• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    VOMAJDA: ale tvuj usudek ze na 0:0 jsou jenom lamy je mimo
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    UNLEASHEDD: skóre 0:0 maj na začátku všichni a průměrnej hráč HS je lama, o čemž svědčí např. skutečnost že v Ranked se na rank 10 dostane zhruba 7.5% hráčů. Jak se zvyšuje skóre v aréně, je šance že potkáváš dobrý hráče (nebo horší hráče s dobrým balíčkem) vyšší a vyšší.

A samozřejmě, že s klesajícím skóre se tato šance naopak snižuje, takže ano - nejlehčí protivníky dostaneš průměrně (!) se skóre 0:1 a 0:2.
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    VOMAJDA: na 0:0 dostavas protihrace co maji taky 0:0 to znamena ze jejich skill se NIKDE, ale absolutne nikde, nezapocitava

nejjednodussi hry me pripadnou u 0:1 a 0:2
    COOLER
    COOLER --- ---
    ONDRA_PATA: soupeře dostáváš se stejným skore jako máš ty. pokud tě porazí 3x za sebou, to už náhoda je.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    VOMAJDA: to je pro me novinka
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    ONDRA_PATA: to neni žádná náhoda, skutečně dostáváš na začátku průměrně slabší soupeře, protože v aréně dostáváš soupeře se stejným skóre jako máš sám. A průměrnej hráč se skóre 0:0 je lama (nebo má balík na hovno), ale průměrnej hráč se skóre 10:0 je dobrej nebo má aspoň dobrej balík.
    TRAFO
    TRAFO --- ---
    MATHES: Už to chápu! Jsem nad tím tak přemýšlel, až jsem nemyslel vůbec. Jsem opoměl, že gianti a spol mají svojí basic cost, kterou pak upravuje card text a že to není X mana cost jako v magicu. Takže popel na mou hlavu a je to opravdu jen o tom cardpoolu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jak to ta hra dela,ze vzdycky,kdyz v arene vedu 3-0 nebo ted 5-0, tak prvni prohrou se to zesere a pak streakem prohraju uz vsechno.ale naprosto vzdycyky!
    jako na zacatku to dava "slabsi" soupere? vypada to tak,opet neverim na "nahodu"
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    TRAFO: pletes si to dohromady. Devolve nefunguje na miniona co uz stoji 0, popr. toho mountain obra.
    Evolve ti nad deset uz nic nevylepsi.
    FLAD
    FLAD --- ---
    ZAPPO: Beast hunter se na tehle rancich da s uspesnosti tak 50% pres toho totema, co ti vyvola 1/1 murlocka plus dva heal ele taunty. Pak je to jen komu to lip prijde :-)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    jen to moc nedava smysl protoze na 10 by to fungovat melo...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    X = asi 10 v jeho podani...
    MATHES
    MATHES --- ---
    TRAFO: jakej minion ma prosimtebe manacost X?:))
    MATHES
    MATHES --- ---
    TRAFO: KAJJAK: na mountain gianta nefunguje devolve, protoze (zatim) neexistuje minion za 11 many.
    TRAFO
    TRAFO --- ---
    KAJJAK: Devolve imho nefunguje na všechy minony co mají manacost "X" nebo 0.
    WASQ
    WASQ --- ---
    NYRLEM: Midrange palát je fakt super, chvílema ho hraju a přijde mi šíleně boostlej. Navíc se u toho musí i myslet :) Bohužel není teď moc čas. Takže když už, tak wild a ♥ tempo mage ♥
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    kdyz jsem u tech shamanu objevil sem zajimavou feature, na mountain gianta nefunguje devolve :-) v realu je totiz za 12 takze prezije i dva devolve bez ujmy :-)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    FLAD: vubec .. nekde kolem desitky jsem jednoho potkal s piratem, ale na 5ce mam same q rogue, midrange paladiny a huntery a secret mage ..
    FLAD
    FLAD --- ---
    NYRLEM: Jo, pravda Ele shamana hraju a da se s nim v pohode drzet rank 12 - zalezi jak rychle clovek potka quest roguny mirici na desitku. Ale mezi 10-15 uz v podstate neni videt a dost by mne prekvapilo, kdyby byl vejs...
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    WASQ: tak elemental shaman byl vydani nove sady hrozne dobrej .. nez nekdo vymyslel, ze paladin je lepsi midrange :D
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    tak jsem konecne vycraftil Elise, tak ji testuju v Priest LyraKazaMedivh decku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam