• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    MATHES:

ano presne tak, na konci veku stavim deck prave proti agro deckum, to neni az tak divne ne? Controlu potkas jen malo, vsichni se snazi hrat rychle hry...

MATHES:

ten priest of the fiest mozna fakt tak spatny nebude, kouzel tam mam dost, nejakeho si zkusim do decku pridat taky... Odpalim misto nej SW death a uvidim, jestli fakt staci jen jeden nad 5 removal jak rikas :D

MATHES:
    taunt warriora jsem schopen porazet taky, casteji nez on mne... ungoro pack nebo dva to jisti a OTK kombo si klidne vysedim
    MATHES
    MATHES --- ---
    KAJJAK: takze stavis deck jen a pouze proti aggru? proti controlum si davas proste auto-concede?

MATHES: *Kabal Talonpriest
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ale muzem se klidne zeptat kohokoliv, kdo tady hraje agra proti kteremu z tech dvou nasich decku by hral radsi...

prakticky jen spolehas na heal od priest of the fiest, kdyz to nemas ve startovni ruce jsi proti agru mrtvy a 2x potion of madness te nezachrani...
    MATHES
    MATHES --- ---
    KAJJAK:

1) krysa + doomsayer - tohle kombo jsem hral a fakt neni tak dobry, jak se porad snazis tvarit. bud hrajes kombo do (skoro) prazdnyho boardu a pokud menis 2 za 3, tak mas radost, nebo to hrajes to velkyho boardu a pak se dost casto deje, ze ti souper oboje rozjede

2) pint size potion funguje samostatne jak presne? a SW horror ti samostatne prijde jako hratelna karta? mne ne.

3) proti potion of madness jsem nerekl ani slovo.

4) to je super a ztratil jsi 4 kolo a souper zahral 4 power, coz je dobry jen v pripade, ze mas nejpozdejc do 6. board clear jinak koncis.

5) ano - lidi hraji neprijemny miniony. proto lidi hraji removal.

6) ano o tyhle karte jsem uz mluvil

Co mam v decku ja proti super aggru? Nic dramatickyho.

2x cleric
    2x potion of madness
    2x netherspite historian
    1x sw pain
    2x shadow vision (ktery umi najit SW / potion)
    2x curious glimmerroot
    2x kabal dragonpriest
    2x priest of the feast

navic muzes zahrat (i kdyz z toho nebudes mit nikdy radost) 2x radiant elemental.

tvuj deck se totiz snazi zdrzovat do chvile, nez by jakoze mel prevzit kontrolu. muj deck se souperem drzi tempo a drzi se na boardu a tim padem tohle neni zase tak dulezity, protoze souper rad posle svyho 5 power miniona do clerica (pokud mas kolem 20 hp) aby ti znemoznil lizat karty. a zatimco ty ve 4. kole si pridas 12 a mas pocit, ze to bylo dobry kolo ja tam dam priest of feast, kterej sice prida "jen" 6 hp, ale to jen v pripade, ze se ho souper hned dalsi kolo zbavi. pokud to neudela, tak v prumeru kolem tech 9 ti zivotu prida (coz uz je fakt dost) a navic je to na 3/6 tele, ktery je cokoliv jen ne irrelevantni.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    MATHES:

me je jedno za kolik utoci, zajima me jak se pres nej dostanes agrem...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ty mi zase rekni co proti agrum mas v decku ty?

Ja mam:
    1. krysu + doomsayera
    2. pint size potion + shadow word horror (obe se daji hrat i samostatne takze je to lepsi combo nez byvalo s circle of healing)
    3. potion of madness taky pomuze
    4. heal za 12 me dostane ve 4 kole na full hp
    5. divine spirit + taunt udela hrabu kterou bez removalu neprojdes...
    6. Dragonfire potion

Ty v decku mas akorat potion of madness a dragonfire potion (primordial draky zamerne ani neuvadim, na mana 8 se u agra nedostanes)
    MATHES
    MATHES --- ---
    KAJJAK: tar creepera neresim - utoci za 1, takze je mi dost jedno a v lategame ho svesi dragonfire potion. to samy krysa. primordial a curator jsou za 8 a 7 man. to neni to samy jako 3 a 2 many.

vis, ze ta krysa vytahne miniona a pokud chces clearovat board, tak na nem asi souper neco ma a tak se ti az prekvapive casto muze stat, ze vytahnes nejakyho vaclava, kterej kryse i doomsayerovi dost osklive nabanci.

divine + taunt do komba hrajes proti agru az v lategame, kdy nema removal? takze je to v podstate jen damage soak do kdy? nez zahrajes yseru, ktera je asi jedina karta v tom decku, ktera by mohla soupere zabit sama o sobe, nebo k cemu to je?

a radsi teda jeste zopakuju svuj dotaz - z jakyho ranku jsou ty tvoje statistiky?
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    MATHES:

spis mi rekni cim mi sejmes tar creepera + divine spirit pokud nemas removal nebo silence... A to me to kombo stoji 5 mana... (za tar creapera si dopln klidne curatora, primodiala nebo klidne krysu) Pro agro je to proste blby, jak mu dojdou removaly (ktere si casto vycerpa na krysu treba) a mas na stole taunt potvoru s 10+ hp...

Spolehlivy kombo krysa + doomsayer ani byt nemusi, ale vycerpe to bud removaly, nebo munici, ktera by mi sla primo do hlavy

Ja to kombo divine + taunt hraju samozrejme az potom co souper pouzije removaly a dam mu milion sanci je pouzit drive nez to zahraju :-) A to mi rekni kolik removalu ma prumerny agro deck?
    MATHES
    MATHES --- ---
    ONDRA_PATA: jj standard. SWD neni zas tak supercool - jedinej deck, kde by se ti jich fakt hodilo vic je quest druid, kterej se prakticky skoro nehraje.

navic mas dragonfire potion + spoustu karet ze souperova decku (2x crystaline oracle, 2x curious glimmeroot, 2x Drakonid OP) a souperi removal hrajou taky ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MATHES: je to hadam standart deck? entomb je tedy out a jeden death by mi nestacil,jak se znam.zrovna na removal velkych karet bych trpel a nez bych mel dost many na lyru a spelly tak,aby daly nejakej potrebnej removal,uz budou na stole minimalne dva.treba druid uz v patym kole atd.
    asi mas vic stesti :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    ONDRA_PATA: i kdyz teda hlavni duvod, proc je tam jen po jednom SW je proste jen ten, ze se jich tam vic neveslo. je tam taky jen 6 ruznejch spellu, takze shadow visions umi s trochou stesti SW duplikovat
    MATHES
    MATHES --- ---
    ONDRA_PATA: kupodivu v drtive vetsine pripadu ano - navic Lyra obcas nejakej donese

KAJJAK: takze hrajes 2x mrtvou kartu, kterou jednou za cas zahrajes, kdyz ti nekdo silencne doomsayera?

"curator je tam na card draw" "clerika neni treba, ruku mam skoro celou hru plnou" - jako vazne?

kombo krysa a doomsayer neni ani zdaleka tak spolehlivy jak se tvaris.

KAJJAK: ano, pokud nedostanes removalem. pokud ano, tak si prave dostal 2 za 1 a to neni uplne dobry v decku, kde mas jen 4 karty, ktery umi card draw.

slovy klasika - neděláš dobře, Jaromíre :)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    navic divine spirit + jakykoliv taunt je celkem hezka hradba o kterou se rozbijes pokud dosly removaly...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    MATHES:

2x divine spirit pro OTK kill, je tam 10 potvor s velkym hp, takze staci mit jednu na stole, klidne silencnuteho doomsayera ktereho si pak pul hry nikdo nevsima

Curator je tam pro card draw, lizne temer najisto vzdy 2 karty + je to taunt...

clerika tam neni treba, ruku mam skoro celou hru plnou a kdyz vydrzi lyra nastole naopak mam problem s hodne kartama v ruce...
    kdyz ne pomuze ungoro pack pripadne se nekdy povede i combo shadow visions into ungoro pack

Kombo krysa + doomsayer je prakticky board clear za 4, malo co tim projde a kdyz ano stoji ho to removaly a me to nestoji hp, takze idealni stav...

A taky bych mohl pokracovat jeste chvili.... :-)

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MATHES: staci ti jen jeden SW: Death?
    MATHES
    MATHES --- ---
    KAJJAK:

1) proc 2x divine spirit?
    2) proc curator? nebude lepsi 2. primordial?
    3) proc krysy a ne shadow word pain?
    4) kde je cleric?
    5) mno a takhle bych vydrzel jeste chvili...

ne dobre, prijde mi to fakt totalne random, kde ti brutalne chybi value a early dropy, ktery nahrazujes healem za 12 a modlis se v kombo -3 a zab 2 power.

na jakym ranku mas ten winrate?

ja hraju tohle mezi 8-10, ale postavil jsem to dva dny zpatky, takze zatim se s tim dost ucim

KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ja zkousel tenhle svuj deck a uslo to, ma hodne board clearu coz se proti agrum hodi http://image.prntscr.com/image/a9f6f80172b54d99b7049db4435827fe.png

uvidime co zitra v novem veku...
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    KOZLIKK: ten výskyt svatá pravda, asi zkusím tenhle balíka taky
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Jj, je to peklo. Abys usetril ostatnim stejnou frustraci, tak obcas chodim concedovat lidem s rankem 6.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    ONDRA_PATA: Same here....tuhle sezonu je desítka zakletá :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    posledni dva dny jsem se snazil udelat 11>10,ale ikdyz jsem byl 4x jednu hvezdu od 10,tak jsem momentalne zase na 12.to je proste hvezda dopredu,dve dozadu,dve dopredu,jedna dozadu...nejvic hunter a rogue.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam