• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    RUTHEFORD
    RUTHEFORD --- ---
    PLOMBDENTIST: jak Jaraxx pomaha vo tom matchupe?
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    RUTHEFORD: tvuj build jsem ti tusim komentoval minule, ja hral minulej mesic na wildu klasickyho renolocka (na legend ranku) a priest byl jeden z nejlehcich matchupu prave kvuli jaraxxovi
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    HOCH2: Hele, kdyby to byla věc názoru, tak se alespoň v nějakým lockovi na HS šampionátech hrál - tam jsou ty decky tak vycizelovaný, že v nich zůstane jenom to, co je ve skutečnosti dobrý. Ve skutečnosti to imho věc názoru není a ta karta je prostě slabá.

Já teda nezpochybňuju, že se ti s tou kartou hraje dobře. Jenom si myslím, že jejím zařazením do balíku razantně snižuješ svojí šanci na výhru.

KAJJAK: Tímto se ti omlouvám před nastoupenou jednotkou. Měl jsem dojem, že jsi jedním z "nich" :)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    VOMAJDA:

ja v zivote nikdy v zadnem baliku kone nehral nebot je priliz pomaly :-)
    RUTHEFORD
    RUTHEFORD --- ---
    PLOMBDENTIST: no ja viem asi len Tolko, ze na priesta su klucove prisery so 4 vpredu. mam akurat toho noveho demona 4/5 a second-rate bruiser - tiez 4/5. zvysok nerobi toho moc.
    priest to controluje, vyhadzuje Sylvannasky a podobne mrdky a potom, ked mu to vycistim, nahodi Nzotha a ideme znovu. Naviac, v tom casu uz mam na stole Lich Kinga, alebo Ragga, alebo oboch a ta Sylva potom ide tazky dzihad na nich.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    VOMAJDA: je to vec nazoru, me se s nim hraje dobre a navic nema vzdycky 1/1, funguje to boostovani demonu. Navic se ti vzdycky objevi, me to prijde super, mit minona, co je ve vetsine pripadu nesmrtelnej.
    Navic mi z nej po zabiti nevypadne doomcaller, vzdycky to bude kun.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    SPAJDA02: bez těch priest of the fiest je to ještě větší maso ti povím teda!
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    HOCH2: Jasně, ale všechno tohle stojí za hovno. N'Zothem nebo Kazakusem si chci vytáhnout něco, co bude mít dopad na board, ne partu 1/1 co umí tak maximálně každý kolo chcípnout znova.
    Voidcallerem chci vytáhnout Doomguard nebo Mal'Ganise, atd.

Dreadsteed je karta, která když bude na stole sama, ty s ní každý kolo zaútočíš a použiješ hero power, tak umřeš 2x rychleji, než protivník.

Kdybych potřeboval zaplnit 4 mana slot na wildu, tak tam dám ve 100 % případů raději Piloted Shreddera než Dreadsteed.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    PHOBOS99: Je to wild, tak se da zahrat i pres voidcallera, navic, pokud date ve 4. Umbru a pak v patym kone, tak uz mas ty kone dva a value to mit bude. Navic u kone jde o to ho zahrat a prezit jedno kolo, nejlepe s tim, ze ho jednou zabije nepretel, popr. ho pak placnes ty, pak uz je ti to jedno, jestli o nej prijdes.
    Da se navic pak v pozdejsi hre vracet Nzothem nebo Kazakusem.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    posilovaci balicek :D

PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    HOCH2: no ale stejně to chce mrtě práce a náhody, abys z toho dostal tu value, ne? vytáhnout ve 4. kole 1/1 mi přijde prostě napytel
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    VOMAJDA: je to demon, navic ho muzes mnozit a nepritel se bez silence, ukradeni nebo transformu toho dreadsteada nezbavi. Hlavne ted jak je to nove, tak jsem si myslel, ze ten nerf koni uskodil a on mu spise pomohl. Vyhodu v tom vidim, ze se daji mnozit a pak boostovat jako demoni (+2/2, +5/5, MelG, atd.)

PLOMBDENTIST: Anduin z toho dela jeste horsi pristovskej balicek, kterej pak dohromady s razou (pokud to ten priest hraje) ti to zneprijemni jeste vice,nez doted.
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    HOCH2: Já pořád nerozumím tý obsesi (hlavně ty + KAJJAK) cpát do každýho locka toho koně (jestli se teda koněm rozumí Dreadsteed) - vždyť ta karta stojí úplně za hovno, možná kromě nějakýho obskurního combo balíku, kterej stejně nebude proti většině trochu promyšlenejch decků fungovat.

Proč? Co je na 1/1 za 4 many tak zázračnýho?
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Ale hral jsem to minulej mesic mozna to anduin DK otaci.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    PLOMBDENTIST: pokud budes Ruthe hrat Jaraxuse, tak si tam nedavej syphon soul za 0.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    RUTHEFORD: tenhle matchup mi s renolockem prisel jako bye, klicem je rychlej jaraxxus
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    RUTHEFORD: kazakus a za 10 spell na ovce, popr. Twisting Nether a nektery z dalsich removalu, co lock ma. Hrat kone a demony a Guldana, takhle bych to asi videl.
    Kazdopadne wild DT priest je neprijemny s tim, ze si casem zkopiruje cast tvych karet a pak uz se proti tomu hraje zle.
    RUTHEFORD
    RUTHEFORD --- ---
    vie mi niekto poradit ako na Deathrattle priesta? docela to nedavam s lockom proti tomu. je to na wild.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: nekdo*
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Kdo by chtel ve standardu rychle rankedovat tak tohle je idealni. Streakem k legende :-D Ja sem teda zatim 10 a staci mi to ale urcite by to vyhouplo vic...

### Aggro Murlock Paladin
    # Class: Paladin
    # Format: Standard
    # Year of the Mammoth
    #
    # 2x (1) Argent Squire
    # 2x (1) Blessing of Might
    # 2x (1) Grimscale Chum
    # 2x (1) Murloc Tidecaller
    # 2x (1) Righteous Protector
    # 2x (1) Vilefin Inquisitor
    # 2x (2) Argent Protector
    # 2x (2) Bluegill Warrior
    # 2x (2) Hydrologist
    # 2x (2) Rockpool Hunter
    # 2x (3) Divine Favor
    # 2x (3) Murloc Warleader
    # 2x (3) Rallying Blade
    # 2x (4) Gentle Megasaur
    # 1x (5) Finja, the Flying Star
    # 1x (6) Sunkeeper Tarim
    #
    AAECAZ8FAuO+ArnBAg5G2wOnBeMF9QX+B6cI06oC2a4C07wCs8ECncICscIC48sCAA==
    #
    # To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    AZIM:

me to funguje tady, zatim rank 8... Zkousel sem i toho priesta ale mam nejak smulu ze mi leze prdeli napred :-)

### zoolock
    # Class: Warlock
    # Format: Standard
    # Year of the Mammoth
    #
    # 2x (1) Abusive Sergeant
    # 2x (1) Acherus Veteran
    # 2x (1) Flame Imp
    # 2x (1) Mistress of Mixtures
    # 2x (1) Voidwalker
    # 1x (2) Prince Keleseth
    # 2x (3) Darkshire Councilman
    # 2x (3) Devilsaur Egg
    # 2x (4) Defender of Argus
    # 2x (4) Ravenous Pterrordax
    # 2x (4) Shadowflame
    # 2x (5) Skelemancer
    # 1x (6) Felfire Potion
    # 2x (6) Siphon Soul
    # 2x (7) Bonemare
    # 1x (8) The Lich King
    # 1x (9) Lord Jaraxxus
    #
    AAECAf0GBJziAsW8AsLOAokGDfIBlc4CwgjexAIwtKwCq8IC+wXnwQKTAdjKAswIps4CAA==
    #
    # To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone
    # Generated by HDT - https://hsdecktracker.net
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam