• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEADMT - "duchovní molekula"
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    UF0UN: nadhera, diky za inspiraci :). Ja som mam doteraz dojem ze vsetky tie japonske krajiny su sice moc hezke, ale na jedno brdo.. az doted.
    QVILL23
    QVILL23 --- ---
    jo ale to bylo ketaminu
    UF0UN
    UF0UN --- ---

    Takový Čang Dai Čien strčí 90 % psychedelických obrázků do kapsy a to ani nebral drogy.
    MEA
    MEA --- ---
    MEA: jooo a ještě, kdyby chtěl někdo vidět víc od toho autora, tak zde..

    raqip shaw
    http://www.galerierudolfinum.cz/cs/exhibition/raqib-shaw

    jeho kresbičky (např. rozmarných šelmiček apod.) byly dokonalý!.)

    patinu netradičnosti většině obrazů dávaly flitry :D, všechny obrazy se třpitily jak divý, je vidět, že umělec je pravděpodobně snobáček a možná něco z toho špatně nese.. imho a podle obrazů a jejich námětů..

    a co mne rozebralo na konci výstavy, tak to byla tato socha O_O uuuuuh!

    jak z bizarního filmu naked lunch (http://www.csfd.cz/film/1797-nahy-obed/ )
    MEA
    MEA --- ---
    SAGUS: jj, to chápu..
    a k tomu zářící barvy, vše komplet uv a duha, zvýrazňovače, no je to už furt dokola.. mám ráda, když tu tradici obohatí něco nového, třeba lesní barvičky nebo černobílo :), jiný motivy než houbičky, omy, šívové a sloni nebo přesně rozmístěné mandaly - nic proti mandalám a jejich vyrovnanosti, ale prostě, když se mezi nimi objeví nějaká "mandala" třeba s obrázkem krajiny, tak to je pěkná změna :)

    zrovna takovou kulatou "mandalu s příběhem" jsem měla tu čest vidět a teda, krása krása, napočátku to byl vynikající úvod, díky..

    a taky nic proti bohům a znakům, ale imho by k nim měl mít dotyčný opravdový vztah, měl by tím být vyjádřen z nitra a ne z módy nebo jakéhosi rozmaru.. i když zase, když se na to podívám z úhlu nevědomosti toho nebo onoho nositele ómu nebo šlona a jeho pocitu spojenýho se symbolem, tak zase je to o něčem jiným .)
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    ZELA23:

    :)
    ZELA23
    ZELA23 --- ---
    SAGUS: to musí být ale hodně kvalitní matroš, když ti lezou farktaly i ušima :)
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    Aj mne, viac psychedelicke nez MEA: .. uz mi tie kvety zivota a fraktaly a zarive barvicky lezu aj usima :) .. aj ked zrovna toto je pomerne hezka kompozice, ale viete jak to myslim ;)
    ZELA23
    ZELA23 --- ---
    MEA: mě to přijde psychedelický docela dost :)
    MEA
    MEA --- ---
    ZELA23: tos mi připoměl, jak jsem byla na výstavě raqip shaw a mazec to byl, psycho.. ale ne, že by dělal zrovna psychedelické obrazy, ale bylo vidět, že mají psychedelický náboj a že by asi potřeboval nějaký ten malý terapeutický trip, aby se v něm "něco" víc uvolnilo ven..
    MEA
    MEA --- ---
    MEA
    MEA --- ---
    JAZZZ: nestalo.. tobě jo?
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    Mě se líbí, jak emotivně popisoval svoji zkušenost s DMT Terence McKenna. Např. zde, v čerstvě zveřejněné audio nahrávce jedné z jeho veřejných přednášek:
    Podcast 368 – “Psychedelics and the Feminine”
    http://www.matrixmasters.net/salon/?p=737
    (citace z cca 50. minuty):
    "V tom okamžiku jsem byl transformován... Je to čistá, stoprocentní magie. To je magie. To není droga, ale událost. To není něco, co si vezmeš - je to něco, co se ti stane, jako událost. Jako když tě zasáhne blesk..."
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    stalo se vam, ze byste se ocitli v tomhle svete ? jenom je tam barevne vykachlickovano, misto lidi po tech schodech skacou mice a je to mnohem rozlehlejsi?
    JESTERDAY
    JESTERDAY --- ---
    MILOSHIT: To je z angličtiny - I'm fine = jsem v pohodě...sorry za zmatek, asi jen lokální slang naší partičky, kde použáváme frázi "já jsem fajn" na denní bázi ;-)
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    JESTERDAY: to by se přesně mělo! materializovat v kapse pro ty "kdo vědí" .)) a že jsem fajn? No to bych netvrdil o někom koho neznám. Když si najdeš auditko místních tripreportů, asi zjistíš že sem trochu psycho.
    JESTERDAY
    JESTERDAY --- ---
    MILOSHIT: Dobrej přístup, ale zase nečekej že se ti samo materializuje v kapse :-). Prostě až se na to budeš těšit, tak si myslím je ta pravá chvíle si ho někde opatřit. A pak ani nemusíš řešit doprovod, protože seš fajn a zvládneš to hravě sám. Já s tím tedy rozhodně problém neměl a dokonce si myslím, že ten klid a soukromí může hodně umocnit hloubku zážitku ;-).
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    JESTERDAY: nojo. ale koukám žes tu psal že gaspar noé na tom fakt jel, takže asi by tam nedával něco co by byla úplná blbost. no, dmt se chystám zkusit už hodně dlouhou dobu, dokonce jsem ho u sebe díky jedné dobré duši i měl, ale ZTRATIL. tak to beru tak, jako že sem ještě na něj nebyl připraven a musím počkat, až si mne opětovně najde samo .)
    JESTERDAY
    JESTERDAY --- ---
    MILOSHIT: Hele na to je hrozně těžké odpovědět. Myslím si, že každý to má trochu jiné a má osobní zkušenost je trošku odlišná od filmového zpracování, ale jednak si dokážu hravě představit, že to takhle někdo může opravdu zažívat a potom si naopak třeba nedokážu představit jak by někdo dokázal zfilmovat to co jsem zažíval já (a to se přitom pohybuju v animaci a filmové tvorbě).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam