budeš těšit, tak si myslím je ta pravá chvíle si ho někde opatřit. A pak ani nemusíš řešit doprovod, protože seš fajn a zvládneš to hravě sám. Já s tím tedy rozhodně problém neměl a dokonce si myslím, že ten klid a soukromí může hodně umocnit hloubku zážitku ;-).
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    JESTERDAY: nojo. ale koukám žes tu psal že gaspar noé na tom fakt jel, takže asi by tam nedával něco co by byla úplná blbost. no, dmt se chystám zkusit už hodně dlouhou dobu, dokonce jsem ho u sebe díky jedné dobré duši i měl, ale ZTRATIL. tak to beru tak, jako že sem ještě na něj nebyl připraven a musím počkat, až si mne opětovně najde samo .)
    JESTERDAY
    JESTERDAY --- ---
    MILOSHIT: Hele na to je hrozně těžké odpovědět. Myslím si, že každý to má trochu jiné a má osobní zkušenost je trošku odlišná od filmového zpracování, ale jednak si dokážu hravě představit, že to takhle někdo může opravdu zažívat a potom si naopak třeba nedokážu představit jak by někdo dokázal zfilmovat to co jsem zažíval já (a to se přitom pohybuju v animaci a filmové tvorbě).
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    JESTERDAY: mě by zajímalo jedno. Jsou ty halucinace z DMT v tom filmu reálné, podobající se opravdovému užití? To bych skutečně chtěl vědět. Jinak mně se hodně líbila první půlhodina, jakmile začal poletovat po tom tokiu šlo to u mně do kytek. Bylo toho moc a příliš.
    MEA
    MEA --- ---
    JESTERDAY: to, co popisuješ se mi stalo právě u blueberry, ale to už jsem tu asi někdy psala.. na enter the void jsem slyšela spíš negativní recenze, tak to nakonec asi budu moct shlídnout.. říkám si.. je to buď hop a nebo trop, tak si chci udělat vlastní názor :))
    MEA
    MEA --- ---

    .]]
    JESTERDAY
    JESTERDAY --- ---
    MUABI: Právě že jo. Gaspar Noé (scénář i režie) sám přiznává, že na psychadelických drogách a OOBE v mládí hodně ujížděl a pořád se divil, proč o těhle stavech nikdo netočí filmy. Enter the void je tak jeho splněným snem z mládí ;-).
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    jo aha uz vidim kde mohla nastat chyba :) .. myslel som to tak ze pre mna je svata hora podobne silny a hlboky film, ako je pre JESTERDAY into the void, a ze chapem ze to neni film pre kazdeho ;) nebola v tom ziadna ironia :)
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    MUABI: teraz hovoris o Holy Mountain? Nejak nechapem na co svojim prispevkom narazas, pre mna je HM najlepsi film aky bol kedy natoceny.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    SAGUS:
    JESTERDAY:
    Asi to bude dost o rozdilnem vkusu- se Svatou horou to mam podobne. Takhle nakupene odkazy na miliony veci- to co tebe na tom filmu dle tveho popisu tak zaujalo me naopak prave oslovuje mene.
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    JESTERDAY: jj jasne :) .. kazdy si uzije nieco ine, nechcem ta presviedcat o (ne)kvalitach toho filmu, poznam dost ludi ktorych to oslovilo ale aj dost tych co maju na to pohlad ako ja :). Pre mna je podobne svetobornym filmom Svata hora a obcas na mna koli tomu lidi divne koukaji :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam