• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    PLOMBDENTIST: pokud budes Ruthe hrat Jaraxuse, tak si tam nedavej syphon soul za 0.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    RUTHEFORD: tenhle matchup mi s renolockem prisel jako bye, klicem je rychlej jaraxxus
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    RUTHEFORD: kazakus a za 10 spell na ovce, popr. Twisting Nether a nektery z dalsich removalu, co lock ma. Hrat kone a demony a Guldana, takhle bych to asi videl.
    Kazdopadne wild DT priest je neprijemny s tim, ze si casem zkopiruje cast tvych karet a pak uz se proti tomu hraje zle.
    RUTHEFORD
    RUTHEFORD --- ---
    vie mi niekto poradit ako na Deathrattle priesta? docela to nedavam s lockom proti tomu. je to na wild.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: nekdo*
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Kdo by chtel ve standardu rychle rankedovat tak tohle je idealni. Streakem k legende :-D Ja sem teda zatim 10 a staci mi to ale urcite by to vyhouplo vic...

### Aggro Murlock Paladin
    # Class: Paladin
    # Format: Standard
    # Year of the Mammoth
    #
    # 2x (1) Argent Squire
    # 2x (1) Blessing of Might
    # 2x (1) Grimscale Chum
    # 2x (1) Murloc Tidecaller
    # 2x (1) Righteous Protector
    # 2x (1) Vilefin Inquisitor
    # 2x (2) Argent Protector
    # 2x (2) Bluegill Warrior
    # 2x (2) Hydrologist
    # 2x (2) Rockpool Hunter
    # 2x (3) Divine Favor
    # 2x (3) Murloc Warleader
    # 2x (3) Rallying Blade
    # 2x (4) Gentle Megasaur
    # 1x (5) Finja, the Flying Star
    # 1x (6) Sunkeeper Tarim
    #
    AAECAZ8FAuO+ArnBAg5G2wOnBeMF9QX+B6cI06oC2a4C07wCs8ECncICscIC48sCAA==
    #
    # To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    AZIM:

me to funguje tady, zatim rank 8... Zkousel sem i toho priesta ale mam nejak smulu ze mi leze prdeli napred :-)

### zoolock
    # Class: Warlock
    # Format: Standard
    # Year of the Mammoth
    #
    # 2x (1) Abusive Sergeant
    # 2x (1) Acherus Veteran
    # 2x (1) Flame Imp
    # 2x (1) Mistress of Mixtures
    # 2x (1) Voidwalker
    # 1x (2) Prince Keleseth
    # 2x (3) Darkshire Councilman
    # 2x (3) Devilsaur Egg
    # 2x (4) Defender of Argus
    # 2x (4) Ravenous Pterrordax
    # 2x (4) Shadowflame
    # 2x (5) Skelemancer
    # 1x (6) Felfire Potion
    # 2x (6) Siphon Soul
    # 2x (7) Bonemare
    # 1x (8) The Lich King
    # 1x (9) Lord Jaraxxus
    #
    AAECAf0GBJziAsW8AsLOAokGDfIBlc4CwgjexAIwtKwCq8IC+wXnwQKTAdjKAswIps4CAA==
    #
    # To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone
    # Generated by HDT - https://hsdecktracker.net
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    XINDL: jo taky me dostal az na 5 rank super vec, jenom se udelal mensi zmeny dle http://www.hearthpwn.com/decks/899332-top50-kft-uldarius-ez-big-ez-priest
    XINDL
    XINDL --- ---
    tak tenhle priest
    AZIM:
    me aktualne dostal na rank 5. Tyvole nerekl bych to, ale je schopny si to poradit temer se vsim. Dokaze to celkem uspesne rozjebat jade druida, coz mi teda dela neskonalou radost. Proti controlum to ma taky plusovej winrate. Proste super balik, strasne me bavi.
    CAIA
    CAIA --- ---
    AZIM: Ja jej dostal taky jako legendarku z free baliku. Zkousim jej v zoolockovi a docela sranda.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    AZIM: me z toho vypad DK pro druida, tak spokojenost.
    AZIM
    AZIM --- ---
    tak jsem se konecne dostal k tomu dohrat upper reaches v icecrown citadel a paradni odmena ... Prince Keleseth, hrajete to nekdo ?
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOZLIKK: omacku mas?:)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    RUTHEFORD: nojo wild to je jina liga :-))
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Neda se spadnout z 5 10 15 20 legenda
    RUTHEFORD
    RUTHEFORD --- ---
    what do i know?? rank 1*10. dostal ma tam winning streak. teraz som akurat dohral proti golden hunterovi. Ragnaros FTW.

Otazka do plena - som teraz locknuty v top 10, alebo sa da klesnut z ranku 10 na 11???
    MATHES
    MATHES --- ---
    Tak jsem zacal zkouset toho ramp druida...

... ten deck se tvari dost prisne
    RUTHEFORD
    RUTHEFORD --- ---
    tak som si dal s tym lockom 12-4 dnes. z ranku 1*15 na rank 3*12. stretol som jade druida, uplne bez sance, inak super vyrovnane partie.
    RUTHEFORD
    RUTHEFORD --- ---
    MATHES: no pozeral som, pozeral...ty to mas hutne. hras 6 demonov, Sylvannas mi tiez chyba do zbierky, Malgannis vyzera super- tiez som ho nejak prehliadol. mas troche vyssiu krivku, nez ja - ja mam 21 kariet za 5 a menej a 9 kariet za 6 a viac. ty mas ten pomer 18/12.
    Takze u mna teraz ostava nejak zohnat 3200 dustu na Sylvu a Malganna, co bude problem, lebo som vacsinu legiend a epikov uz dissol :(

inac , co sa tyka priesta, tak ja ho zatial davam. tych 40 je troche mrzute, ale da sa to prebit celkom do pohody - Ragnaros+manipulator a Lich King+frostmoure je dobry a DK guldan 3mdg +3life za dve many docela otaca hru. ale tak zase ja som len na noob ranku. na top 10 sa este dlho nepozriem si myslim.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    HOCH2:

no na standardu zas tolik tech decku nerotuje, potkavam opakovane tak kolem 6-7 opakujicich se netdecku...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam