FEXIST: Skutečně v tu chvíli hrála muzika z kazetáku ? :)
Každopádně jak psal Michal, podstatná je dávka DMT. Při vyšších dávkách zcela opustíš hmotnou realitu, tento svět zmizí, "geometrické tvary" se mění v reálně prožívané vize, zkrátka nic tě v tu chvíli nepsojuje s hmotou, tvé ego už neexistuje. Když by tě někdo pozoroval, tak by řekl, že jsi v komatu, nebo jsi ztratila vědomí. Z jiných pohledů se na to dá pohlížet, jako na to, že tvá duše opusila hmotné tělo a navštívila vyšší světy-sféry.
Pak hodně záleží na přípravě, jestli je člověk vnitřně "očištěn" a alespoň má v mezích klidnou mysl. Bez toho to "tam" člověka prostě nepustí. Dalším faktorem je to, jestli je na to "poznání" člověk vnitřeně připraven. Věřím totiž, že zde existuje určitá ochrana vůči tomu, aby se člověk nezbláznil. Zkrátka , aby prožil to co psychicky unese, i když i to může být na hraně.
Pokud někdo slyší reálné zvuky z hmotného světa, tak nepřekročil tu všude diskutovanou hranici "smrti". To neznamná , že je to špatně. Prostě to tak má být a pokud někdo bude chtít , tak se třeba časem zadaří.
Osobně, to ce jsem psal výše se mi povedlo jen jednou a to jsem před tím chodil 14 dní na harmonizaci pomocí akupunktury k číňance a měsíc před jsem intenzivně meditoval a zklidňoval mysl. Nic dle mě neni zadarmo a už vůbec ne to, co je vyvoláno určitým požitím nějaké látky. To by bylo pak pro všechny moc jednoduché.
no mic zas jen tak plácám, tak sorry všem :)