MEA: jj barvy mi taky i pri zavrenych ocich silne ovlivnuje okolni prostredi. ve dne na slunci jsou to oranzovo,zluto,cervene do sebe se zavijejici prostory a v noci cerno,modro, zelene geometricke obrazce.
obecne by me zajimala podobnost obrazcu ktere se lidem vybavuji a kde se v lidech berou, proc jsou podobne. ja treba napotkavam entity ani nevidim jine planety. videl jsem treba do detailu prokresleny escherovsky svet, kde na sebe navazovaly schodiste vsemi smery po nich dolu skakaly mice a cele to bylo na povrchu koule. vetsinou ale vidim podobny do sbee se zavijejici tvar. mozna to je tim, ze podvedome chci mit kontakt se zdrojem nebo jak to rict. to misto, kde se makrosvet galaxii potkava se subatomarnim mikrosvetem. tezko rict jak to interpretovat ale vidam to vetsinou podobne a mam z toho takovy hrejivy pocit jako ze nas vesmir ma rad, protoze si pro nas pripravil takove uzasne divadlo a je rad, ze mu v nem delame divaky, kteri si ho uvedomuji a prozivaji ho a tim mu davaji silu. tolik promennych tak peclive poladenych aby mohl vzniknout a udrzet se tak komplikovany zivot .. vesmir nas ma proste rad :)
DIAGONAL: jo do sestiuhlenikoveho rastru mi pak obcas zapadaji veci i s otevrenyma ocima.
GLADILAF: zajimave. clovek sice nema fyzikalne schopnost videt UV, ale mozna si ho umi domyslet. jeden pikar mi onehda vypravel, ze sjetej "vidi smrad" a vidi treba jak psovi jdou z tlamy takove plazici se liany. tezko rict co clovek opravdu "vidi" a co vsechno dopocitava mozek.