• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KAJJAK: nechces zkusit misto standardu wild? Tam by se ti asi vice zurocilo to tvoje vyvyjeni novych a novych balicku a mohl by sis tam zaradit, co by se do tebe a do souperu veslo.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    J4C0B1M:

vsak jak jsem tu uz psal, proti agrum hrajes max polovinu her a z tech poloviny her to v polovine pripadu na ruce mas... kdyz nemas tak je jasne ze si v prdeli...
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    KAJJAK: kámo ten deck je sračka, zkoušel jsem pár her a když nemáš doomsayera nebo EtS+ Circle combo na ruce tak tě dá jakýkoliv aggro, když už člověk vyhodí Gianta v 5. kole, tak dostane hex nebo SW:D, jade druid tě rozemele. Ano Bishop je krásný combo po Giantovi, je krásný vidět jak YShaarj vytahuje prasárny z decku, ale přijde mi to kurva nekonzistentní. Pirate warr teď v poslení hře zabil v 5. kole a to jsem měl healing potionku
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KOZLIKK: tak to vypada, ze uz v Texasu nebudou vsichni jejich ITaci, ale nejaky budou asi i z Indie :)
    AZIM
    AZIM --- ---
    J4C0B1M: pockej, to jsi jako vazne necekal ten fstrike ? ehm ... :D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    fakin bullshity dneska, 3:0 arena a typek vyhraje protože si z Kabala vytáhne Doom a druhej klaun má na ruce a zahraje volcanic potion do Corrupted Seera do Blizzardu do Meteoru do Y'Shaarj, Rage Unbound do Flamestriku, yea I should play around it!
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: ungoro a gadgetzan jsem prohodil, samozrejme.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    OBOJETNIK: jo, to by odpovidalo, klasickejch packu jsem mel otevrenejch uz 13 od posledni legendarky, proto mi 11 novejch nic nedalo. ungoro jsem mel otevrenejch 3, otevrel jsem 5 dalsich a legenda tam byla. stejne jako gadgetzan, 6 od posledni leg. a hned v prvnim boosteru mi ted dorazil quest pro warlocka.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    hehe, mozna jsem fakt jen lucker https://hsreplay.net/replay/x7WmfhpGJn93NKUmZJT4To Chudak souper :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    5x classic = cairne
    3x ungoro = king mosh
    OBOJETNIK
    OBOJETNIK --- ---
    COOLER: bug je to v tom smyslu, že to pravidlo legendy do 10. packu se mělo vztahovat pouze na prvních 10 packů toho daného hráče od každé edice. Tedy pokud jsi v minulosti rozbalil víc než 10 classic packů, tak už tam měl fungovat klasickej (pun?) pity timer..
    více reakcí na redditu
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ja dostal s kazde edice 1 legendu, stalo me to 1000 goldu, zbyle 3200 goldu setrim na novou edici...

Prece jen legendy mam vsechny co jsem mit chtel, maximalne jsem nekdy chtel zkusit Hoggera, ale moc se nehraje, tak asi uplne uzasny nebude... Zato v nove expanzi bude hodne karet, ktere bych musel delat za full dust...
    COOLER
    COOLER --- ---
    já to měl tak 5 a zlatá, 8 a zlatá a pak 10 a nic - každé z jiné edice
    COOLER
    COOLER --- ---
    no akorát jsem si vyházel 3000 goldů zbytečně :) garance tam skutečně není
    SYNDROMOW
    SYNDROMOW --- ---
    tak prvnich 5packu cenarius, 10 ungoro nic:D pak jsem dokoupil dalsich 5packu a nic:)
    zbytek goldu posetrim jeste chvili na Frozen Throne
    COOLER
    COOLER --- ---
    já jen nechápu proč by to měl být bug
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Milé, tak jsem pokoupil zlatého elemantal lorda a marsh queenu v prvních dvouch balících :)
    XINDL
    XINDL --- ---
    tyvole, nez se dostanu dom, tak ten bug opravi :/
    OBOJETNIK
    OBOJETNIK --- ---
    OBOJETNIK: tak ještě jsem nakoupil pár packů gadgetzanu (Genzo) a old gods (Anomalus) a v obou případech legendy okolo 5. packu, to už asi nebude náhoda :)
    FLAD
    FLAD --- ---
    PLOMBDENTIST: Já bych neřekl slabý, je to pomalý a do současný mety zbytečný, ale to záleží, proč HS hraješ. Stejně jako Hemmet pala - když ti pro tu srandu stačí vyhrát tu jednu hru ze čtyř, tak ta karta stoji za to.
    OBOJETNIK
    OBOJETNIK --- ---
    fakt ten "bug" asi fakt funguje, tedy otevřel jsem v sedmým classic packu Deathwinga, a 8. pack Ungora taky stál za to :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam