Tak se s vámi také podělím o zážitek. O DMT jsem si četl asi 10 nebo 15 let a vůbec mě nenapadlo, že se k tomu někdy dostanu. Nicméně jednou na víkendové chatě, kdy jsme ráno založili papíra, jsme takhle seděli už odpoledne a prožívali landing zpět, vytáhl kamarád extrakt v el. cigaretě, taková cartridge, jednorázová, prej 450, nevím na co se to počítá, co to jsou za jednotky. Nicméně prej je ještě 650 (nechápu v čem to může být ještě silnější, ale prej to jde). No a řekl mi, že na tom papíru to není vůbec špatné, že ten skok není tak drsný a že hlava je na to už trošku připravena. Měl jsem trošku obavy z toho, zakládat na tripu další trip, abych se v tom pak nějak nezamotal. Nicméně jsme to probrali a řekl jsem, že do toho jdu a že k tomu chci jakože trošku ceremoniál, tak jsme si dali židle ven před chatu sedli si vedle sebe a kecali, už jsem to držel v ruce a jen čekal sám na sebe kdy se rozhodnu... Strčil jsem to do pusy, potáhnul a to bylo poslední co si pamatuju tady odsud. Výdech, kolik jsem potáhnul atd., nic. Okamžitě všechno šlo do fraktálů, milion barev a na konec se to roztočilo dokola s vyplivnulo mě to na nějaké louce, která vypadala jako z videohry super Mario, (32 bitů asi, vše jednoduché). Kde uprostřed byl obrovský totem u kterého jsem stál. Z totemu pak z ničeho nic vyšel zvuk, který nejsem schopen popsat a v ten moment se zastavil čas. Což jsem si plně uvědomoval. Nevím jak dlouho jsem tam mohl být u toho totemu, tipují ale že to určitě bylo minimálně v rámci dnů, možná déle. Poté se něco dělo, ale netuším co. Objevil jsem se pak u takové zdi, která vypadala jako plástev a v té zdi byly nastrkané skleněné koule. Tělo jsem neměl, byl jsem zřejmě něčí jako energie nebo světlo. U té zdi stal obrovský elf, který byl modrý. Neco jako postava z Avataru a vytáhnul ze zdi tu skleněnou kouli s ukázal mi ji. Já na ni koukl a říkám mu, to je naše realita a on že ano. Podíval jsem se na všechny strany a říkám mu, že jich tady má milion vlevo, milion vpravo, nahoru a dolů to stejné a on, že ano. Že to jsou všechno různé reality a že oni je střeží a aktuálně mají nějaký problém a musí kvůli toho bojovat nebo to nějakým způsobem chránit. Pak už to mám celkem rozmazané, ale zřejmě mě vzali ještě někde na výlet, letěl jsem nějakou lodí s těmi modrými elfy, ale nevím detaily, smysl cesty apod. Když jsem se probíral zpět, bylo to jako bych se znovu narodil. Ten první vědomý nádech a nasátí vzduchu do plic bylo šílené. Koukal jsem kolem sebe a nebe bylo poskládáno z šestiúhelníků jako v Hunger games a všechny ty šestiúhelníky trošku svítili, takže to šlo pěkně vidět. Nevím jak dlouho jsem mohl být mimo, asi do 10 - 15 minut. Více než půlku si z toho všeho nepamatuju, protože to zřejmě hlava nebyla schopna vůbec probrat. Zážitek naprosto šílený. Rozcházel jsem to několik týdnů, ty všechny informace. Takové zjištění, kdy člověk přijde na to, że ono fakt něco kromě tady toho co vidíme, opravdu je. Pozměnilo mi to asi na dva týdny nějak vnímání energií, já na tyhle věci vůbec nevěřím. Nějací proutkaři, vědmy a tak jsou podle mě totální podvodníci. Nicméně po tom, jsem cítil několik dnů různé energie v různých místnostech, různých místech a jak se to mění, přechází a protéká. Zážitek šílený, integrace toho zážitků trvala asi měsíc. Vím, že to chci zažít ještě, ale ještě nevím kdy. Jestli za týden, za rok nebo za deset let.