• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEADMT - "duchovní molekula"
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MICHAL_R: a na jakou teplotu?
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    SNOW: Vaporizér (aby se to při kontaktu s otevřeným plamenem nespálilo)
    SNOW
    SNOW --- ---
    Jakou metodu kouření volné báze DMT doporučujete, respektive s jakou máte nejlepší zkušenosti? :)
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    Úplně to sem asi nepatří, ale nedá mi to... z vlakového nádraží Simmering ve Vídni

    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    MEA
    MEA --- ---
    MICHAL_R: chtěla jsem něco napsat, ale nejde psát víc :)))
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    JAZZZ: "DMT is everywhere" (R.I.P. Alexander Shilgin)
    Erowid Online Books : "TIHKAL" - #6 DMT
    https://www.erowid.org/library/books_online/tihkal/tihkal06.shtml
    DMT is everywhere - A general introduction to Ayahuasca
    http://www.ayahuasca-info.com/dmt_where/
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    UF0UN: zajimavy clanek, ktery ukazuje na debilitu soucasnych zakonu. zakazte nase mozky, protoze produkujou DMT a udelejte z nas nevedome lidske zdroje :)
    bohuzel ta koncentrace je hrozne mala. mimosa hostilis je ta spravna rostlina..
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    Citrus Growers Manufacture Huge Amounts of DMT - The Nexian
    http://the-nexian.me/home/knowledge/112-citrus-growers-manufacture-huge-amounts-of-dmt
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    MICHAL_R: odkud ty stycne plochy asi prameni? obe latky se pouzivaji k navozeni "zazitku blizkych smrti". z tech dvou cest mi DMT pripada jako ta spravna - prirozena, ale kazdemu podle gusta.

    Mystery of Death Solved: DMT is the Key
    http://wondergressive.com/death-solved-by-vestigial-gland/
    If you’re resourceful, you can find this stuff and try it. The bigger question now is: do you really want to know where you’ll be spending eternity?
    FRUTAA1
    FRUTAA1 --- ---
    MICHAL_R: vnímám to stejně +
    BBAN4N: také .-)

    ad propojení K + DMT: nevím, zda bych byla schopna tedy, ehm...
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    napadá mě:
    (4) BREAKTHROUGH DÁVKA: Od určité dávky přichází kvalitativně naprosto rozdílné stavy (viz K-hole a DMT breaktrough), nižší než hraniční dávky pak hodnotí někteří uživatelé jako ztrátu času a mrhání potenciálem. Taky obecná vlastnost psychedelik, ale zde je zvýrazněná :-)

    btw. zkoušel někdo K + DMT? chtěl bych vyzkoušet, je to dle internetu celkem bezpečné kombo a četl jsem samé pozitivní věci.. představoval bych si sub K-hole dávku květáku a na vrcholu špetku DMT či Changy, nebo to samé po vylezení z K-hole..
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    MEA: Ta podobnost mezi DMT a Ketaminem mi přijde v pocitu, který zanechávají:
    (1) BIZARNOST: návštěva "mimozemských" dimenzí, které dost přesně vystihují význam slova ´podivnost´ či ´bizarnost´
    (2) EFEMÉRNOST: po návratu do normální reality to rychle vyprchává a člověk to hodně rychle zapomene. "Význam" té zkušenosti je také ukryt hodně hluboko, a člověk se pak musí sakra snažit, aby tam vůbec nějaký objevil (nebo aby si jej alespoň ex-post vymyslel :-)
    (3) OBTÍŽNÁ PŘENOSITELNOST: je dost obtížné si z těch jiných dimenzí vzít něco zpátky do toho našeho světa, stejně jako je obtížné tu zkušenost s někým sdílet

    Jasně že by se dalo říci, že tyto tři body do jisté míry vystihují psychedelickou zkušenost obecně... jen mi přišlo, že jsou si v tom jsou tyto dvě látky jaksi obzvláště podobné...
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Neuroscientist Describes Her DMT Trip
    https://www.youtube.com/watch?v=yqtvuzcL84M
    DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    MICHAL_R: jj máš pravdu... různý psychedelika ve správný dávce a prostředí mě vždycky roztečou do stejnýho , nebo spíš hodně podobnýho bodu ...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MEA: na spolecny znaky bacha, aby ti nekdo nevycetl jako me, ze generalizuji :0)
    MEA
    MEA --- ---
    MICHAL_R: za mne, já nacházím společné znaky mezi dosti věcma, nejen mezi drogami, tak mi dotaz přijde fakt příhodný a zajímavý.. jenže spíš, než abych odpověděla, tak mám chuť se zeptat, které podobnosti a jakási "jádra", které mají ty látky podobná či stejná, vnímáš konkrétně?
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    Měl bych dotaz pro místní psychonauty, a doufám, že se nikdo neurazí :-) Já vím, že to jsou jakoby dost odlišné substance (včetně jiných mechanismů fungování v těle apod...), ale nemáte pocit, že DMT a Ketamin spolu mají poměrně dost jakoby "styčných ploch"?
    MEA
    MEA --- ---
    stala se mi zajímavá věc na Peníkově..
    jak jsem tu kdysi popisovala svůj DMT trip..
    šla jsem si koupit palo santo ke známé, která je z Bolivie (mmchdm. jsem si u ní nevědomky postavila i stan, když jsem vybírala místo) a prožila (či prožívala) ayahuasku v Peru..

    koukám koukám koukám a najednou vidím téměř totožnou peruánskou vyšívanou mandalu s tou, co se mi v ní odehrával můj DMT příběh o kaktusu! a říkám Jaře. "Ha! Thats it! :))) My DMT trip!" a Jara se stejným emocionálním prožitkem (ten překvapený, vzrušený a natěšený) na to povídá "Me too! Thats my aya trip" a vyprávěla, jak, a jaké, prožívala vize.. ptala jsem se jí pak, kolik stojí ta mandala a Jara na to, ta je neprodejná.. :))))) naprosto chápu, takovou bych taky neprodala. :)
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    Narazil jsem na zajímavý rozhovor s nedávno zesnulým Alexandrem Shulginem, který se točí zejména okolo DMT. Mě osobně ty Shulginovy postřehy přišly docela zajímavé...

    Otázka: "Do you have a sense that DMT has specific uses as a psychological tool, or does it seem to you to be more of a powerhouse anomaly? Certainly few experiences compare to it, but do you see productivity there along with the intense novelty of the experience?"

    A.Shulgin: "In my own experience, I have found DMT to be one of the most intense and rapidly acting drugs. Probably powerhouse anomaly is closer to the mark. Part of that is certainly due to the route of administration (by smoking) and the only competitor is the equally rapid and considerably more potent 5-MeO-DMT. But I have found the actual content of the experience a bit too overwhelming. There is the rapid entry into a space that seems to allow, at least to me, no dialogue. There may be intense colors and shapes alternating with periods of darkness which somehow seem to be much the same. There is none of the questions and answers that I hold to be the true value of the psychedelic experience. If that is what you meant by "productivity" I sense that that is missing. And with a familiarity that is there after the first few experiences, the novelty too is lost."

    Scotto.org : An interview with Alexander Shulgin
    http://scotto.org/listing.php?smlid=176
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam