• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    CALLUNA
    CALLUNA --- ---
    KAERI: na stránkách Ověřeno rodiči se dá ledacos najít, pro Luhačovice https://bit.ly/2XvI3PE je ale nejbližší nabídka až v Uherském Hradišti. To asi moc nepomůže.
    KAERI
    KAERI --- ---
    Chystáme se letos s rodinou vyjet do Luhačovic. Jenže je nás jako psů (konkrétně 5). Náhodou někdo nevíte o ubytování v Luhačovicích nebo jejich velmi blízkém okolí, které pojme 2 dospělce a 3 děti, ideálně v 1 pokoji/apartmánu (případně kde se nebudou divně koukat, když půjdeme do třílůžkového pokoje a nejmladším dvěma dětem usteleme svépomocí)? Nemusí to být super luxus. Děkuji.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    Nepotřebujete někdo knížku o Sašovi na cestách? Objednávka 3 knih je o dost výhodnější a s linkem na zhlednutí filmu. Kdyžtak pošta :-)

    Podpořte "Saša jede na kole přes Tibet" na Startovači - Projekty | Startovač
    https://www.startovac.cz/projekty/sasajede/
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    DINEN:
    VALENTINA: jeste Lipsko, to je bliz (z Prahy teda) a je tam po Vidni udajne 2. nejlepsi zoo v Evrope.
    KATIA
    KATIA --- ---
    Národní památník na Vítkově: pokud někdo rád turistiku, tak je tu dočasná výstava i s pár ukolama/kreativním koutkem pro větší děti. jinak klasické lákadlo vyhlídka že střechy :-) k stále výstavě mají myslím nějaké handouty, ale to je spíš už pro školáky, kdo chcete dohánět české dějiny...
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    kdyz je rec o spani nekde "jinak". ted jsem byla v domecku v korunach stromu kousek od prahy. uzila si i trileta. jen teda zadny proud, voda a tak. o kus dal v lese maji i teepee a tam uz je i virivka.
    KATIA
    KATIA --- ---
    MONI: to je asi dost individuální, ne? :-) jak jsem psala, kamarádka tam byla za poslední rok 3*, podle mě tak 3-5 nocí a hrozně nadšení :-)
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    MONI: Dekuju :) nam by prave asi stacila ijedna noc
    MONI
    MONI --- ---
    STARDAY: na tom jejich webu, ve všední dny, např. 8.-10.7. stan v campu, hotel 18.-20.8. (dřívější termíny jsem našla jen na 1 noc). Týdenní pobyt tam už nenajdeš, ale upřímně být tam tolik dní ani nedoporučuju, jednak to ubytování je dost drahé a zoo se rychle omrzí. My jsme tam byli právě ty 2 noci, tj. 3 dny a ten třetí den už mě to teda moc nebavilo...
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    MONI: kde vidíš volná místa na webu? já vidím jen formulář, kde se musí zadat konkrétní datumy a namátkou se mi nic najít nepodařilo :(
    MONI
    MONI --- ---
    COQUINE: my jsme tam byli minulý rok v hotelu, dohromady 3 rodiny a rezervovali jsme někdy v zimě... Teď koukám na jejich web, že ještě mají na prázdniny volná místa v hotelu a místa pro vlastní stan, ty bungalovy už opravdu nejsou.
    COQUINE: Večer po zavíračce nám zoo nepřišla moc zajímavá, většina zvířat byla schovaná v budovách. Část rodiny jela na noční safari tím safari truckem a to prý bylo hezké. Nejkrásnější to bylo brzy ráno před snídaní, když zvířata vybíhala ven a všude byl ještě klid bez lidí...
    Jinak i normálně na vstupenku se v zoo nechá být až do 22h.
    RYNA
    RYNA --- ---
    KATIA: Mám pocit, že rezervace na novou sezónu otevírají někdy začátkem ledna a akorát je potřeba si to pohlídat, protože je fakt rychle plno. Mám dvě kamarádky, které tam loni a letos byly s rodinami a obě úplně světélkovaly blahem, jak se jim to líbilo.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    KATIA: jasny no.

    ja teda vubec nevedela, ze se tam da ubytovat a ze kdo je tam ubytovan, muze do safari i po zaviracce. to mi prijde fajn :)
    KATIA
    KATIA --- ---
    COQUINE: kamarádka tam byla už tak třikrát, hrozně si ten kemp chválí, ale prostě brala termíny na stan, co někdo pustil...
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    KATIA: to je husty, jsem jim koukla na web a fakt ze jo. na hotel prijimaji rezervace na 2020 a i na stany o vikendech v zari plno :-o
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    YELI: My si vozíme sítě do oken :-)
    KATIA
    KATIA --- ---
    VALENTINA: ubytko v zoo v dvoře Králové je potřeba řešit tak rok dopředu. jinak maximálně sem tam volno na stan, nebo extrémní štěstí, že někdo vypadne.
    YELI
    YELI --- ---
    QUANTI: Předpokládám i s tím bezmekem, že? Díky, tak já se porozhlednu na místě
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    a dík za tipy, ta Budapest mě napadla taky, pak ještě Zoo ve Dvoře Králové, kde se dá ubytovat přímo v zoo, to myslím, by se jí líbilo a snad by dala i Kuks, aspoň zvenku:)
    pak jsem ještě našla v Děčíně ferraty, to mají dokonce na Slevomatu s instruktorem, ona leze, tak to by myslím bylo fajn, a v Děčíně je taky zoo, i když malá.
    Ferrata Děčín, Pastýřská stěna
    https://www.ferrata-decin.cz/
    tak třeba inspirace pro ostatní.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    MEDVED007: přesně jak říká Edera, když bych vzala s sebou i F., tak už to není dárek jen pro ni. Já fakt teď vidím, jak M. pookřeje, když jsme spolu jen samy bez F., takže jen my dvě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam