aquapalace praha - tak kdyby to nekdo taky resil, byli jsme v tydnu, nakonec jsem vzala jen tri hodiny, byla jsem tam sama na 5,5 leteho (uz vicemene umi plavat) a 3letou a bylo to uplne akorat.
jidlo s sebou oficialne zakazano, ale vybavena informaci odsud jsem s sebou mela svacu a tedy jsme tam nejedli ani nic nekupovali. lidi bylo na vsedni den dopoledne asi celkem malo, i tak jsme cekali fronty na tobogany. na ty teda oficialne taky moje deti nemuzou, myslim ze nejlehci byl od 6+, ale absolvovali jsme jich vetsinu, ja s triletou na kline, plavcici nijak neresili. v tomto ohledu je asi lepsi navsteva ve dvou dospelych, nekterych toboganu bych ji asi normalne usetrila, ale jako ona to ma rada :)
jinak deti bavila i ta piratska lod pro nejmensi, vlnobiti, bazenek s rybama.
velke negativum - byla nam tam zima, jak ve vode tak venku. asi setri jako vsichni na energiich, ale mala klepala kosu vetsinu casu a samozrejme to odstonala, od te doby ma desnou rymu a kasel. v tomto teda zlaty zde v auditku mnou doporucovany aquacentrum teplice, kde je voda v bazenech z termalu fakt prijemne tepla, dtto teplota vzduchu.
https://www.aquacentrum-teplice.czno a nejvetsi negativum je teda cena, podle me museli brutalne podrazit. my vyuzili akci pres cele obdobi jarnich prazdnin, kdy bylo dite do 150 cm za 1 kc, dite do 100 cm neplati, ty tri hodiny me tedy vysly na 850. nicmene kdyz si spocitam, ze priste by uz starsi syn normalne platil (650 na tri hodiny) a dceri chybi do limitu 100 cm asi centak a tedy by brzy platila taky (650 na tri hodiny), asi si tento zazitek necham zas na dlouho ujit a budu jezdit do tech (teplych) teplic :)