• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEADMT - "duchovní molekula"
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOCOURMIKES: prosimte, samy sracky. snazili se me presvedcit, ze nejen cerna magie skutecne existuje a funguje. nejake prazvlastni obrady, svicky, hromady peri, ale vzdycky sem mel hlavne pocit, ze slo hlavne o to dostat divci navstevu do postele. ony nektere mentalne slabsi divky pod vlivemdrog bezproblemu uveri na carodeje, magii a tak.
    i pres veskere jejich snahy nikdy mi nedokazali predves funkcni obrad, kdy bych i ja spatril napriklad demona n-chaosu.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    VYHULENY_UFO: co delali presne?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    BBAN4N: aha, tak to je nejaka vec viry. s cernou magii sem se naposledy setkal u extremne prendanych uzivatelu pervitinu.
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Poslal sigila, magickej symbol s jasným úmyslem přivodit neštěstí někomu jinýmu, to mi trochu evokuje černou magii :-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    BBAN4N: proc hned cerna magie?
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Zajímavej report o tom, jak dostal týpek na DMT lekci za to, že dělal černou magii :-)
    They Stole my Cigarettes - DMT Experiences - Welcome to the DMT-Nexus
    https://www.dmt-nexus.me/forum/default.aspx?g=posts&t=69412
    DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    JAZZZ:já taky,a často vídám i ten 0:48 na acidu
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    MICHAL_R: to 0:57 jsem viděl. zajímalo by mě, jestli se tu více lidem vybavuje tenhle konkrétní vizuál?
    KUNDRASA
    KUNDRASA --- ---
    Ahoj, jaké jsou podle vás nejúčinnější techniky, kterými dosáhnout zvýšené produkce endogenního DMT? Mám zkušenosti s meditací, holotropním dýchaním a teď se chystám na pobyt ve tmě v kombinaci s půstem. Jenže když si čtu různé fascinující tripreporty lidí, kteří kouřili DMT, nebo měli ayahuascu, tak se to co do výsledku zkrátka nedá vůbec srovnat.
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    Tak u tohoto videa mě hodně zaujaly zejména ty animace:
    Spoof commercial for Spuiten & Slikken - Holy Smoke (Dir. Danny Merk)
    https://vimeo.com/151501497

    Jestli jsem to dobře pochopil, tak to je "fiktivní reklama na ´Posvátný kouř´ pro holandský televizní pořad ´sex a drogy´"
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    CORDELL: Tak třeba zcela zásadní roli, kromě diety (která "funguje" u všech psychedelik, i těch polo/chemických), hraje množství IMAO, jež mají přímý vliv na to, kolik DMT "je potřeba". Když Dennis McKenna a spol. dělali chemickou analýzu ayahuasky z různých míst Amazonie, tak si všimli, že DMT tam je relativně málo, zatímco IMAO relativně hodně ("relativně" ve srovnání s tím, jak si lidé na západě dávkují analogy):
    Erowid Ayahuasca Vault : Scientific Investigation of Ayahuasca, McKenna, Callaway, Grob 1998
    https://www.erowid.org/chemicals/ayahuasca/ayahuasca_journal3.shtml
    Je samozřejmě ošemetné srovnávat povahu/ducha či farmakodynamiku Ayahuasky a jejích analogů, ale přímá souvislost mezi dietou, množstvím IMAO a DMT platí IMHO i u těch analogů...
    MEA
    MEA --- ---
    FRUTAA1: paráda, děkuju! ozvu se, hotový bych to měla mít až příští rok, ale už vidim ten fofr a kvanta informací.. tak to chci mít trochu připravený dopředu.. určo uvítám kritiku (pro některý rejpaly konstruktivní :) ) a i diskusi, která by mi pomohla text zlepšit
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    CORDELL: Davkovani u IV / IM / vaporizace neni, IMHO, vzajemne porovnatelne, ani prevoditelne. Zejm. pri vaporizaci hodne zalezi na spravne technice - kdyz je technika dobra, tak se do hyperprostoru (úplné OBE) lze dostat i s mene, nez 35mg (pri 80kg telesne vahy) - zejm. kdyz se to zvladne cele na jeden nadech :-) Takze kdyz nekdo tvrdi, ze "60mg je malo" a tak podobne, tak to spis znamena, ze nema vychytanou techniku, a zbytecne si tak plytva materialem :-)

    Podobne to je pri oralni aplikaci s informaci, ze "150mg do kapsle atd..." - i zde je mozne si natrenovat vztah mezi dietou a "časováním" mezi aplikací IMAO a DMT, a dávkování tak snížit taky klidně několikrát (i pro úplné OBE). Je ale pravda, že orální aplikace to je mnohem víc individuální záležitost, než třeba vaporizace...
    FRUTAA1
    FRUTAA1 --- ---
    MEA: ráda Ti v případě zájmu udělám korekturu (a počtu si) :-)
    MEA
    MEA --- ---
    no muselo by se postupovat maximálně opatrně s maximálně bezpečně vyrobenou substancí a s nízkýma dávkama, který by se pomalu zvyšovaly, ne naopak..a podle bezpečnýho manuálu.. nepřijde mi to jako nesmysl nebo přímá cesta do márnice, nějaký pokusy už tu byly, tak chápu, že lidi chtějí pokračovat.. nicméně by to chtělo pod školeným dozorem, jak to kdysi probíhalo.. taky by to chtělo i výjimku ze zákona pro výzkumný pokusy, ale to je taky běh na dlouhou trať a hodně byrokracie, klacků pod nohama, nedůvěry.. takže se mi noc nechce řešit něco, do čeho nevidím víc a ani o tom moc nevím a vlastně mne to už ani neláká..
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    MEA: iv je cesta do marnice, nevim jak to toho kluka mohlo napadnout lol.
    MEA
    MEA --- ---
    KOSZLIK: o tom se zmiňoval strassmann, jak o žilním, tak svalovém užití, ale nerozváděl to až tak dopodrobna, taky jsem chvíli dohledávala víc info o injekčním využití, ale asi nejsem zdatný hledač.. imho určo by to chtělo důvěryhodnýho chemika/farmaceuta a lékaře/sestru (třeba z kamarádů :) ). jinak bych se toho dost bála..
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    KOSZLIK: jak to ctu tak vubec dmt injekcne je spatnej napad... "Extracted DMT is going to have traces of plant fibers and proteins in it, which is a HUGE no-no for injection. You MUST micron filter for safety. Even with micron filtering, it is possible that you can have an allergic reaction to the plant material." kasli na to, proc injekcne kdyz muzes vaporizovat cisty krystaly.
    MEA
    MEA --- ---
    KOCOURMIKES: kouření dmt s vyšším obsahem harmalinu, šlo o směs ne čisté dmt
    MEA
    MEA --- ---
    MICHAL_R: škoda, že se smázl, teď není až tak jasný, v jakým kontextu ten tunel myslel a na co mu vlastně přesně odpovídáš, ale čte se to moc pěkně.. :) a i když tam uchází ta smazaná souvislost, tak s těma barvama se přidávám a souhlasim a ten popis barvy vs. emoce mi přijde dost zajímavej :), nechceš to rozvést?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam