COQUINE: aktualizace po 5 letech - rodinný hotel v Dachsteinu: porad to povazuji za skvely rodinny - detsky hotel, maji paradni vybaveni pro deti. i takovou blbost jako zabudovanou zidlicku ve zdi pro dite v kabince, aby si dospely mohl v klidu dojit na wc a nedaval dite na zem. holt to vymyslel nekdo, kdo zazil :-D oproti minule mi prislo, ze tam nebylo tolik deti do 2 let. trochu jsem vtipkovala, ze ta mimina dospela, vcetne nasich a najednou to tam byl samy sestilatak, i starsi jsem videla. pro starsi jsou tam herny typu kuzelky, hokej, ping pong, fotbalek, pool, dole je pak salove fotbal hriste, VR (nezkouseli jsme). jediny problem toho hotelu je ten, ze deti v tomhle veku moc nechteji jit ven, protoze tam je tolik zabavy, ze mate problem je dostat na prochazku ven. jinak pres den probihaly v ruznych hernach ruzne aktivity - typu tvoreni apod. byli jsme na halloween, hotel pripravil koledovani po celem hotelu (ne po pokojich, ale ukoly pro deti a za to si neco vykoledovaly), poplacavam se po ramenou, ze jsem jim vzala masky, protoze drtiva vetsina deti ty masky mela. naprosto skvelej hotel, ale drahej no, to nebudu zastirat.