• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KAJJAK: jenze s jaraxusem mas HP cap 15, kdezto s Gul DK to muzes hodit na svyho hrdinu a mit stale cap 30 + 3 lifesteal.
    Navic zbran ti muzou znicit, tohle max. stopnout, zdrazit na jedno kolo.
    MATHES
    MATHES --- ---
    KAJJAK: HP se neda znicit, nemas limit 15 HP + kdyz ho zahrajes tak mas +5 armor a vetsinou obri board, navic HP umi strilet i pres taunty
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    MATHES:

fakt lepsi? vzdyt jaraxus ma taky 3 dmg zbran, to je tak potreba ten life drain?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    WOTAR: kone jsou v urcitym pohledu lepsi nez pred tim nerfem. Pred jsem resil situaci 7 konu na stole a nemuzu nic zahrat. Takhle zabijes kone a hned si uvolnis misto. Kazdopadne ten kun byl jenom pripad - muzes si ho vratit, popr. roznozit, kdyz zahrajes DK.
    S Kruulem by to mohla byt sranda - das vsechny demony, nepritel je smaze a ty je zase vratis.
    MATHES
    MATHES --- ---
    Warlock DK je supr. Zatim jediny dve legendy co jsem craftil byly DK lock a Lich King a nelituju ani jednoho.

DK lock mi prijde v lategame dokonce snad i lepsi nez Jaraxus
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    tady jeste hra proti hypercontrollu, aby bylo videt ze ten jaraxus pak hodne pomuze kdyz dojde dech https://hsreplay.net/replay/4tvpBfpCCyxWcC8dSGBSgc
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    HOCH2: Koně se ti po té změně vyplatí hrát? Já přemýšlim, že toho DK možná vyraftim do svýho Wild Kruul locka
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KAJJAK: mam ho a cenu to ma zejmena do wildu, pokud zahrajes kolem peti demonu. Jaraxuse pres voidcallera (wild), Melganise, kone a pak si je vratis zpatky na boar. Zejmena na melganise je to pecka.
    Navic lifesteal za tri taky neni k zahozeni.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    WOTAR:

tak v hunterovi mi prince keleseth moc neslapal, ale v tomhle warlockovi mi zatim jede dost dobre https://hsreplay.net/replay/4tvpBfpCCyxWcC8dSGBSgc

oprasil jsem i jaraxuse, kdyz tam je tak malo demonu jednoduse si ho liznu pres sense demons...

Skoda ze nemam toho jeho zmrzleho hrdinu, ta jeho heropower by se na doklepnuti tech par hp asi hodila...

Vypadl nekomu ten warlock hrdina? ma cenu ho craftit?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    KOZLIKK: NO TED TO MA GRADY, PARADA!!! :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    DIKY KOZLIKKU aspon bude naka fun :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Tak mam pyrose i ultimate infestation dvakrat a jeste mi zbylo 600 dustu :-D pouziju a zkusim tvuj prvni deck, s kazakusem ten druhy je asi stejny jak rikas... Akorat bez Kazakuse...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    KOZLIKK: NEmam toho pyrose no du pokoumat jestli by se nedalo neco disnout
    COOLER
    COOLER --- ---
    PLOMBDENTIST: článek total o hovně :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    PLOMBDENTIST: umi autor hrat neco jinyho nez huntera? Kdyz tam hodi jiny povolani, tak jedine z adventury :)

Kdyz uz jsme u tech adventur, jak jste na tom s prvnim kridlem? Jak jste porazili toho saska, co muze dostat poskozeni jenom zbranema? Priestem jako ja? :)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    STRANGERD: mam jedno zlaty, tesim se na free dust :)

premyslel jsem ze bych si zahral paladina, ale na ten control mi chybí hodně legendárek v čele s tirionem. Dneska: log -> shit quest -> reroll quest na spectate a friend -> free pack -> golden tirion , thxkbye

PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Jak se s Death Knighty změnil Hearthstone? První dojmy - iDNES.cz
    http://bonusweb.idnes.cz/...rozen-throne-recenze-f7d-/Recenze.aspx?c=A170814_173446_bw-pc-recenze_oz
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    STRANGERD: pred chvili to dostavel Oliver .. chce to jade variantu, ale i jen rampa a posilovaci taunti jsou broken ..
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    ehm presel jsem na temnou stranu a postavil si poprvy v zivote ramp druida a vsadim cash na to, ze ultimate infestation dostane nerf...
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    FEKASON: ... jako vazne?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    KOZLIKK: Hm Hm Control warlock si me povodil jak malyho kluka, asi zustanu u tempo mage nebo zarucenyho burn mage, tohle spis for fun... :-) Ale jako pekny...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ne tak sem tam dal inkmaster soliu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam