JAXXE: Tvuj prispevek me primel, podelit se v kratkosti o me dve zkusenosti s changou. Poprve (12 let zpet) jsem vubec nevedel vocogou a byla to hlavne smrst rychle se menicich strikancu barev, ktere se pozdeji smisily s realnym videnim. Necekany, hodne dobry, ale nezanechalo to ve me hlubsi dojmy.
Druhy zazitek (5 let zpet) byl o dost intenzivnejsi. Po par prdech jsem hodil savli (pred tim jsem teda i chlastal) a totalne me to vystrelilo do vesmiru, kterej byl take hodne barevnej, ale byl to prulet uplne jinym prostorem. Citil jsem nejaky druh nejasne komunikace, ale vsechno jsem “chapal”, jasny, divny. Prvni, co me napadlo, kdyz jsem nabral vedomi, bylo: “jak je kva mozny, ze to nikdo vice nezkouma?”. A mel jsem na mysli presne neco takoveho o cem ty pises. Sam jsem to teda hned jeste jednou prozkoumal ) Jsem zvedavy, jestli z toho neco uzitecneho vyleze nebo naopak zjistime, ze je to jen v nasich intoxikovanych hlavickach. Kazdopadne data z takoveho vyzkumu budou uzitecna. Ja sam bych to chtel urcite take jeste trochu obhlednout, uvidim, jestli bude vhodna prilezitost ;) podotykam, ze jsem vicemene realista a technicky zamerenej clovek. Video s dobrovolniky jsem jeste nevidel, ale urcite kouknu. Diky za tvuj post.