Před časem jsem se tu ptala na jízdu na kole se dvěma dětmi. Zde jsou moje zkušenosti. Jako největší kámen úrazu se ukázalo sehnat přední sedačku na moje kolo (Merida crosway 100). Po neúspěšném pokusu s Rabbit multifix, která (ač je psáno, že je na šikmou rámovou trubku a průměr by měl odpovídat) prostě neseděla, jsem to skoro vzdala. Došlo i na zbastlení a nasazení sedačky, ale ukázalo se, že hlavní problém je v tom, že rám mého kola je malý (a já drobná), takže se tam prostě s dítětem nevejdu i kdybych měla jen tuhle přední sedačku. Nicméně před týdnem jsem našla na trhu novinku a to je Thule RideAlong mini! Sedí na moje kolo, je velmi komfortní pro dítě a vypadá velmi bezpečně. Včera jsem vyzkoušela jízdu s oběma dětmi na palubě a bylo to překvapivě snadné. Mám níž sedátko, než by bylo optimum, abych při zastavení dosáhla chodidly bezpečně na zem. V zatáčkách ani na nerovnostech nějaké změny rovnováhy nepozoruji. Je pravda, že dcera na zadním sedátku se už nevrtí a syn na předním sedátku má velmi rafinovaně umístěnou "hrazdičku", takže se maximálně pohupuje ze předu do zadu, což není problém.